ostatni sezon plotkary :(
-
-
SERIALE !!!
A już za 4 dni premiera 3-go sezonu Boardwalk Empire :)
to akurat swietna informacja ale po smierci Darmodiego i zwlaszcza jego uroczej zony nie wiem czy bedzie mi sie chcialo to oglądać. zapowiada się hegemonia Nuckiyego
No śmierć Jimmiego Darmody trochę niepotrzebna, ale z drugiej strony serial jest tak zaskakujący, że hegemonia Nucka to raczej zbyt banalny scenariusz....ale nie uprzedzajmy faktów.
btw. oglądał ktoś breaking bad? shit szkoda że to koniec na ten rok i kontynuacja ostatniego sezonu dopiero w 2013:/
17 dni później
Oglądnąłem właśnie 1 odcinek 7-go sezonu Dextera i jestem zachwycony. Wysoki poziom został utrzymany:)
juz idzie 7 seria ;)
Myślałem o Zakazanym Imperium, którego idzie 3 sezon i dlatego pewnie napisałem tak:) Oczywiście błąd poprawiony:)
LAST RESORT!!!!!!!!!!!
Ale się genialnie zapowiada ten serial.
http://www.filmweb.pl/serial/Last+Resort-2012-648658
4 dni później
Homeland trzyma poziom, mam nadzieje, że nie będą na siłe robić z tego tasiemca na 18 seoznów tylko skończą na drugim.
ja ostatnio ogladam Revolution są juz 4 części serial zrobiony przez Abramsa tego od lost-a daje rade
an,Homeland po rozczarowującym zakończeniu 1 sezonu w końcu wraca na właściwe tory :)
Grósia będzie skakać z radości. Jej ucieleśnienie męskosci zagra w "M jak Miłość" samego siebie.
w koncu sie zabralem za Dextera, zeszlo mi, zawsze mam ciezko aby zaczac, wiedzac ze czeka mnie dluga podroz ;)
lyknalem 5 sezonow w 2 tygodnie, jestem zachwycony, trzyma swietny poziom, czasem mozna sie do czegos doczepic, ale to male detale, czapki z glow dla scenarzystow, ciezko utrzymac tak wysoki poziom przez tyle sezonow, czas na 6-tke :)
Nowy sezon Walking Dead zapowiada się nieźle :)
A ja polecam serial "EKIPA" opowieść o 4 kumplach z których jeden jest gwiazda kina, chlanie, ćpanie, sex, duża dawka humoru jak to życie w Hoolywood + obecnie gwiazdy kina na bierząco pokazywane w serialu pod prawdziwymi nazwiskami, np: Jessica Alba to prawdziwa Jessica Alba (impreza u niej w domu w podajże 4 odcinku - coś pięknego), Matt Demon to prawdziwy Matt Demon itd... fajny serial i aż 8 sezonów do obejżenia.
i Sasha Grey to Sasha Grey ;)
Oglądał ktoś "Misja Afganistan"?
Oglądał ;)
Bardzo fajny serial, chociaż Małaszyński mi tam nie pasuje. Według mnie jedna z ciekawszych polskich produkcji.
4 dni później
Widzialem. Mnie sie nAWet podoba. Dobrze gra Małaszynski, Szuchardt i Młody :D No i Justyna tez fajna hehe.
Mi też dość się podoba, będę oglądał :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)