Trza zawrócić #31 z hokejowej emerytury :)
-
-
[27] Cracovia vs GKS Katowice | niedziela 10.01.2021, godz. 18:30
[quote='Cracovia_Inform' pid='1467666' dateline='1610390693']
Dla mnie Kowalówka to bramkarz, który może sobie pograć w np. Sosnowcu.
Siedzi w klubie, bo wszyscy zadowoleni z roli otwierającego bandę, jaką pełni od kilku sezonów, a gdy już zagra to zwykle się nie skompromituje, ale regularnie meczu nie przytrzyma. Rola rezerwowego idealnie skrojona pod niego. Niestety problem jest brak solidnej "1".
[/quote]
Ondrej Raszka kilka lat był u nas rezerwowym i podobnie się o nim gadało jka o Kowalówce, tyle że wtedy mieliśmy Radziszewskiego. Ale teraz nie mamy, a pomysł 'reaktywacji #31' to słaby żart. Kiedyś trzeba dać szansę zdolnemu, nie tak znowu młodemu bramkarzowi, zwłaszcza że geniuszy skłonnych do nas przyjść za bardzo nie widać. Jak przychodził Petraszek, to wydawało sie, że sensacja, facet z taaaakim cv? no i cóż: albo się odbuduje do przyzwoitej formy, albo będzie największym niewypałem na tej pozycji w karierze Rudolfa.
My potrzebujemy szybkiego obrońcy z wyższej półki, to jest klucz.
Dla mnie palmę pierwszeństwa dzierży Bacashihua.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)