na Piaskach nie pada, świeci słońce i przestało wiać, jest nadzieja...
2 h 3 minuty...
-
-
Cracovia - Stasiak 2 : 1
srodmiescie zalane sloncem, mam nadzieje ze przynajmniej do 16 pogoda sie utrzyma, wszyscy na Kaluzy....gdzie najlepsza wiara jest....
W Hucie na te chwile tez sloneczko:)
nad Siemaszkami ... [b]TĘCZA[/b] :]
no i znowu leje :(
Juz przestało padac na krowodrzy... słoneczko jest... wychodze na mecz za okolo 5-10 minut... 3 browarki i gites
60 min
Ja się zbieram z rodzinką!
Nie pada !!! Nawet słoneczko przyświeca!!!
55 min.... ja juz tez spadam!
no to się zaczeło!
...TYLKO CRACOVIA...!!!
i juz po meczu ...
wygrana 2-1 ...
teraz poprosze obecnych o komentarze ...
http://www.forum.kibice.net/read.php?f=3&i=89268&t=89268
moze tesh sie ktos o tym wypowie bo jesli to prawda to wtopa na maxa
pozdro
Mecz? Wymeczone 3 punkty. Zimno. Ogrzeje sie to moze cos napisze ;-)
Koncowka - az zal bylo ogladac.
Ale drugie miejsce w tabeli jest :)
ja włanśnie wróciłem przemarznięty i chyba będe chory bo piździało na maxa i zacinało deszczykiem...
co do gry to cieżko sie wypowiedzieć bo dawno już nie widziałem meczu na tak marnej murawie....
grząska, błotnista i w sumie to było więcej przypadkowości w grze niż samej gry ...
dużo nie wykożystanych sytuacji - np "setka" Bani w drógiej połowie no ale na takiej murawie to ...
oczywiście Gratulacje dla Bojarskiego i całego zespołu ale naprawdę potrzebujemy nowej i to koniecznie podgrzewanej murawy!!!
myślę że hokeiści też byli zadowoleni z owacji na ich cześć
CZARNI TRZYMAJĄ ZA CRACOVIĄ
CHŁOPAKI CZAS NA 1 LIGĘ HOKEJ ZDOBYŁ TERAZ PIŁKA!
Aloha Pasy!
Jak tam Bojar całuje herb po zdobuciu bramki?
Bo o jego skuteczność nie pytam, bo widzę :-)
problemy z wejsciem zwlaszcza ze bilet kupilem wczoraj na spokojnie z tym cos trzeba zrobic bo to jest nieporozumienie...
bojar zagral dobry (jak na te warunki) mecz pod koniec troche przekombinowal ze dwa razy ... oglolnie zimno mokro i 3 punkty...
co do innych spraw to no comment
DOKŁADNIE BOOLA !!!
I można było odczuć to na stadionie dlatgo pomimo wygranej to słaba euforia :(
wręcz żadna
Mecz słabiukti w wykonaniu naszych mam nadzieje ze to przez zły stan murawy... duzo nie dokladnosci i malo skladnych akcji, wymeczone zwyciestwo ale 3 pkt jak najbardziej ciesza...
o co chodzi z flaga akademicka? to prawda? :|
Wiadomość zmieniona (21-03-04 16:53)
a doping tragedia ! śiwstak nie moze przez cały mecz spiewac do boju cracovia ! i to nasz KS to jest porażka ... na poczatku ludzie śpiewali ale z czasem to piesenki przez gardło nie przechodzą ! coś nowego jest potrzebne a nie sialalalalal cracovio kochana ....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)