Ja to się zastanawiam co trener widzi w Sebastianie. Chłopak potrzebuje gry ... w 2 lidze maks a nie 20min co 20 kolejek na poziomie ekstraklasy.
-
-
(26) Górnik Zabrze - Cracovia 06.03.2020 20:30
Ale pyta :(
KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!1!!!11111!!!111111!!!!!
Jak odpadną z Tychami to chyba sam będę na "D" z Jagą... :D
na jagielonie wszyscy przynosimy białe chusteczki i żegnamy łysego ogrodnika
Jak by co to my mamy pieniądze ale mocni zawodnicy nie chcą do nas przyjść, i tego ......
Większe emocje są w serialu "Na wspólnej". Takiej piłki nie gra nikt
Teraz to mi sie płakać już chce ..... kur...
[quote='Fabian_wolf' pid='1426080' dateline='1583530375']
Teraz to mi sie płakać już chce ..... kur...
[/quote]
Napij się, twardy bądź
Tak na serio, trenerze, zresetuj ich, wybierz pierwszą jedynastkę i im ZAUFAJ, bo ciągłe zmiany świadczą o Twoim zagubieniu...
Napiszę coś kontrowersyjnego.
Dobrze graliśmy, zmiany na plus w pierwszym składzie (nie każda). Zabrakło szczęścia (Lopes, Dytiatjew). Jest progres. :D
Obrona z najlepszej w lidze przeszła płynnie do parodiowania gry.
Na minus również zmiany w trakcie meczu. Nic nie wniosły, gorzej się nie dało zarządzać tym meczem. Szeroki skład ... tak to się broni.
Akceptowalem koncepcję murowania, walki, dyscypliny i bezwzględnej skuteczności. Powiem więcej, ja - moze jestem zwyrolem - lubię taki futbol... ale mam jedno pytanie... skoro mieliśmy przewagę robić walka... dlaczego do kurwy nędzy przegrywamy właśnie walkę 3 mecz z rzędu. W Gliwicach z kolei brakło skuteczności.
[quote='Sir Pablo' pid='1426061' dateline='1583529970']
A najlepsze jaja będą jak po 4 z rzędu porażce będziemy nadal na 2 miejscu!
[/quote]
eredin napisze, że to zasługa i chytry plan Filipiaka i jego kundli
Niech żywi stracą wszelką nadzieje ....
Lecimy z hukiem lotem nurkującym do drugiej 8 zwaną grupą spadów ?
O co wy dzisiaj macie pretensje do Probierza?
To nie jego wina, że Wdowiak odpuszcza gościa wbiegającego w pole karne, a nikt tam też nie przesuwa, chociaż 2 sekundy wcześniej było widać, że pójdzie tam podanie.
Pierwsza bramka? 6 naszych w okolicach pola karnego, a Hanca zagrywa na kontrę.
Rzut rożny? Znowu ktoś zaspał, jak w Warszawie.
Dzisiaj to nie Górnik nas ograł, ale znowu nasi popełnili błędy indywidualne.
2 (wiel)błądy Probierza:
-> to zje.bana zima i transfery. Już widać, że puszczenie Piszczka to był błąd - Vestenicky nie jest alternatywą. Loshaj był błędem (póki co) - nie jest do gry, brak ofensywnego pomocnika za Pellego.
-> wystawił dzisiaj do gry wszystkich (względnie) nadających się ofensywnych zawodników, wyleciał Fiolic i nie było go kim zastąpić.
forum wysoką formą dorównuje drużynie...
[quote='Trapez' pid='1426102' dateline='1583530931']
Niech żywi stracą wszelką nadzieje ....
Lecimy z hukiem lotem nurkującym do drugiej 8 zwaną grupą spadów ?
[/quote]
Żebyś się prorokiem nie okazał.... bo to wcale nie jest takie nierealne...
- Edytowany
Pany, jest chu.jowo ale nie dolewajmy oliwy do ognia, trzeba pomóc drużynie i mimo wszystko wspierać trenera i zawodników żeby wyszli z dołka, jeszcze będzie dobrze tylko nie możemy tak na nich napie.rdalać. Nie zniżajmy się do poziomu wiślackich cweli. Apel o powśćiągliwość w krytyce, jest kryzys ale musimy się trzymać razem i się nie kłócić bo chu.ja to pomoże... I zastanówcie się niektórzy jakie obelgi wypisujecie pod adresem piłkarzy i trenera, to są najemnicy ale jednak ludzie którzy nas reprezentują na murawie, nie przystoi kibicowi Cracovii tak obrażać "swoich"
jestesmy dziadami, ktos mowil ze ocenia transfery na -5 hah
Kurde a ja myślałem, że Mateusza sciągnął z boiska gdzieś koło 60 min, a teraz patrze, że grał do końca.... coś tu nie gra...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)