Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • TRWAJĄ MECZE 23 KOLEJKI

• Forum sympatyków i k
    • Rozpoczęto 17.04.2004 o 14:18
      Ostatnia aktywność 19.04.2004 o 20:57
      88 wyświetleń
    • Pogo?_Szczecin

14
      0
    • 18.04.2004 o 16:38
      Post #60710 18.04.2004 16:38
    Mamy lidera w Szczecinie mamy lidera mamy lidera w szczecinie mamy lidera !!!!!!!!! ________________________________ Pogoń- Fanatycy z grodu Gryfa- Niepokonani
    • Go Cha

2.1K
      132
    • 19.04.2004 o 20:57
      Post #61256 19.04.2004 20:57
    Dwaj przyjaciele z boiska. === Wszyscy doskonale wiedzą, że prezes KSZO jest serdecznym przyjacielem właściciela Pogoni Antoniego Ptaka. Mirosław Stasiak nie krył tego nawet po meczu. - Wierzę, że Pogoń wywalczy awans do ekstraklasy, a ja powtórzę ten wyczyn z KSZO za rok. Taka jest już reguła. Antoni zawsze jest krok przede mną. Dziś wygrał zespół o wiele lepszy od nas. Zresztą patrząc na atmosferę na trybunach i tych kibiców, Szczecinowi po prostu ekstraklasa się należy z pewnością bardziej, niż takim klubom jak Świt Nowy Dwór Mazowiecki czy Górnik Polkowice. Ja z całego serca życzę Pogoni awansu - powiedział prezes KSZO. O tym, że Mirosław Stasiak poza oczywiście swoją drużyną jest również kibicem Pogoni nie trzeba nikogo przekonywać. Zresztą on sam mówił to po meczu w Gorzycach, że najpierw kibicuje KSZO, a później Pogoni. Jak wówczas podkreślał przynosi również szczęście szczecińskiej ekipie. Wszystkie mecze Pogoni, na które przyjeżdżał zawsze kończą się zwycięstwem ekipy Bogusława Baniaka. - Był to siódmy mecz Pogoni jaki oglądałem - mówił po meczu Pogoń Szczecin - Stasiak Opoczno prezes Stasiak. - Po raz siódmy Pogoń wygrała, szkoda, że akurat z moim zespołem. Ja jeszcze raz życzę Pogoni awansu i aby w przyszłym sezonie na inauguracyjny mecz przed własną publicznością trafiła na Wisłę Kraków, a ja postaram się wówczas przyjechać, by znów przynieść szczęście zespołowi ze Szczecina - powiedział Mirosław Stasiak. Synowie przyjaciól z boiska Antoni Ptak jr i Hubert Stasiak wyprowadzili piłkarzy na mecz. źródło: Wiadomość zmieniona (19-04-04 21:01)

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie