Aha... [img]http://mail2.kim.net.pl/~wislakrk/images/smiles/rotfl.gif[/img] Wytrzyj monitor... ;)
To do Piotrka
Robert według jakich źródeł?
Wiadomość zmieniona (22-04-04 11:34)
-
-
PIASTUNKI ZAWITAJA,ALE.........!!!!!!!!!!!!!!!!
OKI KONIEC DYSKUSJIII.TO MIAŁ BYC POST O KIBICACH PIASTA A NIE KŁÓTNIA Z PIESKAMI!!!!MY WIEMY SWOJE,WY SWOJE
POZDRO DLA KUMATYCH
No no...
Pozdro dla Kumatych
Dzień 13 czerwca 1906 to data powstania Klubu Naszego, który od roku 1945 nosi miano w Polsce Najstarszego! I własnie 100 lat później, gorącego dnia letniego przypadnie dokladna rocznica wydarzenia tego, niemniej cały rok 2006 świetowac bedziemy na pamiątke zrzadzenia boskiego:) Zaś wisła pozostanie już na zawsze w cieniu naszym, bo te kilka miesiecy jej niebytu przysporzą Nam NA WIEKI chwały i zachwytu a im czerwonego na twarzach złości kolorytu:) Pierwszy tytuł mistrza Polski takze Nam przypadnie i NA WIEKI w kroniki wszelakie zapadnie, a każdy kibic bedzie juz wiedział komu sie od zawsze szacunek nalezał, a kto pogrążony w dziejowych kompleksach by być choc przez historii moment władnym nawet w niebieskim mundurze siedział:) Pozdrawiam
CracoviaNH ...
rymy jak u piętnastolatka ...
ale myśl słuszna ...
:-)
Wisla Krk a czy może juz nie pamietasz jak rok temu nie wpusciliscie kibiców Widzewa bo wlasnie wasi dzialacze sobie wymyslili remont.
A chyba wiesz jakiej rangi byl ten mecz.
A date powstania Cracovii zobacz sobie w rejestrze miasta Krakowa
Nie było remontu, tylko przyleciał Bush i policja nie zezwoliła na przyjazd Widzewa bo stwierdziła że nie będzie miała ludzi by obstawić mecz i sektor dla gości w szczególności że my byśmy byli na murawie bo wielce prawdopodobne było ze po tym meczu będziemy świętować mistrza...
policja, zarząd...
Czy w waszym przypadku to jakaś różnica?
A tak mi sie jakoś zrymowało... :))
Wy naprawdę nie możecie bez nas żyć......Temat dotyczy Piasta Gliwice,a kto się najwięcej odzywa????Hmmmm
jak byście zareagowali na taka sytucję: rozmaiwam z żoną, ustalam co i jak, rozmawiamy o klopotach i niepowodzeniach... z tu bez przerwy ktoś niezbyt lubiany co chwilę - nie proszony - w.pierd.... się jak między wodkę i zakąskę i mówi jak mamy w swej rodzinie i swym domu postępowac....
moje pierwsze podejrzenie: nie ma domu, nie ma rodziny... to ze ślepym o kolorach mam rozmaiać... a fora ze dwora!
do Psa wiślackiego teraz będe pisał ,datę powstania Cracovii przyjmujemy od ogłoszenia treningów w Nowej Reformie .Natomiast wasze śmierdzace stworzenie od turnieju jesiennego w tym samym roku .Ogólnie rzecz biorąc jest to post na twoim zawszonym wysokim poziomie ociekające nienawiścia jak zresztą wasze wlepki.Nie wiem czy Cie tak strasznie bili w dziecinstwie bo wstępujac w nasze progi uprawiasz dziwną odmiane masochizmu. Odpier... sie wreszcie!!!!!!!!!!!!!!
Ruczaj nam też pały dały swoje rozporządzenie, przez to że zarząd nie sprzątnął burdelu po barakach i mam nadzieje że wreszcie to zrobi !!! Bo Pogoń musi wejść za wszelką cene
Wiadomość zmieniona (22-04-04 21:15)
no i wislaczyna sie cieszy ze wkurzyl kilkunastu ludzi. Kasujmy nietematyczne odzywki w kazdym temacie. Bo to na co sobie ten obywatel pozwala wola o pomste do nieba.
pozdro z gliwic.ja bede napewno na meczu .mam nadzieje ze wejdziemy.do zobaczenia na meczu.piknik z gliwic
Panowie nie dyskutujcie na naszym forum z tymi s..... mi kundlami .Temat dotyczy Piasta .I Piast nie powinien się obawiać z naszej strony jakiejkolwiek wrogości .Mogą sobie przyjechać w barwach i dopingować swoich -MY SWOICH i tyle .A jakby mieli zakaz to trzeba ich wprowadzić z naszymi kibicami na stadion.
casper - napisz mi maila....
pozdro z gliwic .tcacy dwaj moj adres matrix270@buziaczek.pl
[i]Autor: gtx
Data: 22-04-04 06:56
O dzięki Ci Panie, że jest jeszcze jakiś klub z którym nie mamy zgody, a jednocześnie możemy traktować ich jak LUDZI. [/i]
W pełni się zgadzam z cytowaną opinią i naprawdę chciałbym by kibice Piasta mogli obejrzeć ten mecz i by całe widowisko było kolejnym pięknym świętem piłkarskim na Ziemi Świętej.
PIKNIKI BEDA NA BANK...
pozdro z Gliwic
Zawitali ??
zawitali, tylko szkoda, ze wielu z nas nie potrafi okazac szacunku gosciom :(
Przykro to mówić, ale Łysy się skompromitował intonując (na szczęście tylko raz) obraźliwe dla gości hasło! Później na szczęście przyszło opamiętanie i było już bardzo przyjaźnie! I bardzo dobrze, bo należy uszanować te kluby(kibiców), którzy nas szanują. A w Gliwicach nas sznują!
Pozdro dla Piastunek!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)