nie wiem co wy sadzicie ale mi sie wydaje ze miedzy nami kibicami a zarzadem pojawily sie rozne sprzecznosci. moje skromne zdanie jest takie ze prezes Misior choc jestem mu wdzieczny za to co juz zrobil wogole nie stara sie nas wysluchac jak chcemy cos zauwazyc jakis problem juz nie mowiac o tym zeby chcial z naszych rad skorzystac co wy o tym sadzicie??
-
-
Konflikt ????
zobacz na mój wpis w temacie podziękowania dla profesora.
Jacku czytalem twoj wpis przed chwila i doszedlem do wniosku ze taki temat moze byc dobry i mam nadzieje ze sie nie myle
jak dla mnie dobry! Myśle że dla wielu członków koła jak i innych grup zwłaszcza "oprawców" też!
Wspolpraca z kibicami musi byc!!! to jedna z gwarancji dobrego widowiska.
Moze jednak pamietalibysmy o jednym. Klub przygotowuje az 3 inwestycje. Stadion, lodowisko, Kabel. Moga nie miec czasu?
moze masz racje ale np. nawet taka glupia sprawa jak otwarcie jednej kasy wiecej albo jednej bramy jeszcze nie jest chyba az tak duzym problemem
.......
pozdro
Wojtek
a juz wypowiedz Mroza "to niech kibice przyjda wczesniej o godzine " moim zdaniem bylo nie na miejscu niech sie ciesza ze ludzie chca przychodzic i powinni robic wszystko zeby kibic byl w pelni zadowolony z wypadu na mecz. Jezeli chodzi o mnie to ja tak czy siak na meczu jestem nawet jakbym mial godzine w kolejce po bilet stac ale wielu to zniecheca
byal tak wypowiedz publiczna? Ktos cos uslyszal i tyle.
stwierdzenie konflikt? - prima aprilis dopiero za 2 dni!
Wiadomość zmieniona (30-03-04 11:48)
"Konflikt" to mocne słowo. Kto żyje dłużej to wie. ;-)
Natomiast różnica zdań, krytyka, dyskusja... maja przeważnie dobre strony. Najlepsze rozwiazania powstają często po jakiejś burzy mózgów, bo jak wiadomo prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Poza tym krytykując zawsze dobrze jest dla kurażu na chwilę wyobrazić sobie siebie w roli trenera, czy prezesa zarzadu....
Święta racja Merano - poza tym my np. na forum tak intensywnie wałkujemy sprawę, że wydaje się nam wszystkim, że nie istnieją inne poglądy - o tym też warto pamiętać.
Dlaczego od razu konflikt?????
Co najwyżej różnice poglądów, których jak wiadomo tylko krowy nie mają (i inne oportunistyczne czworonogi)
k.m.w.t.w
i tyle
hehe
"musicie spytać sie prezesa czy mozecie reklamowac vlepki na stadionie"
[b]buhahaha[/b]
pozdro
Wojtek
SPOKO POCZEKAJMY MAM NADZIEJE ŻE NIEDŁUGO WSZYSTKO SIĘ POPRAWI ALE LUDZIE Z ZARZĄDU MUSZĄ KIBICÓW SŁUCHAĆ BO MY CHCEMY DOBRZE!!!
... a Zarząd chce źle (?!)
nikt nie mowi ze zarzad chce zle aczkolwiek nieraz odnosze wrazenie ze dzialacze powiedzmy "zlewaja" kibicow to co oni maja do powiedzenia mam nadzieje ze sie myle pozdrawiam
i moze jednak konflikt to zbyt mocne slowo ale takie mi przyszlo do glowy :)))
Konflikt to bardzo niefortunne sformułowanie!
Klub ma naprawdę ważniejsze rzeczy na głowie niż te jakie nam zaprzątają głowę.
Myślę jednak, że niektóre wnioski z toczących się na forum dyskusji mogłyby przyczynić się do sprawniejszego funkcjonowania klubu.
Panie Pawle niech Pan zagląda na to forum częciej!
I tu się zgodzę, stary kibolu. Słuchanie głosu ludu nikomu jeszcze nie zaszkodziło. Choć trzeba obiektywnie przyznać, że czasem nawet moja głowa puchnie od nadmiaru pomysłów forumowiczów. A jak do tego dodać jeszcze idee, które Zarząd słyszy od tysiąca innych podpowiadaczy spoza wirtualnego świata, to wniosek jest taki: nie da się wszystkiego słuchać, nie da się wszystkim dogodzić!
Jednak sugerowanie (a tak odczytuję post L.D.Z.), że kibice chcą dobrze i nikt ich nie słucha odbieram jako stwierdzenie "Zarząd chce źle". Z tym się absolutnie nie zgadzam. Jeśli Zarząd robi coś źle (a przecież jasne jest, że coś na pewno się znajdzie) to nie ze złej woli, oczywiście.
To samo dotyczy zresztą kibiców, z których każdy ma swój patent na sukces nawet nie dopuszczając myśli, że... nie ma po prostu racji. Racja albo jej brak to - przed wdrożeniem pomysłu - tylko ocena subiektywna. Dopiero po jego realizacji można powiedzieć (i to nie zawsze na 100%!) czy był to pomysł dobry czy chybiony.
Nie róbmy więc z igły wideł. Podpowiadać-tak! Ale oskarżać kogoś o złą wolę-nie!
?? Panowie, jeszcze dwa lata temu nic nie było a wy już myślicie, że to MU? Można pewne sprawy ulepszyć, ale spokojnie, wszystko w swoim czasie. Jak będzie nowa murawa, oświetlenie itd. to będą i nowe wejścia. Macie pretensje o cenę biletów a dowiadywał się ktoś ile kosztuje jeden taki bilet? Sporo! Przecież klub powinien na tym jeszcze zarabiać. Koszty utrzymania, renowacja obiektów, zawodnicy, itd., itd... (mogę tak jeszcze wymieniać i wymieniać). To nie profesor wyłoży z kieszeni swoją kasę na wszystko, ale klub ma na siebie zarobić. Klub ma być sprawnie działającym i zarabiającym na siebie przedsiębiorstwem. Co jest ważniejsze, boisko czy np. wejście na dzień dzisiejszy? Ja tam pamiętając wcześniejsze lata uważam, że wszystko gra i będzie jeszcze lepiej. Powoli, powoli i jeszcze raz powoli. Będzie boisko, oświetlenie, więcej bramek przy wejściu (i tych strzelonych też), ale nie można robić wszystkiego na wariackich papierach. Przepraszam za porównanie, ale Pan Misior i prof. Filipiak to nie jakcyś debile z Samoobrony.
I jeszcze jedno. Ci Panowie budują (podkreślam!) klub wg swojej koncepcji (która mi się podoba)- mają określony plan działania. Oczywiście, że kibiców też trzeba wysłuchać, ale... tylko wysłuchać. Współpraca z kibicami nie oznacza robienia tego, co kibice chcą. To by było raczej uleganiem pewnym wpływom i tyle. To Ci dwaj Panowie są szefami klubu i sądzę, że wiedzą, co robią.
Znam trochę historię Cracovii i na podstawie swoich własnych przemyśleń mogę zaryzykować stwierdzenie, że tak dobrze działającego zarządy już dawno nie było. W Cracovii wszystko jest inne niż wcześniej, ale do bogactwa i potęgi to nam jeszcze bardzo daleko. Przed klubem kilka lat solidnej pracy. Nie zmienimy wszystkiego przez kilka miesięcy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)