A może to był słynny "Miśiek" ? Może i on się przerzucił ? I może troche spuścił z tonu bo zamiast nożem to teraz pędzlem rzuca ? ;-) Jak to on to trzeba mu przyznac , ze cela ma nadal niezmiernie dobrego ! :-))))) Hihi .
-
-
Makowiecki żąda walkowera dla Radomska
Ja broniłbym interesów Cracovii argumentując
że przyznanie walkowera dla Radomska może stworzyć sytuację
w której w ważnych meczach zawsze będzie można opłacić
jakiegoś debila aby zrobił burdel za który gospodarze zostaną ukaranie
To prosta i tania metoda wygrania meczu.
Można w inny sposób napomnieć, ale nie walkowerem.
Przeniesienie sektoru Ultras jest koniecznością.
PZPN nałożoną na Piasta karę kazał przeznaczyć na modernizację stadionu.
Powinniśmy domagać się tego samego.
A no właśnie: rzucenie czegoś na murawę przez debila to prosta i skuteczna metoda na wygranie meczu bądź przynajmniej zamknięcie trybun. Dlaczego ten debil nie poszedł czegoś rzucić na reymonta. Byłby na Pasach bohaterem. A yu nas za to wszyscy rzucaja serpentynami nie po raz pierwszy w piłkarzy drużyny przeciwnej. Przecież to próba samobójstwa. Koniec z serpentynami - oprawcy. Raz na zawsze. Flagi sobie uszyjcie i nimi machajcie głośny równy doping inne pomysły a nie serpentyny. Po każdym odpaleniu rac też jakiś matoł się znajdzie i wrzuca ją na murawę. Race dawać odpowiedzialnym ludziom nie oszołomom.
Pasmaniac - temat serpentyn został zamknięty w innym wątku. Polecam. Wogóle twoje lekcje są bezcenne. Już niedługo zobaczysz i będziesz może nawet się tym tu chełpił, jak bardzo cię słuchamy. Prosimy o jeszcze bo ciągle nie wiemy co ze sobą począć na tym stadionie ...
Ja dam ci tylko jedną wskazówkę. Opravcy piszemy przez V nie przez W. To tak żebyś był bardziej "kumaty".
Craco - można prześmiewczo potraktować wypowiedź Pasmaniaca ale zwróć uwagę na jedno - niestety, zawsze po racowisku jakaś ląduje na plycie boiska :(
...więc kolejny argument żeby przenieść młyn na łuk... a jeśli już o młynie to kiedyś było coś o tym że już na jagielonie ma być przeniesiony? co w tej sprawie?
a ja chcialbym podziekować OPRAVCOM za to ze sa, dzialają i dzieki nim stadion KS wyglaga barwnie a mecze odbywaja sie w estetyce pilkarskiego swieta...nie mam do nich o nic pretensji, chyba nie beda badać IQ osobom ktorym rozdaja serpentyny itd...jesteście wielcy chlopaki za to ze wam sie CHCE, a ci którzy wkladaja Wam pędzle i szpilki to nie ludzie tylko skundlale wilki...
No ja też dziękuję opra"v"com też doceniam wszystko co robią, ale z serpentynami trzeba dać na luz, a co do rac to tych kilkunastu odpowiedzialnych można chyba znależć ( zbadać nawet IQ jak będzie potrzeba) . No bo czym się taki tłumaczy jak wrzuca racę na murawę, że go oparzyła ?
nie raca a petrada, i nie nasza..
pozdro
Wojtek
Proponuje żeby ten pajac co rzucił tym pędzlem zapłacił kare z własnych funduszy.Nawet nie pierd.... o walkowerze.Tego gościa byśmy chyba zlinczowali....
To co mówi pan z Radomska w swrawie walkowera jest tak samo głupie jak samo rzucenie pędzlem. Ja w walkower nie wierzę ale wyciągam z tego zdarzenia dwa wnioski.
1. Nie uczymy się na swoich błędach ( przynajmniej niektórzy z nas ).
2. Pan Makowiecki nie umie przegrać z honorem.
Podobno cel uświęca środki, tak pewnie myślą w Radomsku.
Niezależnie jednak od rozwoju sytuacji oni mogą na dłuższą metę myśleć maksymalnie o 2 lidze. Tak czy inaczej pomimo naszych (kibiców rzecz jasna) błędów to my jesteśmy klubem z tradycjami i z przyszłością.
Ten Kowalczyk to jakiś medyczny fenomen, do tego cudotwórca. Dostał kowadłem, odbił pędzel. Był ciężko ranny, zapakował nam w takim stanie bramkę. Do tego na pewno w afekcie dostał żółtą kartkę (trzeba ją anulować) i w domu biedak się rozłożył. .........nazywam się Kowalczyk, Radosław Kowalczyk......
"Jedną z możliwości jest ukaranie Cracovii walkowerem - twierdzi Makowiecki." ....
Chyba go cycki swedza...
A w ogole to pozdrowienia z zielonej wyspy.
o ja pie**ole, stracili dwie bramki... strzelili jedną, mecz nie zostal przerwany, Cracovia wygrała! Jaki ku**a mać walkower do ch**a wafla? kara nas nie ominie ale prosić się o walkower to czyste zeszmacenie..!!
Każdy rozsądny kibic ,z ilorazem inteligencji powyżej [b]IQ 25[/b] wie że za takie rzeczy walkoweru być nie może ..
Ale widocznie ten pan dobił ze swoim móżdżkiem do mniej niż [b]25[/b]
Nie denerwujmy się ... należy współczuć gościowi nad jego[b] [i]wielkim problemem [/i][/b] mamy namacalny dowód że można być kre....m i być osobą blisko związaną z Radomskiem ;-).
Zaraz zaraz: ja dokładnie patrzę kto co dostaje i czy coś naszego nie londuje na płycie, i raca wylądowała dwa razy. Raz z niskiej trybuny podczas Bełchatowa, druga na Stasiaku. Pierwszy przypadek to niestety była osoba z poza grup, układ był robiony przez Loże i przez nas na 80 rac i rzut wykonał obcy człowiek. W przypadku Stasiaka, to rzucił człowiek od nas , ale twierdził że było zagrożenie poparzenia bo za bardzo się zaczęła palić, i nie chciał komuś zrobić krzywdy więc ą odrzucił. Wybrał mniejsze zło. Dostał zjebkę, zrozumiał.
Race dostają ludzie świadomi, chyba że jest ich naprawdę dużo. Najgorsze jest to że ostatnio ktoś nawalał hukowymi i mało nie uwało dzieciakowi głowy, ale to już niestety nie my.
Z Bełchatowem, to wogóle był zły pomysł z racami w sektorze od Focha. Tak wiem telewizja, ale tam są starsi i dzieciaki i normalnie się wystraszyli no i ktoś nie wytrzymał. Zresztą też dostał "zjebkę", sam słyszałem.
"nie mógł spać przez całą noc z soboty na niedzielę. - Głowa mi pękała. Teraz jest trochę lepiej, ale nadal mam ogromnego guza. Nie wiem, czy będę mógł trenować " heheheh to co to kur.. byl za pedziel?!
ma guza, ale chyba na mózgu.
po meczu czuł sie dobrze. to musiał być pędzel z opuźnionym zapłonem!
Przekręty to był kibic radomska na kosztach szczkowianki.Biedaki a pamietają jak nas przekęcili do 3 ligi.
Cracovia Pany!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)