Dzis 24 urodziny obchodzi Marcin Makuch!!Najlepszego Mako!!! Zwyzkowej formy i pierwszego składu!!!!!!!!!
-
-
Urodziny Makucha!
Maki wprowadż pasy do pierwszej ligii!
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, szczęścia w życiu osobistym oraz zwyżki formy!
Wierzymy w Ciebie!
no wlasnie.. grales pieknie.. zreszta caly mecz mi się podobał.. kibicowałam ale siły w gardle.. i nie tylko kibicowalam bo zbieralam jeszcze pieniazki na szczytny cel (czyt.na damska druzyne hokejowa CRACOVI) kto był to wie jak to fajnie wyglądało.
Anetko - grał rzeczywiście przez tę minutę pięknie :):)
Marcin - wszystkiego NAJLEPSZEGO!
Moze Anetka nie zna naszych piłkarzy???:))))
Maki wszystkiego naj, spełnienia marzeń !
100 lat
wszystkiego dobrego maki-abyś doszedł szybko do formy i wyjściowego składu.Stać cię na to by w pomocy grać pierwsze skrzypce.Trzymamy kciuki -życzymy takich bramek jak z Zagłębiem l.
Najważniejsze, że dostał dziś od nas "Stooooo laaaat..." :)
naj naj najlepszego!!!!!!!
Ja nie znam?? ja!!?? .. LUDZIE W CIAGU JEDNEJ MINUTY TESH MOZNA KLASE POKAZAC.. CO WY MYSLICIE ZE SIE NIE DA.. MAKUCH U MINE W SZKOLCE BYŁ I SOBIE NA LIGHCIE GADALISMY WIEC NIE MOWCIE MI ZE NIE ZNAM PILKARZY.. BEZ JAJ..
Aneta ma rację :) Gdyby nie bałwan z gwizdkiem, ktory ubzdurał sobie spalonego, to maki zaraz po wejsciu strzelilby bramke :PPPPP
Wszystkiego najlepszego!
wszystkiego najlepszego życzy Lech Poznań
Najlepszego!!!
Maki wszystkiego najlepszego,100 lat!!!!!!!!!!!!
Najlepszego!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)