Andrzej, aleś dopier.dolił Potter umrze na serce. Ponoć wczoraj Potter poszedł na spotkanie z Filipiakiem, w krotkich spodenkach :)
-
-
SIEMION ZREZYGNOWAŁ Z FUNKCJI KIEROWNIKA !
Spokojnie bałdysa nie będzie. :D
Tomka znam jeszcze z lat ....gdy juniorzy Pasów odnosili sukcesy...
Pasiaku powodzenia! Także od byłych twoich kierownikow....?
[quote='Churchill' pid='1327473' dateline='1532534315']
Andrzej, aleś dopier.dolił Potter umrze na serce. Ponoć wczoraj Potter poszedł na spotkanie z Filipiakiem, w krotkich spodenkach :)
[/quote]
jak miał Filipiak poważnie rozmawiać ? ;) Ja kiedyś mówiłem, ze na spotkanie z Filipiakiem trzeba ubrać garnitur, by chociaż w części kibic był traktowany poważnie ;) Potter stary Pasiak, znamy się chyba ze 30 lat, ale to nie znaczy, że mam akceptować wszystkie jego kocopoły :D Straszny ma ten powrót ;)
Fatalna wiadomosc ... o chuj w tym wszystkim chodzi ??
[i]....Tymczasem owce skupione w grupy
Rozprowadzają maść na ból d.upy...[/i]
[/quote]
Nie prawda, widziałem, że miał dżinsy :)
[quote='ian thorpe' pid='1327479' dateline='1532534822']
[/quote]
jak miał Filipiak poważnie rozmawiać ? ;) Ja kiedyś mówiłem, ze na spotkanie z Filipiakiem trzeba ubrać garnitur, by chociaż w części kibic był traktowany poważnie ;) Potter stary Pasiak, znamy się chyba ze 30 lat, ale to nie znaczy, że mam akceptować wszystkie jego kocopoły :D Straszny ma ten powrót ;)
[/quote]
Pewnie jeszcze miał sandały takie z jednym palcem jak baby w PSS-ach za komuny...albo fryzjerki też takie miały...:)
kto inny był w krótkich :D
Dobrze wiesz ian że sedno sprawy to nie jest ta jedna sprawa ,,leczenia ''takiego a nie innego .To nie jeden przypadek gdzie przeciągano sprawę licząc że może uda się nie zapłacić za operacje czy wysyłano zawodników byle gdzie .Jeśli mamy być normalnym klubem zawodnik ,trener musi czuć że jest potrzebny i się o niego dba .Mieć poczucie stabilizacji czyli to co ustalone dostaje i mieć poczucie klub mnie nie zostawi jak przydarzy mi się kontuzja .
Jak jest w realu dobrze wiesz a udajesz głupa .Powiem ci to wprost wielu Pasiaków nie może się nadziwić że po tyle świństwach na każdym szczeblu począwszy od dzieci ,rodzicow ,trenerów ,juniorów ,zawodników teraz Siemiona bronisz tych nieudaczników .To jest największa zgroza ty stary pasiak nie wysłuchawszy drugiej strony na podstawie wypocin kłamliwego Bałdysa jedziesz po kapitanie który do tej pory nigdy nas nie zawiódł .
Kłamliwe wypociny niewiarygodnych osobników stały się dla ciebie jedyną słuszną prawdą .Nie chcesz nawet wysłuchać drugiej strony rację ma bałdys i basta .Widzisz teraz że nie wszystko jest takie do końca oczywiste .Wychodza dalsze kwiatki jak to że klub nie pomógł Covilo w tym żeby rodzina była z nim w Polsce .Został zostawiony z tym sam w obcym kraju ,nie dotrzymano umowy z podwyżką .Po tym jak się nie zgodził robić z siebie wała w desperacji oddał opaskę kapitana a ty po nim jedziesz .Teraz zamiast dotrzymać danego słowa dać podwyżkę pomóc mu w sprowadzeniu rodziny to będą go karać .
źle się dzieje w państwie duńskim
Albo ktoś kto nie chce ujawniaś swojego stałego "nicka" kontrowersyjną tezą.
