Sprawdziłem. Mecz z TSP na jesień/wiosnę. Różnica:
[list][*]Nykiel za Szeligę (+)
[*]Jaroszyński za Kosanovića (-)
[*]Bernhardt za Budzińskiego (nie wiem, Budzik jest niestabilny)
[*]Papadopoulos za Stebleckiego (+)[/list]
Skład lepszy, ewentualnie podobny, wynik dużo gorszy. Prawda jest taka, że na jesień mieliśmy dobry październik i tyle. Choć tej dobrej gry przy [b]K[/b]ałuży nie można było oglądnąć będąc na stadionie. Choć czekaj, meczu z Lechem nie zapomnę.
Za słabe przygotowanie fizyczne odpowiada tylko i wyłącznie pan z wąsem.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Zubereg , nie kłam i nie ubliżaj. To nie trener prowadził nas do spadku, lecz Procesor, który po wygranym meczu spowodował zamieszanie i ferment w drużynie. Z całym szacunkiem, troszkę obiektywizmu.
Chyba tobie się p......ło robiąc z niego winowajcę .Teraz masz trenera jakiego chciałeś i nowych ,,lepszych ''zawodników .
Prowadzi nas do ....pucharów .3 mecze 0 pkt bilans 2-7 .Ale co tam wygramy pozostałe 34 .
Filipiak jak ci k ......nie wstyd !!!!!!
Kibice przeważnie mają różne zdanie na temat trenerów i piłkarzy. Czasy jedynej racji mineły .
No tak, za porażki winny Janusz, zwycięstwa tylko dzięki geniuszowi z wąsem:).
potter
Nie pluj jadem. Czekasz tylko na porażki Cracovii.
Ja chciałem trenera Fornalika, Podoliński i tak jest lepszy od miernoty z wąsem, nawet Hajdo był lepszy.
Potter tak w ramach uwiarygodnienia twoich wypłuczyn wymień tych 10 piłkarzy którzy przed meczem z Piastem usłyszeli, że mają spierdalać. Skoro powielasz kolejny raz ten farmazon to rozumiem, że byłeś wtedy w szatni i wymienisz pozostałych dziewięciu poza Boljeviczem, którzy usłyszeli, że mogą zapomnieć o nowym kontrakcie.
Tak na marginesie PBB całą rundę grało zawodnikami, którym kontrakt wygasał 30 czerwca 2014 i jakoś nie brakowało im determinacji i chęci walki.
Wystarczy Tomecki że zajrzysz komu się kontrakt kończył .Trudne ?
Dałeś dobry przykład z Podbeskidziem .Tam zawodnicy usłyszeli że z każdym chca przedłużyć i są dla klubu ważni ale ,,muszą uratować ligę ''by klub było stać na płacenie im pensji .To walczyli jak o życie .
Potter nie odpowiedziałeś na moje pytanie.
Odeszło z klubu siedmiu, w tym Saidi i Papa, którzy mieli być dalej stanowić naszą kadrę. Podziękowano Danielewiczowi, Bernhardowi, Boljewiczowi, Kusiowi i Strausowi .... pozostaje pięciu, którzy też mieliby wypierdalać ...
Oj Zubereg zdaje sobie sprawę jaka miernotę wspiera. Teraz bedzie tłumaczenie Fornalikiem. A dlaczego Fornalik nie przyszedł - tez wina Stawowego?
Śmieszny argument. Gdybym ja widział symulowanie gry to takiego zawodnika w życiu bym nie chciał pozyskać. Kiedy potter zrozumiesz że Ci goście grają DLA SIEBIE! Im lepiej grają tym większa szansa na wyższy kontrakt, lepszy klub, lepsze perspektywy. Jeśli jakiś się opierd... bo mu coś nie pasuje to jednego można być pewnym w kolejnym klubie zrobi to samo. Na przestrzeni ostatnich lat tylko jeden zawodnik odchodząc z Cracovii zrobił spory krok do przodu. Drugi ma na to szansę i tyle w temacie tych wielkich tuzów piłkarskich. którzy nas reprezentowali.
