Marketing nie ma jeszcze kabelka w nowym biurze więc poproszono mnie bym wklepał:
JUŻ teraz w baraczkach przy stadionie ruszyła przedsprzedaż biletów na ZIEMI ŚWIĘTEJ. Wejście od Kałuży (tak jak do tunelu) wchodzi sie obok myjni!
Swoją drogą warto pomyśleć czy nie kupić KARNETU po nowej promocyjnej cenie!!!
W DZIENNIKU POLSKIM JEST REKLAMA!
-
-
RUSZYLA PRZEDSPRZEDAZ na KAŁUŻY!!
A możesz przedstawić te nowe promocyjne ceny? Z góry dzięki.
są w oddzielnym temacie ale nie ma sprawy (za starym kibolem według DP):
"w dniu meczu uruchomimy dodatkowo 2 bramy wejściowe i nowe kasy..."
oraz:
Nowa promocyjna cena karnetów na rundę :
standard - 90 zł,
rodzinny( 2 osoby) - 130 zł,
rodzinny (3 osoby) - 160 zł.
Wiadomość zmieniona (01-04-04 09:58)
mam ndzieje ze "standart" to napisałeś ty, a nie marketing w DP...
:-)))
Tak, znalazłem post Starego tylko troszkę poniewczasie....
Dzięki zatem po raz drugi. Tak swoją drogą to może jekiś admin ciepnie tym info na główną. O przedsprzedaży na Kałuży zresztą też można.
wie ktos w jakich godzinach jest prowadzona ta przedsprzedaż na Kałuzy
a ja dzis bylem na kablu po bilecik i co... no dla mnie byl ulgowy bilet ale dla mojej kobiety juz nie kupilem :(((( bo nie ma beda moze jutro. no i suma sumarum kolejce i tak bede muial pewnie stac zeby wejsc z moja kobieta
Właśnie to samo wczoraj było w Enigmie. Bilety normalne - owszem ale dla kobiet za 7 zł brak. No i po cholerę jechać wcześniej skoro dla kobiety i tak kupisz w kasach dopiero przed meczem.
Do marketingu - dlaczego nie prezentujecie całej oferty?
W szkole nie uczyli?
Brak słów.
mysle ,ze tym razem marketing mniej winny . raczej zmiana terminu meczu. bylo pewnie opoznienie z drukiem biletow z tego powodu.
Wszelako wyciagajmy wszystkie takie sprawy i piszmy. Po dzisiejszej akcji widac ,ze nasze uwagi sa czytane i brane pod uwage. Cracovia musi dzialac jak profesjonalna maszynka (do produkcji Mistrza Polski w pilce noznej oczywiscie;-)
druknąć kilka tysięcy biletów to nie jest hop-siup jak by się co poniektórym wydawało a wydaje mi się że drukarnia nie jest z krakowa więc zawsze to jakieś opuźnienie w dostawie ................
aha a to nie tylko druk!!! dochodzi jeszcze perforacja, numeracja, UV, cięcie i inne pierdoły !!!!
Wiadomość zmieniona (01-04-04 17:44)
zgodze sie z wami ze to nie trwa chwile ale powinni informowac o tym ze nie ma biletow za 7 w przedsprzedazy jeszcze. Nie robmy z ludzi idiotow w takim razie po co dzis szedlem na kabel jak i tak bede w kolejce stal :[[[
tylko mi o to chodzi pozdrawiam :))))
A jaka jest data na biletach ? ;) Nie żebym sam to wypatrzył ...
Na Kablu są już bilety dla kobiet, na Kałuży będą dziś koło południa.
I na Kozłówku też są bileciki.
Wczoraj zakupiłem stndardowo dla: mnie, ojca, mamy, wujaszka i szfagra :))
Na Kozłówku tj. w sklepiku z chemią obok sklepu "AVA"
Mam nadzieje ze nie brakniet bilecikow pod kasami!!!!!Zawsze Pasy!!
data na biletach 3.03.2004 tyle ze na 03 jes długopisem 4 napisana (???) .. bilet dla kobiet dostalem "rezerwowy" (???) cos tu jest pokręcone... ;-)
Hehehe rzeczywiście jest na 3.03.2004. Sam na to nie zróciłem uwagi
własnie byłem i kupiłem, miła Pani obsługuje i słońce świeci
PS I nie ma tłoku
czy bilety na Radomsko dla kobiet sa takie same jak na Stasiaka....????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)