nowy serial "Undercovers"
produkt największego hochsztaplera serialowego XXI wieku czyli JJ Abrams'a
nie-do-oglądania-toto-jest
jedyny jasny punkt to....
Gugu Mbatha-Raw
[img]http://0.tqn.com/d/womenshair/1/0/b/8/-/-/GuguMbathaRaw.FrazerHarrison.jpg[/img]
-
-
SERIALE !!!
Z seriali to moim zdaniem How I Met Your Mother jest najlepszy. Barney Stinson jest mega!
przeglądam sobie ten wątek bo szukam coś ciekawego co nie widziałem i.. nie znalazłem bo większość widziałem.
Jeden wniosek-jak serial o więzieniu to oglądajcie OZa a nie jakieś Prison Breaki;)naprawde dobry i mocny i dużo oglądania na zimne wieczorki,6 serii. http://www.filmweb.pl/serial/Oz-1997-108340
no i są już 4 odc kolejnej serii Dextera-narazie szału nie ma,ogarnia sie chłopak po 4 serii.
a ogladal ktos ktorys z takich seriali jak: Crusoe, Napoleon, Pasja, Hercules,House of Saddam, MadMen? ewentualne recenzje?
z nowych seriali polecam no ordinary family ;) no i oczywiscie 4 sezon chucka
Mad Men - dość specyficzny serial, powoli tocząca się akcja i klimat USA lat 50. Obejrzałem parę odcinków, a później jakoś straciłem chęć, chociaż znajomi bardzo polecają, więc może jeszcze zrobię jedno podejście.
Z nowości jak już wcześniej wspomniałem polecam szpiegowski "Rubicon". Nowa seria "Sons of Anarchy" rewelacja, w ogóle mało się mówi o tym serialu, a już trzecia seria bardzo dobra - niby wciąż to samo, czyli motocykle, bójki, strzelanki, dupy i męska muzyka, ale teraz akcja ma się przenieść do Belfastu i jest w ogóle dużo motywów z IRA, także ciekawość rośnie ;)
a przypomina ktoś sobie tytuł serialu....gdzie się przez drzwi teleportowali w rózne miejca i do tego mieli specjalny klucz?
.......
Doktor Who ?
nie.....tam był...grzebień co cofał czas......naprawde zaj...serial choć...nie wygląda....The Doors?
noiproks Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a przypomina ktoś sobie tytuł serialu....gdzie
> się przez drzwi teleportowali w rózne miejca i
> do tego mieli specjalny klucz?
> .......
sliders albo cuś takiego????
noiproks Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie.....tam był...grzebień co cofał
> czas......naprawde zaj...serial choć...nie
> wygląda....The Doors?
Nie, zagubiony pokój.
bingo!!!!!....THX!
W sieci ukazal sie pierwszy odcinek (preair) "The Walking Dead ", nowego serialu stacji AMC (znanej z "Breaking Bad", "Mad Men", "The Prisoner")
4 dni później
[b]WSZYSCY na WIDZEW!!!! czat HOOLIGANS[/b]
8 dni później
[quote=Timothy]
W sieci ukazal sie pierwszy odcinek (preair) "The Walking Dead ", nowego serialu stacji AMC (znanej z "Breaking Bad", "Mad Men", "The Prisoner")
[/quote]
dzisiaj do północy mozna go oglądac na legalu i za free
tutaj:
http://www.swiatseriali.pl/seriale/the-walking-dead-562/news-ogladaj-z-nami-1-odcinek-the-walking-dead,nId,306053
36 dni później
Strasznie zawiódł mnie finalowy odcinek 5tej serii Dextera.....a miało byc tak pięknie....ahh
kur...? ja jestem w 5...serii....3odcinek...NIE OPOWIADAĆ!! DEXTERA!!!
to bez opowiadania napisze, ze jak dla mnie końcówka Dextera 5 dokladnie taka jak trzeba
The Walking Dead - kicha
The Office 7 - tradycyjna miazga
The Good Wife - dobre dobre
Fringe - się fajnie rozwija, choć widać "drogę na skróty" wg JJ Abramsa
teraz przerwa serialowa do nowego roku
a od 10 stycznia wraca C A L I F O R N I C A T I O N !!
10 dni później
przebrnąłem przez 6 sezonów Lostów, kij z tym że skończył się tak jak się skończył... ale co teraz wybrać?
polecam 90210 :) nowa seria bevery hills na nowoczesnie, nowe dziewczyny nowe auta nowe telefone i troche starych twarzy np poczcciwa Kelly ktora jest jak wino
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)