Gratuluje hokejstom za awans do ekstraligi powodzenia i mistrza za rok.
-
-
wpisujcie tu gratulacje dla hokeistów i profesora!!!!
ech co tu napisać - strasznie się cieszę:-))))
KARVIN ŻYJE!
I właśnie: gdyby nie grupa zapaleńców takich jak Karvin, Islander, Jake, DJ, AjKot i inni - TO JEST TEŻ WASZA ZASŁUGA....
DZIĘKUJĘ!
Vivat Cravovia !!!
Vivat Profesore !!!
Wszystkim którzy przyczynili się do przetrwania hokeja i którzy budują teraz jego wielkość wielkie, ogromne dzięki.
Podziekowania należą się przede wszystkim dla prof. Filipiaka. Gdyby nie Jego wklad finansowy, to nie byłoby tak mocnej druzyny. Gratulacje dla działaczy za operatywność i podziękowania dla wszystkich zapaleńców, którzy działają w hokeju. Na najwyższe słowa uznania zasługują też aktorzy całego spektaklu, czyli drużyna hokeistów wraz z ze sztabem szkoleniowym. Z całej druzyny na szczególne wyróznienie zasługuje moim zdaniem czwórka zawodników, bez których tego awansu by nie było, tj.:
=> Roman Steblecki - jest to prawdziwy fenomen, z racji tego, że przez 6 lat w zasadzie nie grał w hokeja, a mecze i treningi z oldboyami trudno uznać za wyczynowe uprawianie sportu. Ja osobiście nie mogę znaleźć racjonalnego wytłumaczenia tak znakomitej formy Romka. Np. zawodnik podobnego formatu tj. Cholewa, który grał na tej samej Olimpiadzie z Romkiem w Calgary 1988, zawodnik o rok starszy, który cały czas regularnie gra w hokeja, znacznie odstawał od Pana Romana. W obecnej drużynie był prawdziwym egzekutorem i wykańczał wszystkie akcje Karela.
Wielkie brawa, gratulacje i podziękowania dla żywej legendy Pasów.
=> Karel Horny - prawdziwy profesor, zawodnik zdecydowanie za mocny jak na tą ligę, w której robił za prawdziwego artystę hokeja. Można powiedzieć, że wygrał nam ligę, a gdyby jego zabrakło to wydaje mi się, że z awansu chyba byłyby nici.
=> Marek Rączka - bramkarz to conajmniej 50% drużyny, a Marek w bramce spisywał sie znakomicie.
=> Oktawiusz Marcińczak - reprezentant Polski, znakomity punktujący obrońca. W meczach z Sanokiem zdobył kilka ważnych bramek i w kilku następnych asystował. We wczorajszym meczu miał swój udział przy wszystkich bramkach zdobytych przez Pasy, w tym jedną sam zdobył.
Wielkie dzięki !!! na taki sukces czekałem 7 lat...
Gratulacje dla wszystkich którzy poprzez swój wkład przyczynili się do tego niewątpliwego SUKCESU !!!!
Nie wymieniam z imienia ...... aby nie zrobić komuś przykrości, pomijając jego wkład.
Kazda cegiełka(mało czy duża) miała swój wkład w budowlę zwaną [b]sukces![/b].
Wielkimi budowniczymi są:
sztab szkoleniowy,zawodnicy ,sponsorzy działacze i [b]wszyscy poswięcający bezinteresownie swój czas dla Cracovii[/b]
Dla wszystkich tych znanych i bezimiennych moje Gratulacje - trzymajcie tak dalej !!! Zrobiliście kawał porządnej roboty ;-)
Wiadomość zmieniona (20-03-04 16:47)
Gratulacje juz w przyszlym sezonie zcekaja nas mecze przyjazni juz sie nie mozemy doczekac pozdro z Tychow
GRATULUJĘ
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)