To nie wątek o Stawowym, a ja jeszcze raz Balcerowicz musi odejść czyli winny jest profesor Janusz
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Dokładnie winny jest Szarlatan wizjoner Filipiak trzeba mu dac wyrazny sygnal zeby sie nie wtracal w prace trenerow i wkoncu scouting zrobili u nas.
Cupial dobiera ludzi nie meisza sie wynika maja byc i tyle Filipiak miesza maci zmienia zdanie nieobliczalny gosc.
Filipiak zobacz jak w Chorzowie i Kielcach odpowiedni ludzie potrafia za duzo mniejsze pieniadze cos zrobic nadety bufonie!!!
Hej, Profesur! Ruch walczy o mistrza! Nie jest Ci łyso?? No Profesur. To pewnie ci piłkarze działacze zmówili się.......
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I co takiego pokazuje że robisz Hop ?Dał coś
> drużynie w tej rundzie?W takim razie napisz w
> którym meczu bo może nie oglądałem ???
>
> Idź prędko zrobić wywiad z trenerskim geniuszem
> Kafarskim !Może też zrobi ci ....hop.
trema ktora mial w debiucie minela, mysli, zagral kilka swietnych pilek, mial pare odbiorow, drybluje, stara sie robic gre, zdecydowanie pozytywny wystep abstrahujac od tragizmu naszej sytuacji, nie widzisz tego Potterze?
mknacylopez Napisał(a):
> mknacylopez Napisał(a):
>
> > - Budziński to kapitalny chłopak, jeszcze
> > będziesz za 2-3 lata gromił wszystkich, czemu
> > nie został u nas.
>
> hop potter.
Chyba wam się tematy pomyliły !
Przede wszystkim kolego Diabeł za wcześnie na oceny Budzika.Póki co zagrał 1 w miarę przyzwoity mecz dziś (choć tez bez szału na skrzydle).Za wcześnie na hopy bo przypominam że w debiucie zagrał tragicznie ,a potem przeciętnie z ksg.
Czekam na kolejny wywiad z Filipiakiem .Może znów wymyśli jakąś bajkę ?
potter Napisał(a):
----------------------------------------------------
..............................................................
> Czekam na kolejny wywiad z Filipiakiem .Może
> znów wymyśli jakąś bajkę ?
potter- jaki kolejny wywiad?,co go słyszę to pi........../ jak sie słucha,albo czyta ostatnio jego wywiady,to można się tylko "śmiać z jego bredni",człowiek honoru umiał by się przyznać do błędów,ale JF uważa,że jest "nieomylny",to,że ktoś ma dużo kasy, to nie wszystko!
co wyscie się tak tego skrzydła upierdolili?
Budzik nie był skrzydłowym.
w europejskim futbolu, tym na wyższym niveau, trenerzy często rezygnują z klasycznego skrzydłowego na korzysc zawodnika srodka pola. tak było i dzisiaj. zagęscilismy srodek pola, skąd Budzik posyłał niesamowite, prostopadłe piły. a i powalczył, jak mało kto.
potter przyjacielu, dlaczego przez klawiature nie przejdzie Ci słowa chwalące Budzika?
na siłę chcesz trwać przy swoim? nie cieszysz się, że zagrał kapitalne zawody? przyćmił samego Murawskiego.
uważam, że powinnismy wywrzeć presję na Krakowii, żeby wykupili Budzika.
od niego powinnismy zacząć budowę pierwszoligowej drużyny.
Black cat przyjdą takie słowa jak zagra kilka meczy dobrych.Na razie szału nie ma (mówię o ocenie za ten czas co u nas jest).
Dziś faktycznie nieźle ,ale to na razie jest jedna jaskółka.
Chętnie przyznam się do błędu jak Budzik zagra następne mecze tak jak ten dzisiejszy.
Nie mam z tym problemu tak jak mknacylopez który niczym Filipiak nigdy nie przyzna się do błędu .
Chciał by mu wskazać 3 mecze zawalone przez Żytkę jesienią to wskazałem ;Koronę błąd wielbłąd przy bramce nr 2 ,łks -dwa mega błędy w sytuacji w której pada gol dla łks (najpierw idiotyczny faul wynikający ze złego ustawienia potem krycie na radar Łukasiewicza)i ten 3 koszmarny mecz z Lechem nie podlegający chyba żadnej dyskusji.Ale to taki typ dziennikarzyny że nigdy nie przyzna się do błędu.
Co do wykupu Budzika -i tak na tej pozycji nie mamy kompletnie nikogo.Tak czy siak potrzeba tam 2 .
Jak Budzik potwierdzi swoją dyspozycję w następnych meczach przejdą mi przez klawiaturę słowa chwalące zawodnika.
