Ale okropny faul na samcu - Talerze.... Chłop pewnie złamał rękę. Za takie cod powinno być czerwo, gość z Jagiellonii z całej siły sprowadził go do parteru
-
-
Pozostałe mecze 7-ej kolejki ekstraklasy 2026/2027
mecz na reymonta wieczysta - Zagłębie Lubin widzów na trybunach może 300.... Kabaret po co taki projekt ? Nie masz stadionu to max 2 liga.Projekt z dupy,z drugiej strony niech kwietniowa ładuje kasę w wieczystą byle tylko nie w gts.
Niestety, rozwiązaniem było by uzależnienie licencji od posiadania własnej infrastruktury o określonej pojemności, a nie jakichś pożyczek w Sosnowcu czy stoczni. Wyjątki, np. jak jest remontowany własny stadion. Wtedy takie "kwiatki" jak wiekuista kończyły by karierę w niższej klasie i nie było by meczów z czasów covidowych
- Edytowany
Wieczysta odbiera mannę kwietnia gts, więc jest przydatna.... Jak długo z nami przegrywają
To kto nowym trenerem Wieczystej?
- Edytowany
To samo pomyślałem 😂
Może Czesio tym razem odbierze telefon 😉
Płock gra bardzo cienko póki co, ale Leszczyński ich ratuje. Ma wtopy ale podoba mi się że jest bardzo mobilny na lini.
[quote]#post1745441 Płock gra bardzo cienko póki co, ale Leszczyński ich ratuje. Ma wtopy ale podoba mi się że jest bardzo mobilny na lini.[/quote]
Tym gorzej dla nas, będziemy walić w mur 90minut, a na końcu nam wjebią z dupy z karnego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)