1:1
-
-
Typujemy !!! ARKA - CRACOVIA
1:3
Bojarski 12, Skrzyński 34, Bania 75...
Pozdrowienia dla Gdyni!!
0-1 dla gości spod Wawelu.
Areczko nie gniewaj na nas sie ze my wygramy wygramy a ty nie.
Arka - Cracovia 2-4
ARKA-CRACOVIA 1-3 Wróbel 3 :):):):):):):)
C R A C O V I A K U R D W A N Ó W
Robert, akurat Krzysiek twierdzi, ze druzyna gospodarzy pokona drużyne gości. Mozesz się go o to zapytać. I ja także mam niewesołą wiadomość dla Pasów, będzie 2:1 dla.... Areczki. I do zobaczenia w Gdyni!!!!
que ...
w każdym przypadku punkty zostaną w rodzinie ...
:-)
1:1 jestem pewien
Musimy wygrać, więc 0-2...
0:0
2:3 dla nas - przepraszamy Areczko ale te punkty musimy zdobyć...
Karvin, troszkę się pomyliłes. Ponadto dodam, że kiedyś K. Górski nie golił się przed meczem i to przynosiło mu szczęście. A Arce przynosi szczęscie jak jestem świezo po wizycie u fryzjera, akurat od niego wróciłem, więc tak czy owak ........ punkty zostają w rodzinie.
Arka - Cracovia 0:2
Ekstraklasa już jest nasza!!!!!!
Cracovia Zawsze Pany !!!
Ja Typuje że Cracovia WYgra 0:2 !!!!!!
CrAcOvIa VoLa EaSt !!!
1-1
Przed , na i po meczu wszyscy super sie bawią .
To cóż chyba i ja skoczę do fryzjera ;-)))
A do tego będę miał koszulkę w której jeden z naszych hokeistów wywalczył awans do Ekstraklasy - te fluidy sukcesu napewno pomogą...
-------------------------------------------------------------------------------------------
[b]Drużyna Gości wygrywa z drużyną Gospodarzy[/b]
-------------------------------------------------------------------------------------------
;-)))
Drużyna Gości wygrywa z drużyną Gospodarzy?
Atmosfera będzie taka, że będziecie czuli się jak u siebie, a że nasz stadion jest (był) gdzieś indziej to możemy wystąpić w roli gości hahah i trzy punkty zostaną nad morzem :)))))))
Do zobaczenia niedługo!
Moim zdaniem bedzie 3-1 dla nas a jedna bramka padnie z karnego!
Jak chcemy awansować to musimy wygrać np. 3:0
Dopiero kiedy udało nam się wreszcie być lepszymi od innej naszej "zgody" SANDECJI to wygrzebaliśmy się z III ligi
0;1 DLA CRACOVII MECZ PRZYJAŻNI ALE WYGRA CRACOVIA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)