Sprawa wyglada tak.. mamy mecz jutro w czwartek o godzinie 16:45
termin, zarowno dzien jak i godzina bardzo niekorzystny;
bardzo sie ucieszylem gdy uslyszalem ze plakaty wisza od zeszlego tygodnia;
niemniej widzialem ich wtedy zaledwie kilka, natomiast dzisiaj (ŚRODA) - dzien przed meczem - pozwolilem sobie policzyc plakaty na moich traktach komunikacyjnych
jezdze jakies 17 przystankow z Prokicmia na uczelnie, przez centrum miasta
staralem sie gapic w obie strony.. dopatrzylem sie 1 (slownie JEDNEGO) plakatu, konkretnie przy przystanku starowislna - dietla
pozostawiam to bez komentarza bo i tak nikt nie slucha...
-
-
Reklama meczu z Piastem...
a ja widze plakaty jak podchodze przed meczem pod stadion :)
ZAWSZE plakat jest na przystanku "Wawrzyńca".
mowisz o tym pierwszym w strone rynku za mostem powstancow slaskich ?
jakos sie dzisiaj nie dopatrzylem plakaciku :)
No to pewnie ten kto tam nakleja jest teraz chory :)
Ja za to cały dzień operuje w rejonie Bronowic , Azorów,ul.Wrocławckiej i plakatów uwirzcie mi jest bardzo , bardzo dużo . Myśle że spokojnie pół setki.
na Azorach?? przeżucamy ich? :))
Na trasie NH-Rynek: Na wieczystej i na Mogilskiej są na pewno, zazwyczaj w połowie Lubicz, przy dworcu gł. i przed IESem na Westerplatte
przybywamy! :D do zobaczenia w czwartek! :)
za gazeta.pl
Cracovia otrzymała z Gliwic oficjalne pismo, z którego wynika, że do Krakowa wybiera się dziewięciu (!) kibiców gości "w grupie zorganizowanej".
to m.in. ty? :))
zazwyczaj w centrum sa a ostatanio tesh nie widzialam zadnego.. a jezdze tam conajmniej 2 razy dziennie.. moze nie zalwazylam..a nie daleko mojego osiedla (oswiecenia) widzialam tylko kilka..
Aneta a na Oświecenia macie jakieś plakaty bo na Piastów nic
pod Hala Targową k. lodowiska wiszą
plakaty sa, choc nie w takiej ilosci jak przed stasiakiem, ale jest ich calkiem sporo.
tak sobie mysle ze moze po prostu nie oplaca sie wynajmowac niewiadomo ile wiecej miejsca na tablicach ogloszeniowych jesli nie przeklada sie to bezposrednio na ilosc kibicow (bo w sumie my sie mozemy tylko domyslac ze tak jest)
Też widziałem dzisiaj kilka - w niektórych miejscach po dwa naraz :-)
Rock
moim zdaniem darowaliby sobie plakaty na Proko czy Kozlowku i chociaz ten Wawrzynca obkeili, to juz drugi mecz w tej rundzie kiedy nie ma tam zadnego plakatu a tramwaje zatrzymuja sie centralnie obok,
odbilo mi na punkcie tego miejsca od kiedy widzialem dwoch dziadkow z zainteresowaniem czytalo kiedy mecz itp ;)
Ja na Oświecenia widziałem może raz tylko plakaty meczowe!! chociaż codziennie jade przez cały Kraków na hmm ulice no nie fajną R....... . I plakatów nie bardzo!!
pozdro
u nas na XXX-lecia sa obecne :D
pozdro
Wojtek
Są są na oswiecenia...naszczęście...jakby mogło nie być =]
przecież nikt z Klubu nie chodzi i nie rozwiesza plakatów. tablice należą do którejś z firm-najwięcej słupów i tablic mają: filmotechnika i wenecja. ile się dostarczy tyle wisi, za tyle się płaci (stawka za jeden dzień)... w sumie to jest niestety relatywnie (skuteczność) drogo. tym bardziej, że afisz - w przypadku zapowiedzi meczu - raczej nie oddziałowywuje tak, że skłania kogoś "nowego" do przyjścia a jest najczęściej formą "przypomnienia"...
ale namawiam do takiego działania: jeżeli ma ktoś znajomy sklep, niech poprosi w klubie o afisz (może trzeba wcześniej zgłosić aby zwiększono nakład) i tam powiesić - oczywiście za zgodą właściciela.
Wiadomość zmieniona (29-04-04 13:44)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)