Zahir Kebab gol !
-
-
Sezon 2026/2027 _ Plan Przygotowań
zahir 2 bramki. nie wierze kurwa
Kaveh 2:0.
Kurwa kto dal tam taka zajebista piłkę
Klich do Piły.
Piła do Zahira
Turcy juniorami grają?
Wczoraj podniecałem się Erlingiem, dziś mam przyjemność oglądać Kahveha, nie zapomnę tego napastnika nigdy
Kaveh odpali i zimą go sprzedamy
prawie asysta!
Przy pierwszej bramce była szansa że nie trafi do pustej. Druga to wjechał na dupie z piłką do bramki. Wystawić go na olx w przerwie może go ktoś kupi, dołożyć w pakiecie 2 pozostałych napadziorów i kupić jednego porządnego
Już deprecjonujcie. Przy pierwszej poszedł do końca, nie odstawił nogi. Przy drugiej był tam, gdzie powinien. Ja rozumiem wiele, ale stare Pasiaki szukające czegokolwiek, żeby się dojebać, są gorsze od "gwiazd" z pudelka.
ja Kaveha bardzo lubię, co nie znaczy, ze nie jest drewniany, niestety. no ale strzela! a to najwazniejsze. za to bramka na 2-1 to kryminal w obronie.
Kto to trafił w poprzeczkę?
[quote]#post1732608 Kto to trafił w poprzeczkę?[/quote]
knap
Wszedł na atak najlepszy napadzior wszech czasów
Smiglewski i Ravas
[quote]#post1732612 Smiglewski i Ravas[/quote]
https://youtu.be/LtALBCiZ_0I?is=Xsn7wYUjMmdfdZk7
Ciekawe czemu Ajdin zszedł po 45
Trapery ładnego babola walnął
@Dawid34#42637 oby jakiej kontuzji nie było
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)