Mi najbliższa jest chyba opinia Ian'a. Pozostanie nam niedługo oglądanie meczy przez szybę bez jakiegokolwiek dostępu do wiedzy "wewnętrznej". kiedyś pamiętam miasto chciało sprzedawać udziały w klubie "zwykłym" kibicom. Może mielibyśmy jakiś wpływ na to co się w klubie będzie działo, jednak czytając to forum, nie sądzę. Jest tylko jedna prawda objawiona, jedynie słuszna droga, ktokolwiek ma inne zdanie jest ruskim agentem. Przepraszam gwardyjskim kibicem.
No ale tak to funkcjonuje w tzw Europie
Kibice o wszystkim dowiadują się „gazet”
Ian nie znam Potera jak Ty 30 lat jak sam napisałeś.Znam Ciebie z wypowiedzi na tym forum i zastawiam się co się z Tobą dzieje. Pisałeś z sensem miło było Cię czytać i sprawa z Miro i z Siemionem zwrot o 180 stopni. Gdybym znał kogoś 30 lat nie nap.er.da.al.a.ł bym na niego publicznie tylko pogadał prywatnie. Sam mam Potera zablokowanego mimo tego że wiem który to gość bo kojarzę go z kopanej i Hokeja. Zaczynamy Panowie Pasiacy się dzielić-czemu? Może komuś na tym zależy, może ktoś komuś powiedział siej ferment na forum wynagrodzę. Nie mam pojęcia. Pamiętam trenera Adamusa który dostał z liścia!!!Miro oszust, chciałbym tylko takich oszustów w drużynie Cracovii, wieszać jego plakat a później podcierać nim sobie dupę (patrycja ma dziarę JP2 na ręce). Siemion miał dawno zrezygnować i tak trwał długo - ja pirlodę o co tu chodzi. Cracovia ( czyli tylko i wyłącznie kibice) zatracili duszę. Kiedyś wpermol taczki, dzisiaj korpo-poprawność. Panowie mam w dupie Filipiaka, Tabisza, bładysa i ich srebrniki. Wolę hasło Bóg wybacza Cracovia nigdy.
Najwyższa już pora na czystkę na forum .To co pisał Ian -weryfikacja kont .Pojawia się tu sporo kibiców ladacznicy z r22 . Jest to im na rękę by u nas było źle i nas skłócać .Od tego trzeba zacząć ,
Sezon się dobrze nie zaczął a my już mamy 2 fatalne wiadomości mające ogromny negatywny wpływ na drużynę .Najpierw z kapitanem drużyny ,dziś z kierownikiem Siemionem .Co jeszcze wymyśli korpo tabiszowsko -bałdysowska hydra ?
To nie jest wątek o Miro jego małżonce itd. Tylko o Siemionie który i tak już dawno temu miał pi.er.do.l.ną.ć tą robotą mimo kapusty którą zarabiał i nie wiedząc co z nią robić zaczął siać. Jak zaczął siać wyrosło jej tyle, że zdecydował odejść z komarch-chujni kupić 4 kombajny i zbierać żniwo.
[quote='focus' pid='1327476' dateline='1532534467']
[/quote]
Czyli cała odpowiedzialność za ten syf spadnie na Bałdysa? Poza tym skąd ta pewność Focus?
[quote='Sehtan' pid='1327528' dateline='1532541579']
[quote='focus' pid='1327476' dateline='1532534467']
[/quote]
Czyli cała odpowiedzialność za ten syf spadnie na Bałdysa? Poza tym skąd ta pewność Focus?
[/quote]
Słuchaj wszystkiego nie można pisać sorry
- Edytowany
Dla mnie sprawa jest jasna i oczywista pojawiają się dziwne nicki próbujące wykorzystać moment i skłucić nas .Są to sierściuchy których idolem nie jest Siemion tylko mieta i czerwiński
Paszoł won psie wiślacki do ubeckiej budy
[quote='Pasiak.1906.KSC' pid='1327332' dateline='1532518230']
JA PIERDOLE ***** MAC CZY W TYM KLUBIE BEDZIE KIEDYS NORMALNIE?
[/quote]
Będzie normalnie jak Filipiak WYPIER.....z klubu TABISZA,,BAŁDYSA ITP. i zatrudni kogoś normalnego.....Jeżeli chce odejśc z funkcji kierownika taki oddany klubowi pasiak jak Siemion to szkoda komentarza.....Dopóki w klubie będą rządzić Buraki I Chamy za przyzwoleniem "złotoustego" Prezesa co jakiś czas będziemy swiadkami w klubie takiego gówna..:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)