Dla Santo tez jesli mozna prosic jakies dane do logowania bo nie pamieta maila... przekaze mu na jego blogu ... chyba ze wyslac komus jego nowy mail na ktory byscie podeslali dane do zalogowania??
-
-
🛠️Pomoc techniczna ⚠️Problemy zgłaszamy jako osobny temat⚠️
[quote]#post1517656 Dla Santo tez jesli mozna prosic jakies dane do logowania bo nie pamieta maila... przekaze mu na jego blogu ... chyba ze wyslac komus jego nowy mail na ktory byscie podeslali dane do zalogowania??
[/quote] mail mu styknie, pewnie haslo zna bo ma zachowane w przegladarce, ale nie pamietam maila...
- Edytowany
[quote]#post1517656 Dla Santo tez jesli mozna prosic jakies dane do logowania bo nie pamieta maila... przekaze mu na jego blogu ... chyba ze wyslac komus jego nowy mail na ktory byscie podeslali dane do zalogowania??
[/quote] Wysłałem Ci na prv - zrobimy możliwość zmiany maila jak ktoś zna login i hasło.
[quote]#post1517650 Pasiak_od_1979 prosi o pomoc. mail którym się kiedyś logował jest już nieaktywny, co ma zrobić aby się zalogować?[/quote]Mogę Ci na prv wysłać adres email?
[quote]#post1517636 Moja pierwsza reakcja była podobna :D ale dość szybko ogarnąłem wygląd i poruszanie się, tylko żeby jeszcze to przenoszenie do nieprzeczytanego posta działało. Mnie przenosi ciągle w to samo miejsce mimo, że pojawiają się nowe nieprzeczytane posty. Nie mogę też edytować posta albo nie wiem gdzie to znaleźć.[/quote]Ogarniemy to - działamy cały czas aby naprawić wszystko co nie działa tak jak powinno - niektóre rzeczy da się zrobić od kopa, a nad niektórymi trzeba podłubać trochę dłużej.
Tak proszę o adres na ppriva.
[quote]#post1517650 Pasiak_od_1979 prosi o pomoc. mail którym się kiedyś logował jest już nieaktywny, co ma zrobić aby się zalogować?[/quote]Mogę Ci na prv wysłać adres email?
- Edytowany
[quote]#post1517668 Tak proszę o adres na ppriva.
[/quote]Poszło
Sprawdźcie proszę czy możecie edytować swój post, trzeba kliknąć w te trzy kropki w prawym dolnym rogu posta.
Po kliknięciu pojawiają sie dwie opcje - zgłoś post oraz udostępnij .
U mnie po klinięciu w 3 kropki nic się nie pojawia.
Teraz pojawiło się edytuj .😀
U mnie tez sie nie pojawia (pojawia sie tylko "udostepnij" )
[quote]#post1517676 U mnie po klinięciu w 3 kropki nic się nie pojawia.[/quote] [quote]#post1517684 Teraz pojawiło się edytuj .😀[/quote] [quote]#post1517685 U mnie tez sie nie pojawia (pojawia sie tylko "udostepnij" )[/quote]
https://cracovia.krakow.pl/t/23747-edycja-posta-po-publikacji/1517680
- Edytowany
Jest jeszcze propozycja, by strona główna była domyślnie jako działy i kategorie. Dajcie znać czy wolicie listę tematów czy działy. W zasadzie wtedy boczne menu jest zbędne, ale podoba mi się ta boczna nawigacja. Wersję samych działow można podejrzeć tutaj https://cracovia.krakow.pl/kategorie (można w ustawieniach profilu zmienić sobie głowną strone na sekcje działy i kategorie)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2021-12/screencapture-cracovia-krakow-pl-2021-12-29-14-22-56-png-68909757.png[/img]
Mnie się też podoba ta boczna nawigacja więc mogłaby zostać.
- Edytowany
Siema! Dzięki za pomoc jestem :) Nie dość, że nie pamiętałem maila to jeszcze był totalnie fejkowy. Dla pewności zmienię sobie na właściwy.
Jeszcze nie bawiłem się w opcje, chciałem tylko dać znać że jestem :D Ale na pierwszy rzut oka od razu twierdzę, że forum było szare i powinno szare pozostać. Na zAWsze.
Za dużo kolorków. Tryb ciemny jest za ciemny. Brak fajnej grafiki na górze. Te górne paski w działach - tragedia.To tak na pierwszy rzut oka, nie chodzi o hejt bo wiem, że wykonaliście kawał roboty, mam nadzieję że zgodnie z zapowiedziami doprowadzicie to forum do wizualnej klasyki. Daję tylko znać, że to wg mnie najważniejsze. Opcje opcjami, ostatecznie chodziło tu zawsze o samo pisanie a nie bajery. Klasyczny look tego forum i jego szary odcień to jednak coś co bezwzględnie powinno zostać zachowane.
#OddajcieNamSzareForum
Bo szarość to synonim trwania ? ;)
Czy jest gdzieś taka zakładka w profilu jak "obserwowane tematy"? Chodzi o to, że jak chcę wejść w obserwowany temat to nie muszę go szukać, tylko przechodzę bezpośrednio z takiej zakładki.
[quote]#post1517713 Czy jest gdzieś taka zakładka w profilu jak "obserwowane tematy"? Chodzi o to, że jak chcę wejść w obserwowany temat to nie muszę go szukać, tylko przechodzę bezpośrednio z takiej zakładki.[/quote]
Zakładka jest w bocznym menu - https://cracovia.krakow.pl/obserwowane
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2021-12/image-png-32141937.png[/img]
Dzięki.
Wykonano kawał dobrej roboty, trzeba się przyzwyczaić do nowej formuły. Gratulacje!
[quote]#post1517718 Wykonano kawał dobrej roboty, trzeba się przyzwyczaić do nowej formuły. Gratulacje![/quote] zgadzam się, nie można wiecznie tkwić w miejscu.
[quote]#post1517502 [quote]#post1517495 ... Najgorsze jest, że żeby przejść do ostatniego postu trzeba najpierw wejść w wątek, no chyba, że jest inaczej?
Gdzie są lajki i liczba postów, co z sygnaturkami i awatarami?[/quote]
Hej, właśnie to naprawiłem. System zapamiętuje ostatni post na którym skończyłeś czytać. Kliknięcie w temat powinno (od tej pory) przenosić do ostatnio przeczytanego posta.
Nie działa 🤔
Skończyłem czytać "Media", parę razy odświerzyłem a i tak jak klikam w temat przerzuca mnie do listopada
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)