No ostatnio muza przed meczem była przednia - ACDC. Jestem jak najbardziej za mieszanką rockowo-popularna, ale żeby tylko techno nie puszczać!!!
-
-
TECHNO NA CRACOVII
puyol raczej pewna :) juz od paru meczy taka przeciez leci... a skoro nikt tu nie narzekal to znaczy ze juz jest baaaaardzo dobrze hehe
jak techno nie?? techno jest fajne!!
Jean-Michel Jarre
Na Szczakowiance była jak do tej pory najlepsza muzyka (i najlepszy wynk meczu :D ) więc proponuję zostawić. To oczywiście moje gusta ;) i proszę o nich nie dyskutować :P
mnie na przykład bardziej odpowiadałaby muzyka techno niż np. AC/DC ale wiadomo że wszystkim naraz sie nie dogodzi. trzeba poszukac jakiegoś kompromisu.
Tylko LINKIN PARK!!!! i jazda na całego :D
No tak, tylko do tego sie nadajecie !!! Beznadziejny klub to i beznadziejna muzyka :-)
Spadówka gamoniu spod szzcecina.
A ty masz swój klub?
nie no podobno Pudzian zostaje piosenkarzem, moze wystapi w duecie z Mietkiem zulem i bedzie dobrze:)
a na powaznie to Peja moglby sie zjawic z Poznania
Molesta z Warszawy
no i Fenomen chyba w Gdynii mieszka:)
Wiadomość zmieniona (19-06-04 10:56)
Makino i wszystko jasne :P
apropo muzy to na ostatnim meczu już zmiękłem jak usłyszałem bananowy song :(
ja bym zapodał Peje - "chłopaki z arki"
a z popularnej muzyki to podoba mi się ten kawałek Nelly Fyrtado - "Forca"-który zapodają w TVP na poetórkach najlepszych akcji ME i też by go można zapodać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)