Nie rozumiem tylko czemu stosujesz dwa standardy oceny trenerów. Bo ogólnie ostatnie Twoje posty odnośnie gry i składu są całkiem racjonalne.
Ciekaw jestem kto teraz będzie robił za zderzak widząc co sie dzieje ?!
W.S.już nie ma
Burlikowskiego też już nie ma
Tabisz na urlopie -swoja drogą bardzo "mądra" decyzja
pozostaje jedynie biedny Podoliński bo przecież wiedział w co wchodzi i zgodził sie na wszystko co zaproponował Prezes.
Biedny ten nasz Klub ,oj biedny z takimi decydentami!
W.S. nigdy nie był zderzakiem.
Co wy macie z tym WSem? Jednak to że jesteście kibicami WS, a nie Cracovii jest prawdziwa. Idźcież na forum miedzi Legnica i tam wypisuje jaki to geniusz nawiedził ten klub.
piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekaw jestem kto teraz będzie robił za zderzak
> widząc co sie dzieje ?!
>
> W.S.już nie ma
> Burlikowskiego też już nie ma
> Tabisz na urlopie -swoja drogą bardzo "mądra"
> decyzja
> pozostaje jedynie biedny Podoliński bo przecież
> wiedział w co wchodzi i zgodził sie na wszystko
> co zaproponował Prezes.
>
> Biedny ten nasz Klub ,oj biedny z takimi
> decydentami!g y
Winna może być tylko jedna y osoba. Podoliński. Więcej chętnych nie widzę. A jeśli tak się stanie i go we wrześniu zwolnią to ja chciałbym jako następcę T. Hajto. Jak nie moż być normalnie to przynajmniej będzie wesoło.
Oj nerwowo wsród baranów Janusza, chyba nawet zatwardzialce zaczynaja widzieć , ze ryba psuje sie od głowy - kończą sie zderzaki, choć teraz rzeczywiście poleci głowa Podolinskiego. Nawet trochę chłopa szkoda.
piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekaw jestem kto teraz będzie robił za zderzak
> widząc co sie dzieje ?!
>
> W.S.już nie ma
> Burlikowskiego też już nie ma
> Tabisz na urlopie -swoja drogą bardzo "mądra"
> decyzja
> pozostaje jedynie biedny Podoliński bo przecież
> wiedział w co wchodzi i zgodził sie na wszystko
> co zaproponował Prezes.
>
> Biedny ten nasz Klub ,oj biedny z takimi
> decydentami!
a może już do nas nie wróci z tego urlopu:)
Wierzysz w cuda ?!!! :)
Biedny to jest teraz zuberek .Po kim ma jechać jak Stawowego nie ma ?
Przecież nie będzie jechał po trenerze którego namaścił na ,,lepszego ''.Zawodnicy też mieli być lepsi od tych od odeszli .
Kolego zuberek najlepszym zawodnikiem Cracovii w 3 meczach rundy był Pilarz .Zakrawa to na kpinę przy 7 straconych golach czyli 2,33 gola na mecz .Gdyby nie on mielibyśmy dużo więcej GOLI i DUŻO WIĘCEJ WSTYDU . OBRAZ byłby kompromitujący drużynę esktra-klasy .
Ja wysyłam cię bliżej do Niecieczy -spotkasz tam trenera przy którym oczka ci się szkliły (jaki to dobry fachowiec )żeby Janusz go zatrudnił .To Mourinho -vel Mandrysz .
Drugiego zbawcę Cracovii możesz spotkać co najwyżej na rybach bo nikt go nie chce (nawet Miedź Legnica ).Też masz niedaleko na Słowację .Lobbuj dni Podolińskiego raczej policzone to może Janusz posłucha twoich rad.
Szaleniec pełna zgoda wśród kupujących bajki Janusza nerwowo .
