Budzik walczy
2:0
-
-
Plan przygotowań do sezonu 2018/2019:
Ktoś się orientuje czy Achmat gra pierwszym składem czy raczej rezerwowym?
hmmmm….rozpierdzielać ósmą drużynę ligi rosyjskiej do przerwy 3:0, to jest cos, nawet jeżeli to sparing. Pomijam, że strzelili jeszcze czwartą, z minimalnego spalonego, ale po super akcji, oraz że mogli się troszkę lepiej zachować w kontrze w innym przypadku. Faaaajnie, to wyglądało :) Luckowi się troszkę oberwało, ale słusznie.
teraz czas na zmienników :)
[quote='ian thorpe' pid='1360021' dateline='1548521533']
hmmmm….rozpierdzielać ósmą drużynę ligi rosyjskiej do przerwy 3:0, to jest cos, nawet jeżeli to sparing. Pomijam, że strzelili jeszcze czwartą, z minimalnego spalonego, ale po super akcji, oraz że mogli się troszkę lepiej zachować w kontrze w innym przypadku. Faaaajnie, to wyglądało :) Luckowi się troszkę oberwało, ale słusznie.
teraz czas na zmienników :)
[/quote]
Cabrera raczej nie był na spalonym, więc powinno być 4-0 :)
- Edytowany
Pierwsza połowa BARDZO DOBRA. Świetne wychodzenie do pressingu, nawet Budzik biega. Nieźle grają nowe nabytki, piękny gol Siplaka. Fajnie to wygląda.
[quote='Kamaz' pid='1360022' dateline='1548521650']
Cabrera raczej nie był na spalonym, więc powinno być 4-0 :)
[/quote]
Raczej był. Podobnie w tej drugiej sytuacji, o której pisze Ian, którą zmaścił, ale gdyby nawet strzelił byłby spalony podczas gdy za plecami miał autora całej akcji (nie dojrzałem kto to był) i nie trzeba było mu się wpieprzać.
Ogólnie bardzo dobra gra, uważna w obronie, dużo przechwytów w środku pola. Pomimo 3 zółtych kartek dla Groznego gra nie jest zbyt ostra.
dobry wynik, dobra walka, dobrze widać -brawo
- Edytowany
Skład w II poł.
Stępniowski - Diego, Datković, Serafin, Pestka - Strózik, Dąbrowski, Dimun, Hernandez, Wdowiak - Piszczek
w 49min Stępniowski pozdrawia, broniąc sam na sam
Jak Nowi wyglądają ? nie mam jak niestety obejrzeć ....
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Stepniowski interwencja kot
Drugie zestawienie wypada dużo gorzej jak narazie
Stępniowski ponoć gra świetnie nogami..
Mecz przerwany, fatalna pogoda. W II poł. dużo gorzej wyglądamy w środku pomimo że gra Hernandez, Dimun i Dąbrowski
Ciekawi mnie jak wygląda sprawa składów Achmata, bo Ci po przerwie dużo lepiej się prezentują.
Ale nas mudżin wypunktował, drugi skład słabiutki
no i w pizdu 3-3
No coś w tej drugiej połowie słabo, a tamci się spięli. Diego jakby stracił formę, 2 bramka to jego własność.
2 połowa to jest jakiś dramat.
Dobrze że nastrzelali w tej pierwszej połowie. Druga TRAGEDIA Już 3:3
Pestka - DRAMAT
Środek - DRAMAT
Prawa strona - DRAMAT
Serafin na środkowym obrońcy chyba się nie sprawdzi.. Diego i Pestka również bardzo, bardzo słabo.
Chyba wiatr wieje w jedną stronę :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)