gra sie tak jak przeciwnik pozwala. Polar byl dzis slabiutki i widac bylo,z e w drugiej polowie nasi sie niezbyt przykladali. Mysle ze juz we srode bedzie lepiej!
-
-
CRACOVIA - POLAR 2 : 0
Na co naszych naprawdę stać pokażą za tydzień, jeżeli pokonają Ruch różnicą wiiększą niż 2 bramkami to ekstraklasa jest już nasz a za rok MP
Generalnie nie było źle!
Oczywiście nie na miare naszych (rozbuchanych nieco) aspiracji. Gra momentami zupełnie przyzwoita. Na pewno sporo serca do walki - troche zdrowia na murawie zostawili. Po ostatnim sparingu bałem sie ze bedzie gorzej. Troche zgrania, troche boiskowego cwaniactwa, mniej tremy u nowicjuszy II ligowych. Lekki optymizm.
A ewidentne minusy tego widowska?
Spiker. Niestety to nie to! Na marginesie - a gdzie sie podział poprzedni spiker - też nie był gwiazdorem, ale chyba lepiej czuł widowisko.
Makino. Na listośc boską! Od 30 - lat śpiewa te same piosenki i melduje te same - średnio śmieszne - teksty. Wiem że jest Pasiakiem, nawet go lubię, ale to nie upoważnia go do katowania nas swoimi produkcjami. (i tak gówno było słuchać w niektórych miejscach - pieprzony jazgot tylko).
Oprawa. Duże rozczarowanie! Bardzo szanuje to co robią Opravcy - np. mecz z Koroną - czapki z głów - szacunek! Tym razem jednak brakło pomysłów? kasy? ludzi (wakacje) ? Wyjaśnijcie mi na czym to polega?
Doping. Co tu duzo mówić... Smutek... Tacy kibice jak my... a doping... Szkoda gadać. Jedyny tekst który sie udaje tradycyjne od lat to (....) to stara .... My to wszyscy wiemy - od wielu, wielu lat!!! No i co z tego?
I co z tym zrobić? Może siegną po jakieś wzorzec? Może od Lecha? U nich pod tym wzgledem jest znacznie lepiej.
Tyle. Bedzie lepiej! :-))) Wierze w to.
Yurek: kasa, kasa i jeszcze raz kasa. przeciez na forum byl juz osobny temat w tej sprawie. i raczej malo osob wzielo go sobie do serca.
druga sprawa to wg. mnie przydaloby sie wiecej.. Opravcow.
inna sprawa, ze za tydzien znacznie wazniejszy i bardziej prestizowy mecz z Ruchem, a za kolejne dwa - rownie wazny z Arka.
a jak tak dalej pojdzie, to oprawy moze nie byc w ogole....
Brajt, jak sądzisz ile potrzeba kasy na zrobienie przyzwoitej opravy na mecz?
dla mnie rewelacja byl Baran, dzis nr jeden a oprocz tego swietny jak zawsze Nowaczek i Wacek ktory szczegolnie w pierwszej polowce byl wszedzie. Jak na poczatek po takim przemeblowaniu w skladzie calkiem, calkiem. Oby tak dalej chlopcy. Gratulacje
jesli ma byc tylko przyzwoita, to sadze, ze jakies 2 tysiace zlotych
O doping sie nie martwcie, przyjedzie Ruch to wam pokaże jak sie dopinguje :)))
A tak naprawde to potrzeba takiej silnej ekipy bo wtedy i my sie zmobilizujemy jak nas goście zaczna przekrzykiwać !!!!
Robinksc: Korona robila z nami co chciala... ale dzis w 1 polowie uwazam, ze bylo lepiej, niz na Koronie
Baran wreszcie zagrał "jak u siebie", po prostu rządził na środku boiska, kiedy piłka była w jego sektorze biegał za nią aż ją przejął albo wycinał gości równiutko, często bez fauli, polarne misie odbijały się od niego jak od słupa. Na minus mu trzeba jednak nadal zapisać sporo głupich strat, podań pod nogi przeciwników, ekstrema sytuacja w pierwszej połowie chyba jeszcze przy 1-0 kiedy wypuścił jak rasowy rozgrywający napastnika Polaru na sam na sam.
W drugiej połowie nasi wyraźnie się oszczędzali, co częściowo może tłumaczyć środowy mecz z Ceramiką i trzy dni później z Ruchem, a kadra jest mocno osłabiona.
Ilu kibiców Polaru zasiadło w sektorze gości na ? Widzę że strasznie nakręceni jesteście I ligą choć dopiero wygraliście pierwszy mecz w II lidze a co więcej jesteście beniaminkiem.
to byl 220 wygrany mecz w II lidze. a ile wygral Slask?
Erazmusie - z jak tam wasz pierwszy mecz w IV lidze?
Węgrzyn, Olszewski - starzy wyjadacze - klasa dla siebie
Baran - brawo!
Nowak - jak zwykle stały wysoki poziom
Baster - świetnie, strasznie podoba mi się jego agresja w grze, niestety czasami zbyt ofensywny, dwa razy chyba nie zdąrzył wrócić
Ankowski - średnio
Makuch -słabo
Wacek - słabo
Szczoczarz - słabo - za miękko gra - więcej agresji by się przydało - patrz Baster
Dudziński - ok.
Skrzynia - nieżle
PS wymienic spikera i na Boga skrócić repertuar Andrusom
Gratulacje dla CRACOVI,zycze szybkiego powrotu do 1 ligi
MY NIESTETY 2-0 W PLECY
Brajt - Erazmus wstydzi się przyznać, ze Śląsk cudem zremisował z Włókniarzem Kietrz 2:2 :)
Dla mnie pierdwsza połowa OK. W drugiej sie juz zacząłem wkurzać bo grali marnie poniżej moich oczekiwań:) Mam nadzieje ze jak bedą grac z mocniejszym rywalem( polar przeciętny) to sie bardziej sprężą i niebeą odpuszczać ani troche. W najbliższym czasie czeka ich przecież cięzki mecz z Ruchem i wtedy niemożna sobie pozwolić na odpuszczenie przy kożystym wyniku. Trzeba grać do ostatniego gwizdka sędziego.
Najlepszy na boisku A. BARAN ( od dłuższego czasu podobałą mi sie jego gra ale teraz jestem zachwycony i pod dużym wrażeniem). Najbardziej jestem rozczarowny grą WACKA. Poprostu dzisiaj niepodobałą mi sie jego gra. Za dużo buraków mu sie przytrafiało. Stać go nawięcej:)
MAMY TYLKO 3 NAWYKI: -SEX -CRACOVIA -NARKOTYKI
Makino to jeszcze pół biedy, ale ta pinda z przepitym głosem...
Katastrofa!
a tak nas widzieli z drugiej strony.
http://www.zkspolar.heron.pl/cracovia01.htm
Na marginesie Radio Wrocław przeprowadziło z tego meczu relację. Radio Kraków - nie ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)