Kur.. 10 meczy przed nami a WY d...cie o koncu marzen.
Przejebiemy z Zaglebiemi i Belchatowem wtedy bedziemy myslec o przyszlym sezonie...a może wygramy?
Te mecze mają byc juz w pelnym skladzie.
-
-
Balon przebity - extraklasa nie w tym sezonie:(((
1974 - Świąta wojna na wiśle, 4-1 da Pasów, to mój debiut.
Mhm, może i dostanę od was z...kę, jako żem Wiślak i sie odzywam. Miałem tego nie robić ale nie mogłem sie oprzeć.
Wy jesteście kibice swojego klubu czy histerycy!!!!? Do końca jeszcze z 10 kolejek, narazie na 2 miejscu jesteście a lamentujecie. Macie mocną ekipe i nawet w barażach macie spore szanse na pokonanie drużyny z ogonów Ekstraklasy.
Więc weście się w garść i zamiast pierdzielić tu takie głupoty okażcie swoim pupilom jakie mają w was wsparcie.
Nara
Ja się na przykład nie napalam na ekstraklase w tym sezonie,bo nie chcę się rozczarować.Zresztą jak można awansować do ekstraklasy z takimi napastnikami.Jak bym zrobił czyste w tej formacji(zostawiłbym tylko Szczote).O "dyspozycji" naszego napadu świadczy ilośc zdobytych bramek przez zawodników tej formacji.ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRZEZYJEMY, zobaczymy :)
Ja mam w tej kwestii zdanie zbieżne z Sauronem.
Do Misia mam uwagę bo mnie to trochę razi - powinno być Lucjan Siemieński a nie Siemiński
Aleś się Tomku Wiślaku ździwił nikt na Ciebie nie naskoczył, nikt nie zje...ł. Dziwne nie... wystarczy być grzecznym i uprzejmym...
Panowie do końca rozgrywek jeszcze dużo czasu i wszysko jest mozliwe. Poza tym jestem kibicem z ponad 22 letnim stażem i pamietam duzo gorsze czasy a jak ktos ma krótka pamiec to niech przypomni sobie dwa sezony wstecz. Cieszmy się iż na Kałuży wreszcie przyjeżdża Ruch Chorzów i Pogoń Szczecin czy Areczka a nie jakieś wieśniaki z podkrakowskich wioch. Przed sezonem każdy z nas nawet nie pomyślał powaznie iz po 20 kolejce będziemy wiceliderem , którym jesteśmy bez względu na to czy konkurenci do awansu maja mniej rozegranych spotkań czy tez nie.Cieszy iz wreszcie gramy o cos i mamy poważnych sponsorów. Jak nie wtym roku - w co skrycie wierzę - to za rok. mam nadzieje iz balon bedziemu napełniać rozsądnie i z roku na rok bedzie coraz większy, a odpowiednio pielegnowany szybko nie peknie.
Pozdro dla wszyskich prawdziwychy Craxoholików.
A wogóle o czym my mówimy - ZAWSZA I WSZĘDZI CRACOVIA NAJLEPSZA BĘDZIE
Ja nie wiem ale wydaje mi sie ze wszyscy tu troszke przesadzacie. Najezdzacie na Stawowego, a on nie obiecywal nam awansu w tym sezonie, lecz powiedzial ze bedzie o niego walczyl!. po drogie mamy jeszcze sporo meczow , i duzo u siebie z czolowymi drozynami. Na poczatek nie idzie nam najlepiej ,ale niemozna zapominac o oslabieniach z jakimi nasza kochana CRACOVIA sie boryka ,i to od samego poczatku. wiec przestancie biadolic tylko na stadiony i mocno wspierac nasz klub i jego trenera ,a mowie wam ze bedziemy mieli SWIETOM WOJNE w przyszlym sezonie. Na zawsze wierny . Todo
Wstydzili bys cie sie. Zeby piesek was pouczel jak sie powino kibicowac ,swoim pupila.
ogromna czesc wypowiedzi w tym temacie to spokojna wywazona krytyka lub obrona. cos chyba sie Ci pomylilo
20 dni później
[b]Tak było ;-)[/b](dwa tygodnie temu)
Teraz jest tak:
1. Pogoń Szczecin 24 50
2. GKS Bełchatów 24 47
3. Zagłębie Lubin 23 42
[b]4. Cracovia 23 41 [/b]
5. RKS Radomsko 22 39
6. Szczakowianka Jaworzno 23 38
....
...
Teraz Cracovia pałzuje i zrobi się tak:
1. Pogoń Szczecin 25 53
2. GKS Bełchatów 24 47
3. Zagłębie Lubin 24 45
4. RKS Radomsko 23 42
5. Szczakowianka Jaworzno 24 41
[b]6. Cracovia 23 41 [/b]
.....
....
Racja była u[i] malkontentów-[/i] tak pogardliwie nazywani [b]realne widzący rzeczywistość [/b]
Dla wszystkich pod rozwagę ,aby naocznie przekonali się gdzie zmierza Cracovia ....
Na nic "zaklinanie rzeczywistości" ,że będzie dobrze.. jest fatalnie a będzie jeszcze gorzej i na to trzeba być przygotowanym..
Jedyna nadzieją w zarządzie ,że trzaśnie ręką w stół i ....
Wiadomość zmieniona (04-05-04 15:33)
Trapez - liga typerow w innym temacie...
[i]jest fatalnie a będzie jeszcze gorzej [/i]
:o
Co Wy opowiadacie.... Cracovia zmierza do przodu. Jedyne co się być może wymyka to awans "z marszu" do ekstraklasy. Nikt nie dawał na to 100% gwarancji.
46 dni później
Vasago i co teraz? :) Chyba będziesz musiał odszczekać to i owo
Wiadomość zmieniona (21-06-04 00:11)
nio właśnie !!!
[b]1 LIGA 1 LIGA CRACOVIA[/B]
No i historia się powtarza. Podobny temat załozyłem rok temu po przegranym meczu z Kolporterem Koroną i się pomyliłem i też mi to wypomniano;))). Teraz podobnie jak wtedy zwątpiłem w ten awans i byłem pewien że się nie pomylę drugi raz... na szczęście stało się inaczej. No nie wiem co teraz powiedzieć....Może w ten sposób dobrze wróżę:)))
Vasago,za rok napisz ze "Mistrz Polski nie w tym sezonie":)
a za 2 lata: "Zwycięstwo w Lidze Mistrzów nie w tym sezonie :)"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)