Można by napisać: "finał PP już mamy teraz na mistrza czekamy"...
Co prawda najważniejsze mecze w walce o tytuł będą w playoff ale warto zająć jak najlepszą pozycję wyjściową (co pokazały ostatnie sezony). Dlatego nie ma odpuszczania - zgrywać się, trenować w praktyce schematy i wygrywać mecze. Tychy póki co grają falami - 2 wygrane na początku z cieniasami (Podhale i Zagłębie), potem 5 porażek z rzędu a następnie 6 wygranych z rzędu... i ostatnio po pokonaniu Katowic i Unii niespodziewane potknięcie z JKH. Trzeba im pozwolić zbudować kolejną serię (tym razem porażek)😉 W pierwszym meczu ograliśmy ich 4:0.
TYLKO 3 PUNKTY!!!
-
-
[17] Cracovia - GKS Tychy | piątek 28.10.2022 r. godz. 18:30
Kiedy wracają kontuzjowani?
to należałoby wygrać, chociaż Tychy ostatnio wychodzą z kryzysu
Tychy wychodzą z kryzysu, a my poza potyczkami z Katowicami też całkiem ładnie punktujemy, w tym wygrana w CHL. Myślę, że czeka nas wyrównane spotkanie. Tylko trzy punkty!
Dobrze byłoby wygrać, choć z Tyskimi zawsze ciężko się grało...
Lecimy wysoko..
jest dobrze ale 3-1 po II tercji to niebezpieczny wynik
No i już jest remis...
kurde wykrakałem
Nie kminie tego.. Jak można 3 prowadzić i zacząć tak w *uja grać..
nie wiem dlaczego, ale 3 tercję mają zawsze najgorszą, dlatego obawiam się co dalej
Znając życie będzie w pałe skoro Gks wrócił do gry..
tylko żeby rochaczek nie ściągał bramkarza
- Edytowany
Rohacek już dawno powinien zostać wyjeb*ny.. Sztuka byłoby z taką kadrą nie wygrać kilku meczy.. Każdy inny by sobie poradził ale żeby nie umieć dotrzeć do grajków przy 3:0 to już jest jakiś dramat
to racja
Tychom potrzebne dwa punkty i chyba dostana
- Edytowany
Mam nadzieję, że nie.
Na szczęście zwycięstwo!
dobre i 2 punkty
Ale przy 3:0 Panowie kurwa..
Ważne, że utrzymali się na pudle, a mają rozegranych mniej spotkań.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)