Proponuję dołączyć pytanie:
Czy Marcin Bojarski dogoni Piotrka Banię w ilości strzelonych bramek?
Coś biorący udział w sondzie zapomnieli o zawodniku, który był hitem transferowym, a grą pokazuje, że zasługuje na to miano!!!
Wg mnie Marcin będzie królem strzelców!!!!!!!!
-
-
suplement do sondy z PASÓW
Jestem przekonana, że tak. Tylko kto będzie strzelał karne?
w tej rundzie moze strzeli podobna ilosc bramek co Piotrk ale w calym sezonie napewno bedzie mial ich mniej choc zyczemu Mu by strzelil ich dla nas jak najwiecej.
Za.je. biś.cie im z Wróbelkiem idzie , ale Nowaczek by się przydał dzisiaj.
Obydwa skrzydła mamy "podcięte", bo na prawym brakuje Wacka i Bojarski jest osamotniony, a na lewym odczuwamy dotkliwie nieobecność Pawki , ale Basterek robi co może i też musi się szarpać w pojedynkę.
A ja uważam, że Radwan nie zagrał gorzej od Wacka. Szybkość, wola walki zarówno w grze ofensywnej jak i defencywnej a i współpraca z Bojarem dobrze się układała. Wczoraj zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie i według mnie w obecnej formie powinien mieć miejsce w podstawowej jedynastce.
ps.sorki, że nie w temacie
Szkoda tylko , że nie ma prawej nogi.
Ale trafil do jedenastki kolejki wg tempa.........razem z bojarem zreszta.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)