Mamy lidera w Szczecinie mamy lidera mamy lidera w szczecinie mamy lidera !!!!!!!!!
TRWAJĄ MECZE 23 KOLEJKI
Dwaj przyjaciele z boiska.
===
Wszyscy doskonale wiedzą, że prezes KSZO jest serdecznym przyjacielem właściciela Pogoni Antoniego Ptaka. Mirosław Stasiak nie krył tego nawet po meczu.
- Wierzę, że Pogoń wywalczy awans do ekstraklasy, a ja powtórzę ten wyczyn z KSZO za rok. Taka jest już reguła. Antoni zawsze jest krok przede mną. Dziś wygrał zespół o wiele lepszy od nas. Zresztą patrząc na atmosferę na trybunach i tych kibiców, Szczecinowi po prostu ekstraklasa się należy z pewnością bardziej, niż takim klubom jak Świt Nowy Dwór Mazowiecki czy Górnik Polkowice. Ja z całego serca życzę Pogoni awansu - powiedział prezes KSZO.
O tym, że Mirosław Stasiak poza oczywiście swoją drużyną jest również kibicem Pogoni nie trzeba nikogo przekonywać. Zresztą on sam mówił to po meczu w Gorzycach, że najpierw kibicuje KSZO, a później Pogoni. Jak wówczas podkreślał przynosi również szczęście szczecińskiej ekipie. Wszystkie mecze Pogoni, na które przyjeżdżał zawsze kończą się zwycięstwem ekipy Bogusława Baniaka.
- Był to siódmy mecz Pogoni jaki oglądałem - mówił po meczu Pogoń Szczecin - Stasiak Opoczno prezes Stasiak. - Po raz siódmy Pogoń wygrała, szkoda, że akurat z moim zespołem. Ja jeszcze raz życzę Pogoni awansu i aby w przyszłym sezonie na inauguracyjny mecz przed własną publicznością trafiła na Wisłę Kraków, a ja postaram się wówczas przyjechać, by znów przynieść szczęście zespołowi ze Szczecina - powiedział Mirosław Stasiak.
Synowie przyjaciól z boiska Antoni Ptak jr i Hubert Stasiak wyprowadzili piłkarzy na mecz.
źródło:
Wiadomość zmieniona (19-04-04 21:01)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)