Dziś 16 lat (piękny wiek) kończy jedna z najambitniejszych naszych hokeistek...Lena,tym samym pragnę złożyć na Jej ręce Najlepsze życzenia, zdrówka,szczęścia,spełnienia marzeń;) oraz opanowania i spokoju w konfrontacjach hokejowych.:))
-
-
Urodziny hokeistki
Wszystkiego Pasiastego! Wielu sukcesow w sporcie a takze poza nim, duzo zdrowia,szczescia,milosci i jeszcze raz pieniedzy=) No i jak najwiecej pociechy ze swojego partnera,niech kazdy twoj dzien zaczyna sie od herbaty "lipton" =)
LiPtOoN - symbol dobrego smaku.
Wszystkiego naj... a z hokejem tylko do przodu ;)...
Wielu sukcesów Lena!!!!!!!!!!!!!
Natomiast ja się pytam kolego Świstak dlaczego życzenia urodzinowe dla piłkarzy są na głównym forum a dla hokeistek w Hyde Parku???
Kolego Świstak , sexizm nie godny obywatela UE;-))))
Leno kofana ja ci jush na gg zyczonka złozylam :D wiec nie bede sie poftarzac :*
Proszę mi wybaczyć za ten brak taktu,obiecuję poprawę,czy dacie mi jeszcze jedną szansę????:))
Dziękuję Wam wszystkim za zyczenia...ehhh..ale się rozczuliłam....jak to dobrze mieć taką cudowną, Pasiastą rodzinę!!Jeszcze raz dziekuję za zyczenia, a Tobie Dominiczku osobno za założenie tematu:))
Wszystkiego najlepszego hooliganie ;-)))) duża buźka urodzinowa :-)))
Happy birthday sweet sixteen :)))
wsio naj !!
Wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich sportowych marzeń, na poczatek pierwszego historycznego mistrzostwa polski z pasami, które ponoć mają odbyć sie w następnym sezonie.
Madzik WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ, JAK NAJWIĘCEJ INICJATYWY W NASZEJ "GRUPCE" I JAK NAJWIĘCEJ POMYSŁÓW ... hehehhe. No i także żebyś jak najdłużej (nawet do końca życia piła herbate Lipton !!! BUZIACZKI !!!
Krwinki BIAŁE i CZERWONE w PASY układają się !!! W Naszych żyłach płynie BIAŁO-CZERWONA krew !!!
No to najlepszego
Ja się dołączam do życzeń od Baylaya....
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
A dzisiaj poprawiny!!! =))))
Ja już składałem w realu, ale ponawiam wirtualnie. Najlepszego ...
ehhh..jeszcze raz baaaaaaaaaardzo dziękuję mojej kochanej Pasiastej rodzince....aż się popłakałam....
No to zeby glupio nie bylo to ja sie dolaczam do zyczen wsiego naj
Wielu sukcesów na niwie nie tylko hokejowej -:-)
W sumie moj rocznik ;)
Wszystkiego hokejowego znaczy sie najlepszego
Pozdro
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)