Do Jagiellonii przyszło pismo z Cracovii, że kibice ,,żółto-czerwonych” nie zostaną wpuszczeni na ten mecz z powodu remontu stadionu. Mimo wcześniejszych rozmów przedstawicieli Stowarzyszenia Sympatyków Jagiellonii z działaczami Cracovii gdzie padały zapewnienia, że wszystko jest ok. zrobiono coś innego. W Białymstoku został już wynajęty specjalny pociąg, ruszyły zapisy na ten mecz (już sporo ludzi się zapisało) a tu taki numer. Na ten mecz i PP z Legią specjalnie z USA przylatują kibice Jagi.
Ręce opadają...
-
-
Cracovia nie chce wpuścić Jagi
jeśli to prawda to brak mi słów :((
jeśli to prawda to nie mam pytań .....
dev
:)
Nie mogą nam tego zrobić
i niepowiem a nie mówiłem !
zrobimy wszystko by Jagiellonia została wpuszczona
Proponuje mecze rozgrywac przy pustych trybunach, po jakiego potrzebni sa kibice?Przeszkadzaja tylko....Wstydze sie za naszych działaczy....
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
To jest nieprawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie piszcie wymyslanych bzdur. Jaga będzie wpuszczona. Jak nie wierzycie to spytajcie sie samego prezesa a nie dawajcie sie wypuszczać jakiemuś matołowi.
Sauron informacja, która została podana jest oficjalną informacją naszego S.S.J.B. (Stowarzyszenia) Co do Misiora to były prowadzone z nim rozmowy wcześniej i zapewniał, że Jaga bedzie na tym meczu. Teraz jednak do naszego klubu przyszło oficjalne pismo, że na sektorze gości prowadzone będą jakieś prace.
Małolat powiadasz ze mnie, widać wiesz wszystko nalepiej...
Obawiam się ,że jest pierwsza poważna reakcja na #$%^&* "malarza" i jego &*&^%$#@ pędzel.
panowie tak nie moze byc musimy cos z tym zrobic traci tylko wodowisko na tym jezeli jagi nie wpuszcza powinnismy cos zrobic. powinnnismy zachowac sie tak ja ruch i pozwolic im przyjechac ale bez barw i nic im nie robic jak tak wlasnie myslalem ze cos zostanie zakombinowane ale nie myślalem ze nasz zazad bedzie w tym przeszkadzal
A ja jestem za:
JAK SIE NIE UMIEJĄ MAŁOLATY ZACHOWAĆ NA STADIONIE TO TAK MUSI BYC!!!
Co wolicie meczyk z jakomś tam Jagiellonią z ich kibicami ??? czy mecz z Pogonią bez kibiców przed TV w PolsatSport???Przecież jak sie powtórka z Ruchu to mamy puste trybuny pewnie do końca rundy i zapewne awans z głowy. no co wybieracie????
No to teraz pojedziecie po mnie.
awaria, to znaczy ze zawsze bedziemy w obawie przed rozroba stadion "remontowac"? a moze sie niedlugo okaze ze kibicow Pogoni tez nie wpuscimy bo przeciez niedlugo derby... na ktore zreszta tez nier wpuscimy kibicow wosly bo niedlugo Liga Mistrzow no i glupio tak grac przy pustych...
problemem nie sa przyjezdni, tylko dobre zabezpieczenie meczu, czego widac zarząd sie boi i nie chce sie podjąć.
Nie widziałem żadnego pisma do was wysłanego, ale jedno moge powiedzieć. Wczoraj miał przyjemność mój kolega rozmawiać z Prezesem i przymnie Prezes powiedział, że : KIBICE JAGIELONII ZOSTANĄ WPUSZCZENI, BĘDĄ TYLKO SPRAWDZAĆ CZY NIE WCHODZI Z NIMI wISŁA !!!
Więcej sie nie wypowiadam bo nie ma sensu.
Wiadomość zmieniona (06-04-04 08:32)
Rock.
tak trochę uboczny wątek tematu. Przecież będą przebudowywać stadion i zmieniać położenie sektorów już w czerwcu. Więc nie mów ,że nic się nie robi w sprawie zabezpieczenia. Może jak krytykujemy coś to w oparciu o prawdziwe fakty. Byłby sektor za bramką nie byłoby "pędzelgate".
Najbardziej rozczarowani są ci, którzy pragną rozruby. ..... A była taka szansa do zadymy prawda? No i kiedy się wykażecie ? Co tam dla was Cracovia....? sprawa drugoplanowa! Zadyma to jest to! Misior wam w tym przeszkadza? Niedobry Misior...... precz z Misiorem . Tu przecież półgłówki mają swoje racje.. Prawda za....sta! Wy to jesteście super....... nie?
PARANOJA:(
Sauron lepiej nic nie pisać , niż pisać bzdury ! Proszę Cię nie wymyślaj. Zygmunt nie jest osobą , która by coś ukrywała czy przeinaczała fakty.
Dodam tylko , ze Veterans pisał już dwa miesiące temu o waszym remoncie sektora gości dokładnie przed naszym meczem.
www.jagiellonia.pl/forum
Dla mnie sprawa jest prosta :
Bedą się trafiać :
"malarze", "wejścia z bramą", "fruwające ławki", "promocje", "zmiany konstrukcyjne autobusów" to zabiorą piaskownice w której brzydkie
dzieci się bawią.Szkoda tylko że inni w tej piaskownicy też chcą się
pobawić a nie będą mogli.
A to rozczarowanie : nie mogą nam tego zrobić,
nie zrobią nam tego, to skandal ..... terefere trutututu
A niby dlaczego nie mogą ?
Proszę uzasadnić ale nie emocjonalnie tylko ekonomicznie
Będą się przyglądać jak ktoś z nich b u c a robi ?
Jak ustalicie budżet i zapłacicie za robienie rozrób więcej niż
za ich brak to może nawet kije "bejzbolowe" wam kupią.
I nie ma znaczenia że takie jaja odstawia 300, 100 ,10 a może
tylko 1 a reszta stara się jak może.
Na stadionie musi być ABSOLUTNY porządek.
Nie domagajcie się od profesora, prezesa, prawników w klubie
aby się wstawiali za wami w takich sytuacjach.
Oni mają inny cel.
AWANS CRACOVII
Jaki jest wasz ?
Pasiak46 opowiadasz bzdury, z powodu niewpuszczenia gości najbardziej rozczarowani powinni być wszyscy kibice przez ostatnie kilka lat nie licząc zgód na nasz stadion zawitało raptem kilka ekip (ja pamietam tylko Hutnik, GKS, Ruch). teraz chcą do nas przyjeżdrzac ale klub nie chce ich wpuszczać a Ty się z tego cieszysz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)