ale rozprowadzanie biletów TO NIE JEST ZADANIE KOŁA SYMPATYKÓW, TYLKO KLUBU!!!! (sory za caps locka, ale się nie mogłem powstrzymać) - jeżeli mamy się liczyć gdziekolwiek, to czas skończyć z partyzantką i opieraniem wszystkiego na ochotnikach.
-
-
Przedsprzedaż biletów
A czy wie ktos czy można będzie dzisiaj kupić bilet w ENIGMIE???
spokojnie janczer ;))hmm nom ale mozna by cos nad tym pomyslec...to po 1 a po 2 to chyba kolo sympatykow ma lepszy kontakt z zarzadem...jeszcze raz pozdrawiam:>
ZADZWOŃ DO ENIGMY TO SIĘ DOWIESZ!!!
Dzwoniłem przed momentem do Klubu. Przedsprzedaż ruszy ponoć dopiero w czwartek (choć można pytać już jutro-może akurat).
Powód: nieprzewidziana konieczność dostosowania się do zmiany terminu meczu z niedzieli na sobotę.
Taką przynajmniej informację mam z sekretariatu Cracovii...
Tak więc do jutra (a raczej, jak przewiduję, do czwartku) temat można odłożyć.
Są juz na mieście plakaty - z informacją, gdzie są dostępne w przedsprzedaży bilety (Enigma, kiosk na placu Mariackim, na Kozłówce 18b, Wilcza jama - na Woli Duchackiej)
fajnie że jest ta informacja, szkoda, że nie ma informacji, ze bilety mozna dostać na Wielickiej w Klubie.
niestety nie ma adresu (poza tym, że to Wola Duchacka) Wilczej Jamy - więc tu informacja jest w stylu kto ma wiedzieć, ten wie :-) - a ja mieszkam na sąsiednim osiedlu i nie wiem, gdzie to jest.
Z pozytywów jeszcze - w miejscu, gdzie był cokolwiek odstraszający napis - identyfikatory obowiązkowe - jest logo sponsora meczu.
Plakaty są trochę mniej czytelne niż ostatnio, ale to ze względu na koniecznośc zmieszczenia większej ilości liter - RKS Radomsko.
A Nowa Huta????Czy ktoś wpadnie na ten genialny pomysł....????? :-/
Wilcza Jama jest na rogu ulic Walerego Sławka i Klonowica
To jest jeden przystanek autobusowy za zajezdnią autobusową na
no jednak widze że klub ma w du............ kibiców z NH ja ze swojej strony zaoferowałem pomoć w dystrybucji biletów ale zero odzewu , zreszta mogli by zaproponowac gościowi na Tomeksie albo mam lokal w którym mozna było by tez sprzedawac
A co my gorsi???? :-/
janczer o plakacie :
[i]Są juz na mieście plakaty - z informacją, gdzie są dostępne w przedsprzedaży bilety (Enigma, kiosk na placu Mariackim, na Kozłówce 18b, Wilcza jama - na Woli Duchackiej). Fajnie że jest ta informacja, szkoda, że nie ma informacji, ze bilety mozna dostać na Wielickiej w Klubie.[/i]
Na plakacie jest podanych pięć punktów; oprócz tych wymienionych jeszcze kiosk na Wybickiego.
W zakolu Wisły między Wawelem a mostem Dębnickim odbywa się dziś prawdziwy piknik w wiosennym słońcu. Przed godziną panowie popijający piwko dyskutowali właśnie dosyć głośno o meczu Cracovii z Radomskiem.
RaDar a moze lepiej po prostu ponow oferte. Moglo im umknac.
kiosk na Placu Mariackim nieczynny!remont do 2 kwietnia:(
Na kablu są na 100% bileciki bo dziś moj kumpel był i kupił, wiec wybijac na kabel, i wszycy na meczmisiekksc napisał(a):
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)