Wczoraj podczas transmisji na Nsport jeden z komentatorów powiedział o Cracovii i naszej polityce transferowej "Hallo,czy leci z nami pilot?"
zacznę od tego, że moim zdaniem wersja o tym, że to Filipiak położył mecz z Piastem to desperacka próba obrony WSa, propagandowa wrzutka z rodzaju tych o ofertach dla WSa z ekstraklasy czy o nieprzygotowaniu Mikulica, którą zawsze jakiś pozyteczny forumowicz podejmie i będzie siał dalej. Piast to była kulminacja całej rundy wiosennej - we wcześniejszych meczach rywale oddawali mniej wiecej tyle samo strzałów na bramkę, co oddał Piast, tylko że nasz fart, nieudolność rywali oraz Pilarz zamazywali obraz rzeczywistości i patrząc tylko na bramki można było mówić o niezłej grze obronnej. Piast to obnażył w całej okazałości, Wąs okazał się nagi, i gdy juz wydawało się, że największy kibic Wojtka przejrzy na oczy, pojawiła się wrzuta o winie Filipiaka. ponieważ inne wrzuty wąsatej propagandy okazały się pierdami, to dlaczego ta miała by być inna?
po drugie - wrócę do tematu zarządzania. MKS jest zarządzany patologicznie, ale gdy pojawiła się szansa na poprawę, to grupa kibiców (?) Cracovii zaczęła ją sabotować. teraz jest jasne, że przy takiej ilości szkodników kręcących się wokół klubu i takim natężeniu pożytecznych idiotów (choćby i na tym forum), jako ruch kibicowski nie zdziałamy nic. sporo osób włożyło sporo wysiłku, by storpedować próby naprawy MKSu i by doprowadzić do stanu obecnego, czyli absolutnej wszechwładzy namiestnika Jakuba na Wielickiej. jeżeli osoby podające się za kibiców Cracovii zdawały sobie sprawę ze skutków swoich działań, to są szkodnikami. jeśli nie zdawały - to idiotami. nie wiem, co lepsze.
protest, który miał wysadzić z siodła Tabisza, ostatecznie go wzmocnił, i sami sobie możemy pogratulować, a dokładniej - mozemy pogratulować frakcji szkodników i pożytecznych idiotów, której zbiór nie jest toższamy ze zbiorem kibiców Stawowego, ale ma dużo punktów wspólnych.
ponowny spadek raczej nie wygeneruje drugiego protestu - historia się powtarza jako farsa, i tak będzie i tym razem, jeśli do protestu dojdzie. spieprzyliśmy to, i nie mamy prawa narzekać.
po trzecie -"dymany baran" zdaje sobie sprawę, skąd znajduja się pieniądza na pensje, zgrupowania, prąd, wodę, itp. i pamieta, że nie zawsze tak było. może dobrobyt niejednemu spowszedniał i uważa go za dany raz na zawsze. ale chyba nie dostrzega, że dość regularnie co roku w przepaść leci jakis zasłużony klub, duża marka polskiej piłki. i to baran widzi. jak natomiast nazwać kogoś, kto tego nie widzi?
i po czwarte, krótkie zestawienie, z przymrużeniem oka. poniżej liczba postów wybranych forumowiczów w ciągu 24 godz. po trzeciej z rzędu porażce Stawowego (Widzew - to był długi weekend majowy), po czwartej z rzędy porażce Stawowego (Piast) i po trzeciej z rzędu (dla pottera czwartej, wiemy wiemy, Bełchatów) porażce Podolińskiego (Jagiellonia), a także sredni dzienny urobek z ostatnich 90 dni (liczba postów z ostatnich 90 dni/90).
[pre]
Widzew Piast Jaga średnia 90d
knur 0 6 5 2,0
zubereg 6 12 8 3,0
Aston 0 27 28 5,3
potter 1 9 17 1,7
[/pre]
na powyższej tabelce spróbuj znaleźć kibica Stawowego ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)