Po niedzielnej kompromitacji z GKS Tychy pora na rehabilitację na wyjeździe w Zagłębiu Dąbrowskim. Tylko 3 punkty!
-
-
[41] Zagłębie Sosnowiec vs Cracovia - wtorek 22.01.2019 r. godz. 19.00
Wypadało by wygrać .A przy okazji poprawić psychikę , która po niedzieli na pewno nie jest w najlepszym stanie .
Według mnie Łuba to taki hokejowy Ręcznik.. Momentami uda mu się tylko zagrać solidne spotkanie..
- Edytowany
Niestety na 10 minut przed końcem przegrywamy z Zagłębiem 5:3 :( chyba Łuba marnie się spisywał i jego obciążają bramki, jeśli w 49 minucie Rohacek zastąpił go Kowalówką.
Edit: Koniec, 5:4 dla naszych przeciwników. W 55 minucie nieuznany dla nas gol ze spalonego, z relacji na głównej nie wynika, czy zgadzają się z decyzją sędziego.
No to zapowiada się pasjonująca walka o piąte miejsce, do ostatniej kolejki!
A ma to w sumie jakieś większe znaczenie, czy zajmiemy piąte czy szóste miejsce?
Jkh czy Podhale jeden *uj.. I tak pewnie nie wyjdziemy zwycięsko z tej rywalizacji.
Patrząc na podejście włodarzy,skład, osobę trenera,grę to chyba nikogo nie zdziwi miejsce 5-7 na koniec obecnego sezonu.
dla nas lepsze szóste ,kolejny słaby mecz Łuby bez bramkarzy ani rusz
Może by więc sięgnąć po bramkarza z Sosnowca?
Zastanawia mnie co się stało a naszym drugim atakiem, dotychczas regularnie strzelali gole - od paru meczy zero .
Dla mnie ten wynik to kompromitacja. Zamiast zapewnić sobie to piąte miejsce, to trzeba walczyć, aby nie spaść na szóste.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)