KUR... JAK MOGA WAM DAC 250 BILETOW TO WOGOLE JA BY MECZU NIE BYLO!!! BEDZIE LIPA!!!! POZDRO..... MAM NADZIEJE ZE BEDZIE WAS JAKI NAJWIECEJ
KS RUCH!!!!!!
-
-
PARANOJA!!!!!!
250 biletów!!! Jebać PZPN!!!
nie pzpn! jebac policje!!!!!!!!!! pozdro...
ks ruch!!
my chcemy 1500 biletow!!!!!!!!
policje i wisłe??:-)
wrrrr !!!!!!! P=A=R=A=N=O=J=A !!!!
;/
a kiedy bendzie wiadomo to co stara sie koło sympatyków coś zrobic zeby było ich wiecej ja jak sie wkur.... to pojade bez biletu!!!:/
Ja to pier...... - wcale nie mam zamiaru kupować biletu w Krakowie -wsiadam do pociągu kupuje na miejscu wchodzę na stadion i nikt mi kur.. łaski nie będzie robił. W końcu żyjemy podobno w wolnym kraju.
Ale fakt faktem że policja zrobi wszystko żeby nas pojechało jak najmniej.
KS CRACOVIA
ja tez nie kupuje biletu w Krakowie:/pier.... ich z góry na dół!!!CRACOVIA PANY!!!
Kominiarz i Grzech- zamiast wypisywać na necie - idźcie do klubu kupcie normalnie bilet. Może się okazać, że jak inni będą podobnie myśleć, z tych 250 zostaną jeszcze wolne.
Nie mają chłopaki złego podejścia ;)
TY RUCH100 NIE PUCUJ SIE DO NAS I TAK DOSTANIECIE !!!
jebąć cały pzpn i listkiewicza ZAWSZE WIERNI FANI ZE SKAWINY
Nie marudzić są zapisy musi nas jechać jak najwięcej bardzo ważny wyjazd trzeba pomóc naszej drużynie!!!
BOLEK = prowokator
hahahahaha ku... ale sie usmialem
cytuje wyborcza:
Podczas pierwszego meczu rundy wiosennej (13 marca) we Wrocławiu grupa ok. 100 kibiców "Pasów" próbowała zaatakować siedzących spokojnie na trybunach [b]Bogu ducha winnych sympatyków Polaru[/b]. Policja musiała użyć pałek.
wiecej na: http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,1988185.html
CHWD[P]ZPN
heheheeh śmieszny ten artykuł faktycznie,można się ładnie posmiać :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)