Wszystkiego dobrego i awansu już w tym roku...!!
-
-
WOJCIECH STAWOWY
Serdecznie życzę Panu Wojtkowi zbudowania zespołu na miarę naszych oczekiwań, czyli na miarę stulecia Cracovii !!!
Ja panie trenerze zycze wszystkiego naj naj naj lepszego,spenienia naj skrytrzych mazen i przedewszystkim zdrowia. Rowniez chce panu podziekowac za osagniecia CRACOVI. Ktora bez pana ,nie byla by ta drozyna ,ktora jest.Mam nadzieje ze nie podda sie pan latwo i udowodni pan swoja wartosc dla naszego kochanego klubu.p.s W kazdym klubie sa jakies patafiany ,co im sie nic nie podoba i mam nadzieje ze nie przyja sobie pan tych glupich uwag ze strony PATAFIANOW do serca.pozdrowienia
Spóznione ale szczere!Panie Wojtku życzę zdrówka i awansu z naszą ukochaną Cracovią do ekstraklasy!!!!!!
Panie Trenerze, wszelkiej pomyślności. Nie przejmować się proszę krytykanctwem; od nasrępnego meczu rusza nasza grupa, która będzie fonkcjonować na trybunie przy Focha - to powinno uzdrowić sytuację.
Przedewszystkim awansu życze.
i prosze sie nie przejmować tymi ćwokami.
oni napewno są za zwisłą
A ja życzę aby drużyna więcej strzelała, lepiej wykonywała stałe fragmenty gry, oraz nich zawsze grają ci którzy są w najlepszej formie....A wtedy awans będzie faktem czego PANU ŻYCZĘ!!!
100 lat
ps. i I ligi najpóźniej na 100 lat
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)