nie tylko ty !
-
-
RUCH CHORZÓW - CRACOVIA 0 : 0
prze koles...!
"...krakowska Wisla..."
a kogo obchodzi krakowska Wisla?!
ten debil kwaśniak z rk przedstawił nas jako zwisłę, czy oni są niereformowalni?
jaka porażka w rdiu kraków: "najważniejsze w jakim składzie gra dzisiaj krakowska wisła z ruchem chorzów..."
nooooooooo, i zaczyna, pierwsze zdanie!!! " Najważniejsze w jakim składzie gra Krakowska wisłą" jaaa pier.... nie możliwe. Jeśli tego gościa jeszcze raz wypuszczą na Pasy to ....
co za chlop co on z ta wisla caly czas masakra
pan komentator sie troszkę skompromitował
oto pierwsze wejscie red. kwasniaka w 2 min. meczu: (...)najwazniejsze w jakim skladzie wyszla krakowska wisla...
ale Kwaśniak dojebał... będąc na meczu puszcza tekst: (...) najważniejsze w jakim składzie gra krakowska zwisła... no nie mam pytań... Panie Kwaśniak - PIER...NIJ SIĘ PAN W ŁEB !!!
Wiadomość zmieniona (27-03-04 14:06)
Własnie Kwaśniak miał pierwsze wejście z Chorzowa i juz w drugim zdaniu zdążył się skompromitować...
"Najważniejsze dzis w jakim składzie gra krakowska w....".
Dlaczego nie ma Grzegorza Bernasika ja sie pytam?
jebać wszystkie wiślackie
Siema KSC wygra napewno to jest dobry klub Ruch jest słaby także macie szanse na 3pkt. i duże szanse na awans do I ligi tego wam życze :-)
I jak tu nie "kochać" tego kwaśniaka....................?
hej hej hej cracovia cracovia cracovia cracovia do boju pasy
Dzwonimy, malilujemy i co się da od zaraz, awantura. Ja mam tej szmaty dość.
mam pytanie na jakims czacie jestescie ?
na kibice.pl
mozna wejsc bez problemu
z naszy czatem porazka
zapodajcie jakis kulturalny tekst protestu, bo nie chce na nich z kur..mi wyjeżdżać, a nie mam pomysłu inaczej
nie wiem czy sie da bez kurwów - dajcie maila!
widzów 6-7 tysięcy, nic się nie dzieje na boisku
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)