Zapowiadany na dziś (tj. piątek, 8 sierpnia, godz. 18.30) mecz Koło Sympatyków - Grupa 100, połączony z piknikiem, grillem, piwkiem i spotkaniem z piłkarzami został przeniesiony na niedzielę (dzień po meczu z Arką) 31 sierpnia. Wtedy ma się odbyć większa (całodniowa) impreza pod hasłem "1 Pasiaste Pożegnanie Wakacji". Podobno będzie wyrąbiście z pokazem sztucznych ogni po zapadnięciu zmroku. Rezerwujcie terminy i czas na pomoc przy organizacji całego przesięwzięcia.
CRACOVIA NON STOP!
-
-
"1 Pasiaste Pożegnanie Wakacji"
a gdzie to ma się odbyć?
na kablu???
wlasnie na ten dzien planowalismy impreze hokejowa... wynika z tego, ze mozemy sobie ja spokojnie... przesunac.
Islander
to może - INPREZA INTEGRACYJNA - piłkarze i hokeiści (a do towarzystwa panie piłkarki ręczne:):):))
Wam proponuję "1 Pasiaste Powitanie Lodu" ))) Fakt jednak, że nie pogadaliśmy...
CRACOVIA NON STOP!
...ale ja o tej "integracji" to poważnie pisałem ....
jedno Miasto
jeden Klub
nie jeden Sukces
(w skrócie MKS)
CRACOVIA
"1 Pasiaste Powitanie Lodu"... biorac pod uwage orientacyjna date zamrozenia tafli w tym roku, mysle, ze mozna to uznac za szyderstwo pierwszej klasy...
to chyba raczej chodzi o ten naturalny lod... akurat gdzies na zaduszki :-)
zaduszki hokejowe? :-(
Spoko, co Wy tak na poważnie. To może być też happening! Lód na powitanie przyniesiemy we wiaderkach! )))
CRACOVIA NON STOP!
Polecam lód - 9 z "Kociej kołyski" Vonneguta.
dobrze, ze nie marsz zalobny Chopina na fagot
Ech zobaczymy co będzie Islander, Mr Right - damy radę:-))
Chcecie rewanzu z Opravcami?? ;-)
(to jest moje pytanie,nie pytam w imieniu calej grupy)
18 dni później
Czy temat przewodni tego wątku jest aktualny?
Pozdrawiam
Crac
Mecz Koło Sympatyków - Grupa 100 połączony z piwkiem, griillem i spotkaniem z piłkarzami nie odbędzie się! Milicja się nie zgodziła!
Policji teraz wszędzie pełno,jak widze......
@!#$% chce być przykładnym obywatelem tego cholernego kraju, nie przeklinać pokazywać się z jak najlepszej strony... ale @!#$ nie da!!!!!!! [b]CHWDP[/b] lub [b]HWDP[/b] tak żebyście ku....wy zomoskie zrozumiały!!! I tak nas nie złamiecie!!! Takiej wiary nie ma nikt!!!
axe - ja nie rozumiem - prawda????
bo tzn. że nie możesz np. zorganizowac wesela bez ich zezwolenia, bo spodziewasz się wiecej niz 300 gosci?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)