Kumaci wiedzą o co chodzi :-)
-
-
Witaj Misiu na forum !! !! !! !! !!
Więc witaj Miś, oby na długo..
i przy okazji pozdrawiam serdecznie..
Wracają ludziska jak tylko się wiosna zaczęła - witam i ja Misia wyspanego przez zimę w gawrze. :))))))
Witaj Misiu i witaj Yogi :-)
Wiadomość zmieniona (28-03-04 01:17)
OK witaj. Ale wpisy typu kumaci wiedza o co chodzi sa dla mnie poprostu zenujace.Forum jest dla wszystkich. To ze nie wiem o kogo chodzi to w cale nie znaczy ze jestem kims gorszym, a niestety mam wrazenie ze na tym forum panuja wlasnie takie przekonania. Odoby ktore mialy wlasne czesto calkiem sensowne zdanie z tego forum odeszly... mam nadzieje ze jestesmy jednoscia i takie glupie i niepotrzebne posty grupy "starej: przestana miec miejsce.
Pozdro dla wszystkich pasiakow a nie tylko dla kumatych.
a ja pozdrowię kumatych i nie ;)
Nie mozecie spac, czy czekacie na zmiane czasu? :-)
Bartek to i to :)))
Słowo kumaci odnosi się do okrzyków "Kum, kum" ala żabki, jak również do staropolskiego rzeczownika "kum" - czyli z grubsza biorąc osoby, z którą jest się w pewnej zażyłości. Pan Pizza zapewne w te klimaty uderzał a nie miał zamiarku obrażać enybadi.
i ja jestem :)
Jasnym jest ze i ja sie na nikogo nie obrazam ale chyba nikt nie zaprzeczy ze na tym akurat forum jest grupa "stara" ktora zawsze prawie trzyma sztame i nowa czyli reszta. Ja akurat tak sie sklada ze sledze to forum od juz dosc bardzo dlugiego czasu ale sie nie wpisywalem. Czerpalem z niego info ale takze mozna bylo zauwazyc ze "nowi" nie sa tak do konca mile przyjeci. Osoby majace wielaka wiedze (doktore) oraz kontrowersyjni ale wypowiadajacy sie sesownie (no_remorese) po prostu zrezygnowali z wpisywania sie tu bo zauwazyli co sie dzieje, a nie dzialo sie przez ten czas dobrze i chyba kazdy to przyzna. Tlumaczenie sie straopolskim pochodzniem slowa kum jest zalosne i chyba kazdy wie o co chodzi. Pije dzis za to by bylo na forum tak jak dawniej.
Pozdro dla wszystkich.
no to sie przestawiło :))))))
To mozna isc spac ":-)
no to śpijmy:)
dobranoc
Kidyś w bajce śpiewano jakoś tak :
Misie lubią Pasy
Pasy lubią Misie....
Co to za temat ? :-/ otrząśnijcie sie ludzie
Kurde, choć jestem nie kumaty to wiem o co chodzi:).
Pozdrawiam d..
Forum wraca do dobrej formy ...zabawne nocne dyskusje dla odprężenia pomeczowego;-)
Dzakuboo:
Z Twojego wpisu wynika, że powinieneś wiedzieć o kogo chodzi.
no ja też witam Misia po długim zimowym śnie ...
:-)
a co do odejścia z forum no_remors'a to jest trochę inaczej ...
chłopak przeprowadził się do nowego mieszkania w zupełnie innej okolicy i nie ma teraz netu w domu ...
a ostatnio podupadł trochę na zdrowiu ...
M. pozdro dla Ciebie ...
trzymaj się i czekamy na Twój powrót ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)