Nawet napiszę redaktorowi że miał rację .
blac cat- czy na dzisiaj, najwazniejszym wnioskiem do Prezesa jest wykup Budzika /ja tez jestem za/ ???
Chyba są ważniejsze sprawy ,strategiczne dla dalszej działalności klubu,a o Budziku czy innym transferze, można pisac w innym wątku. :)
krak 06, pełna zgoda, ale chciałem w tym wątku dorwać pottera .
Nosferatu Napisał(a):
> Dokładnie winny jest Szarlatan wizjoner Filipiak
> trzeba mu dac wyrazny sygnal zeby sie nie wtracal
> w prace trenerow i wkoncu scouting zrobili u nas.
>
> Cupial dobiera ludzi nie meisza sie wynika maja
> byc i tyle Filipiak miesza maci zmienia zdanie
> nieobliczalny gosc.
>
> Filipiak zobacz jak w Chorzowie i Kielcach
> odpowiedni ludzie potrafia za duzo mniejsze
> pieniadze cos zrobic nadety bufonie!!!
Jesteś ślepy. Naprawdę nie widzisz różnicy między tym że w Kielcach i Chorzowie jest tylko jeden klub a w Krakowie dwa??? Myśliesz, że Kielce inwestowały by tak samo w Koronę i nie istniejących już Błękitnych??? W takim razie są bardzo bogaci...
calder Napisał(a):
> Jesteś ślepy. Naprawdę nie widzisz różnicy
> między tym że w Kielcach i Chorzowie jest tylko
> jeden klub a w Krakowie dwa??? Myśliesz, że
> Kielce inwestowały by tak samo w Koronę i nie
> istniejących już Błękitnych??? W takim razie
> są bardzo bogaci...
Chyba nie zrozumiałeś o co chodziło Nosferatu, a mianowicie to, że z dużo mniejszymi budżetami Korona i Ruch robią bardzo dobry wynik, a Cracovia z budżetem w okolicy 7 miejsca w lidze pałęta się po ogonie tabeli.
To pokazuje jakie jest zarządzanie w Cracovii, jaka jest atmosfera, chęć do walki, nacisk na wyniki. Pieniądze to nie wszystko i burak ze Szwajcarii musi to wreszcie zrozumieć.
Calder nie o to pewnie koledze Nosferatu chodziło .Dał przykład Ruchu i Korony jako dobrze zarządzanych klubów .
Kluby te mają mniej kasy niż Cracovia ,a wyniki sportowe ?
Przykład Ruchu to przykład modelowy bo oni co sezon są w czubie tabeli mimo znacznie niższego budżetu niż większość konkurencji.Kielce też cięły koszty i pozbywali się drogich zawodników .Tzw eksperci skazywali ich na spadek.
Black cat chciałeś mnie dorwać .Na to jeszcze za wcześnie po 1 występie Budzika .Ale niech zagra następne mecze takie jak dziś to chętnie przyznam że nie poznałem się na talencie tego zawodnika.
No i porządziłeś panie Prezesie...nawet nie płacący miesiącami bankrut z Łodzi ma 4 pkt wiecej od ogrywanej niemiłosiernie Cracovii...
A może jednak pora na profesjonalny zarząd? profesjonalny dział sportowy?
i profesjonalnego PRAWDZIWEGO prezesa!
Ja już tylko podziwiam forumowiczów za to ,że chce im się jeszcze pisać posty o Cracovii ,o skandalicznym zarządzie z kłamiącym od kilku lat bufonem, o szrotowych / czyli tanich / zawodnikach w większości nie nadających się do extraklasy i korowodzie trenerskich miernot.Szkoda, że wstyd jaki spada na nas za to wszysko nie osiada na zielonym bentleyu.
Trochę pudło Albercie...My kupowaliśmy DROGICH w utrzymaniu zawodników ,którzy pomimo to grają słabiej od dużo niżej opłacanych grojków Korony , Ruchu...a jak się okazuje nawet ŁKS.
Jaki ma budżet Ruch? Znalazłem, że w 2010 roku to było jakieś 10 milionów. Proszę, aby np. R.Szaraniec, jako ostatni obiektywny, podał ile kosztuje utrzymanie tego klubu. Ile dostają kopacze, ile hokeiści, ile nieroby z wielickiej ?? Przecież to są jakieś jaja
potter, mknący - ostatnie posty poleciały, jak chcecie drążyć temat to macie privy, ale tu juz do siebie nie piszecie. bez odbioru.
Kotu - z analizą Ruchu masz jeszcze prościej niż z MKS, bo to jest spółka akcyjna. idziesz na strone Ruchu, a raporty okresowe znajdziesz w dziale "relacje inwestorskie".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)