Jakbyś się przedstawił że jesteś słynny Potter z forum to na pewno udzieliłby Ci szczegółowych informacji :)
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
To bedzie szło w ten deseń
" mamy kilka milionów,ale nie chcemy sprowadzać byle kogo. Muszę kandydatury uzgodnić z trenerem, ale nie oznacza to finalizacji transferu. Zawodnik z klubu X spełnia nasze oczekiwania, ale klub X musi zrozumieć ze nikt obecnie nie płaci takich pieniędzy jakich oni oczekują . Mieliśmy dogranego wspaniałego gracza, ale zadzwonił ze nie przyjedzie, bo Polska liga jest za słaba. Mimo ze nie ma mnie fizycznie, jestem w ciągłym kontakcie z trenerem, ale jest problem prowizji agentów piłkarzy. Nie wykluczam dalszych transferów ""
To teraz czekamy na Fornalika ;;;;-) Z Hajdo nic nie osiagniemy, gramy jak za Pasieki, pilka kopana do przodu i niech sie dzieje wola Boska...
Ale za to ile strzałów na bramkę, aż miło popatrzeć, przy poprzednich dwóch, trzech, na 90 minut.
wr00na Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale za to ile strzałów na bramkę, aż miło
> popatrzeć, przy poprzednich dwóch, trzech, na 90
> minut.
Wypisujesz straszne brednie. Jeżeli za "przy poprzednich" uważasz cały ten sezon przed przyjściem Hajdy to muszę Cię uświadomić, że byliśmy na 3 miejscu w lidze za Legią i Lechem zarówno pod względem strzałów, jak i strzałów celnych ze średnią nieco ponad 15 strzałów na mecz.
Nie kolego. Patrzę na ostatnie mecze, gdzie pierwszy strzał padał pod koniec pierwszej połowy i był jedynym w tej części gry. Wychodzę z takiego założenia, że jak się nie strzela to się nie trafia.
To znaczy konkretnie które mecze? W których meczach w tym sezonie oddaliśmy 2-3 strzały przez 90 minut?
Nie będę przeciągał dyskusji czekając na odpowiedź, bo wiadomo, że nie jesteś w stanie wskazać choćby jednego, gdyż najmniej strzałów zanotowaliśmy w meczu z Widzewem po czerwonej dla Pilarza i było ich 7, co jak powszechnie wiadomo jest cyfrą nieco większą niż 3.
Co więcej 14 również jest większe niż twoje wyssane z palca 3 strzały, podobnie jak 9, 8, 11 czy 24. Bez odbioru.
Są małe kłamstwa, duże kłamstwa i statystyki ;).
Ja piszę to, co widzę. Zawsze się przyznaję, że nie jestem żadnym znawcą. Jak siedzę na meczu i widzę, że nie strzelają, a potem siedzę na innym i widzę, że strzelają, to jest dla mnie jasne, że wolę to drugie.
A że statystyki mówią co innego może - nie wiem, nie interesuje mnie to. Według statystyk w meczu z Podbeskidziem strzałów na bramkę było trzy. W mojej opinii mecz był kiepski. Teraz dopatrzyłem się kilku strzałów zza pola karnego, co jest ostatnio zupełną nowością i uważam, że mecz był lepszy. Proste.
Najlepszy był mecz z Koroną, po którym nawet trener Korony cmokał jaka to Cracovia wspaniała ... że 3pkt Koronie zostawia ;). Strzały w tym meczu 24 po stronie Cracovii. Zatem średnio co 4min oddawaliśmy strzał na bramkę, celny lub nie, ale jednak. Można powiedzieć że siedzieliśmy na nich ostro.
Profesorze - głębokie korekty. Od zarządu, poprzez sztab trenerski skończywszy na zawodnikach.
Profesorze, niech się Pan nie łamie. Nic nie zmieniać, dobrze jest :)
ian thorpe Napisał(a):
> Profesorze, niech się Pan nie łamie. Nic nie
> zmieniać, dobrze jest :)
To już nawet nie jest śmieszne.
Normalnie, Benny Hill wysiada...
Sarkazm, kpina owszem, ale powtarzana w 10 postach w każdym temacie, sporo może powiedzieć o autorze takich wynurzeń. Gdybym był lekarzem powiedziałbym, ciężka depresja porozstaniowa.. ;)
ale nie jesteś konserwa i to ciebie dyskwalifikuje. Profesorze, proszę dać szansę trenerowi, nie zwalnia się człowieka po trzech meczach.
ian thorpe Napisał(a):
> ale nie jesteś konserwa i to ciebie
> dyskwalifikuje.
A skąd wiesz?
Użycie formy warunkowej przy budowie zdania, miało na celu złagodzenie wydźwięku diagnozy i oszczędzenie Ci stresu ;)
A przy okazji, co mnie dyskwalifikuje, nie bycie lekarzem, czy Twoja opinia na ten temat.
Twój przypadek jest coraz ciekawszy ;)
Panie Profesorze proszę zacząć wreszcie od zmian na górze i nowego trenera z wysokiej półki. Panu Hajdzie zapłacić za wykonaną pracę (nie utrzymanie, bo nie twórzmy mitu że to tylko jego działania do tego doprowadzily) i podziękować jak najszybciej. Przeciez nie o takim trenerze marzylismy. i ni e mowmy ze kazdy kto przychodzi to juz jest ten. Tak juz bylo i dajmy temu spokoj! Obecny trener przyszedl tylko i wylacznie ratunkowo bo nikt nie chcial tej roboty wziac a on w jego sytuacji nie mogl jej nie przyjac.
dzięki Ci konserwo za dbanie o moje zdrowie, ale ze stresem sobie świetnie daję radę :) Gdybyś był lekarzem, byś nie prosił o egzorcystę. Myślę sobie (tylko moja opinia) że Stawowy jeszcze przez wiele meczów będzie przywoływany przez różne strony do obrony swoich racji. Zgadzam się z Tobą, potrzeba egzorcysty, psychiatry pewno też.
Przedłużyć kontrakt z Mikulicem, koniecznie. Tylu piłek po dośrodkowaniach dawno nikt z naszych nie wybijał.
Profesorze Filipiak jak oglądał pan wczorajszy mecz wnioski są podobne do kolegi stacha .Cracovia potrzebuje klasowego trenera i dobrych piłkarzy .
Pozostawienie Hajdy w roli pierwszego trenera to spadek z ligi z hukiem .
Profesorze bierz Fornalika !!!
"Szanowny Potterze"- Profesor ostatnio bywał na
Wielickiej. Można było skorzystać z okazji i do Twoich
wizji go przybliżyć. Oczywiście rozmową, a nie tymi
licznymi postami które tylko ferment sieją ,.tak jak te
chwasty co w moim ogródku.
pzdr
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)