Dajmy mu jeszcze z dwa sezony, na pewno odpali :D
A gdyby się okazało że prezesiunio zwolni ogrodnika, to kogo byście widzieli (o ile jest wolny) na jego miejscu ?
-
-
[14kolejka]gts-Cracovia,7 listopad(niedziela), godz.20.00
Nie powinny takie Pi*dy zakładać koszulek w biało czerwone Pasy.. Jebane Szmaciarze..
- Edytowany
Drużyna TKKF, trener ogrodnik, prezes Ochucki. Trwamy!!!
Mam wyjebnięte na tego prezesa, mam wyjebnięte na tych wicechujów, mam wyjebnięte na tych drewniaków, mam wyjebnięte na tych z prześcieradła o murze, kończę z piłką tylko hokej.
Jebane kurwy zabiły ten Klub...
Alvarez wejście smoka...
Jesteśmy najlepsi. W rozdawaniu prezentów - w postaci wygranej przeciwnika ...
Jak Filipiak w wywiadzie może pieprzyć o pucharach. Z czym do gościa. Kolejne derby w plecy. Może zaangażowanie było, ale umiejętności ni h.ja.
Jeszcze cwks się na nas przelamie.
0 pomyslu albo stylu tylko kopnac na slepo i liczyc ze cos wpadnie.
Prawda już znana filipiak kurwa w dupe jebana
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Murem za Probierzem :D
Probierz w y p i e r d a l a j !!!!!!!!!!
Bilans Probierza w derbach 1-2-6.
#muremZaProbierzem
No i przeyebały łajzy...
Michale Probierzu, ty z gtsem masz chyba jakiś problem...:(
Sezon się dla nas skończył. Kurwa, wiadomo, że jedyny piłkarz u nich to murzyn i go ciipy jebane zostawiają samego. Ja pierdolę.
Bierz ten szrot i W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J !!!
- Edytowany
chciałbym zobaczyć materiał zrealizowamy po tym meczu jak piłkarzyny i Probierz się kalają przed kibicami ...
#probierz_zamurowany
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)