objawy:
- pierwsza rzecz ktorą robie po wejściu do pracy to włączenie strony Pasów
- sprawdzam forum prznajmniej 8-15 razy dziennie
- codziennie w gazecie w pierwszej kolejności szukam artykułów o Cracovii
- w dniu meczu nie mogę sie na niczym skupić i jeśli to jest "wyjazd" to już pół godziny wczesniej siedzę przy kompie albo radiu
- pomimo mojej "trzydziestki" po każdej bramce cieszę się jak dziecko
tych objawów jest jeszcze sporo ....napiszcie jak jest u Was.
-
-
Cześć, mam na imie Piotrek i jestem Craxoholikiem
Właściwie to chyba napisałeś to wszystko o mnie. Nie wiem jak wpadłeś na mój ślad, ale wszystko się zgadza.
8-15 razy? hmm to są ostrożne liczby bym powiedział :)
Ta ,,choroba''też mnie dopadła po całości.Mam bardzo podobne objawy -do tego dochodzi stres meczowy,kłopoty ze snem po porażce.Po Arce usnąłem o 4 rano taki byłem wkurzony ,że mi święta zepsuli.Mam jeszcze inne objawy -CIESZĘ SIĘ JAK ORMOWSKA wisła przegrywa (to działa na mnie jak balsam).Po ich wygranych czuję jak by mi ktoś sól do oka wsypał.Dlatego Valerenga zawsze w moim sercu będzie -taką radość mi wikingowie sprawili.A co do naszych to dochodzi jeszcze nerwica -po takich meczykach jak z rks to człowiek wie że żyje.
o kur..! to ja tez jestem Craxoholikiem!:P:D
Nieznany napisał(a):
> o kur..! to ja tez jestem Craxoholikiem!:P:D
:)))).
ja też
j.w.
Niczym się nie różnimy!
jest nas więcej...
nooooooooooooo
z tego wynika ze ja tez sie zaliczam do tego grona
przyznaje sie jestem Craxoholikiem !!!!!
jeszcze mi tu brakuje wpisow kilku kolegow zza miedzy
Z tego wnioskuje że CRAXOHOLIZM jest zaraźliwy ja nawet przyznaje się że zaraziłem się w wieku lat 9 od kuzynów i starszych kolegów, a teraz mój stan określany jest jako bardzo ciężki,w wysokim stopniu zaawansowany i NIEULECZALNY ! !
[i]tryb malkontent: [b]on[/b][/i]
A nie wiem czy juz Wam mowilem, ale strasznie nie lubie jak ktos na moj ukochany Klub mowi "craxa". A coz to za slowo? Kojarzy mi sie tylko z czyms zlym, nieprzyjemnym zdarzeniem podczas podrozowania samochodem na przyklad.
[b]Cracovia[/b] toz przeciez najpiekniejsze Slowo pod sloncem.
Czemuz tworzyc jakies sztuczne i obco brzmiace skroty i akronimy?
[i]tryb malkontent: [b]off[/b][/i]
A ja zaraziłem się od starszego kuzyna... Może nie tak wcześnie jak on ale zawsze coś :)
Pozdro Skuci :)
Ach ten Fanatyzm Rodzinny...
Karolo, to chyba robota syzyfowa.
Moi studenci (z całej Polski), którzy wiedzą, że kibicuję Cracovii chętnie i często dyskutują ze mną o piłce. Żaden z nich nie powie inaczej niż Craxa. Tak już się chyba w środowiskach kibicowskich przyjęło i ta nazwa - co chyba ważne - ma wydźwięk POZYTYWNY.
krejzi - stary masz dopiero początkowe stadium tej choroby:-))))
j.w. poza tym:
-Często, w środku dnia mam napady agresywnej chęci głośnego śpiewania o Cracovii
Nie no a ja myślałem że jestem sam w tejże chorobie...........
Dlatego nie mogę się doczekać w niedzielę wizyty w sanatorium ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)