na dvd mam caly 1 sezon a 2 sezonik i 6 odc. trzeciego na dysku ;)
-
-
SERIALE !!!
PB - jest niewatpliwie najlepszym serialem jaki widziałem. Drugi sezon jest niesamowity.
i tylko trzeba teraz poczekać do 22 stycznia - a później zupelnie oficjalnie i legalnie kupować po $1,99 za odcinek na www.direct2drive.com
choć muszę przyznać że Lost po 3 odcinkach 3 sezonu i ten serial mnie ponownie wciągnął. Jesli dobrze pamiętam do przerwy grudniowo-styczniowej nadano 6 odcinków - mam więc jeszcze 3 przed sobą :)
już z 3 sezonem zaczynaja z PB? to ja na szybkosci musze na HDD drugi wrzucic i obejrzec.
Pavele: podobno w 3 serii dopiero od 5 sie zaczyna jazda :)
a co do PB, wczoraj ogladalem 1x09 i zdecydowanie Pani lekarz :) - ma ladny usmiech
no to muszę Lostów oglądnąć - poki co mam tylko pierwsze 3 odcinki 3 sezonu
2 sezon właśnie przerwany PB (do stycznia) kończy się na tyle dobrze, że można przetrwać te 1,5 miesiąca ;)
A dr Sara Tancredi zaiste fajna jest :D
Losta obowiazkowo od poczatku wszystkie odcinki trzeba ogladnac :]
W Loście nie mozna odpuscić zadnego odcinka, bo wtedy mozna się troche pogubić :P
Kazdy z tych seriali (Prison Brake, Lost, 24) trzeba ogladac od poczatku do konca. To nie X Files gdzie kazdy odcinek(prawie) jest o czyms innym.
PS: Ogladal ktos na Canale+ "Surface"?? Mi sie zajebiscie podobal ale jak na razie z niewiadomych powodow nie robia drugiego sezonu...
Ja polecam też "Heroes" w czasie przerwy serialowej :)
8 dni później
W oczekiwaniu 22 stycznia zacząłem ogladać "Dextera". Prison to to nie jest, ale wczoraj łyknąłem 5 odcinków na raz i nawet mi się podoba.
Serial bazuje na bestsellerowej powieści Jeffa Lindsay'a "Demony dobrego Dextera". Wykorzystywany i porzucony w dzieciństwie Dexter, jest teraz odnoszącym sukcesy pracownikiem laboratorium kryminalistycznego w Miami. Jego specjalnością jest analiza śladów krwi. Jednak ten z pozoru sympatyczny człowiek skrywa mroczny sekret - aby zaspokoić mordercze żądze, Dexter Morgan eliminuje w brutalny i perfekcyjnie przemyślany sposób groźnych przestępców, którzy wymknęli się sprawiedliwości.
wczoraj ogladalem 13 odcinek, coraz ciekawiej sie robi :)
http://www.prisonbreak.xon.pl :D
do 14 odcinka 39 dni... i ciekawe co też się wydarzy... ja tam Kelermanowi bym nie zaufał ;)
Ufal nie ufal, chlopa zelazko nawrocilo na jasna strone mocy :D
a do 14 odcinka pozostalo 46 dni. 39dni pozostalo do odcinka, ktory bedzie podsumowaniem wszystkich dotychczasowych:)
Skoro ma sie ukazać cały 1-y sezon na dvd to ciekawe czy dalej będzie można kupować odcinki na direct2drive?
4 dni później
Skończyłem właśnie pierwszy sezon Dextera i muszę powiedzieć, że ten serial to REWELA!!
Jeśli ktos nie może się doczekać na kolejny odcinek PB to śmiało można zapuszczać torrenta i ciągnać Dextera.
GO DEXTER ;)
PB genialna sprawa! Caly pierwszy sezon za mną, drugi cały mam na dysku, zdazylem ogladnac 8 odcinkow 2 sezonu. A tak na marginesie, to pani doktor lepsza :P
W U.S. rekordy popularnosci bije nowy serial "Heroes". Zaczyna sie takim wstepem: "W ostatnich dniach, pozornie przypadkowa grupa ludzi pojawiła się z czymś, co może być opisane tylko jako "specjalne" umiejętności. Chociaż nie są tego świadomi, ci ludzie nie tylko ocalą świat,ale także zmienią go na zawsze. To przejście od zwyczajności do niezwyczajności nie będzie szybkie..."
Ukazalo sie 10 odcinków, oglądałem je. Calkiem spoko.
Pisałam o "Heroes" Kilka postów wyzej :)
Czekam też na kolejne odcinki
Czy we wszytkim musi byc przerwa :-/
Z seriali polecam jeszcze "Rzym" (http://www.hbo.com/rome/) emitowana była jedna seria oraz "Heroes" (http://heroes.tvseries.pl/). A dla kobiet Grey's Anatomy (http://abc.go.com/primetime/greysanatomy/index) serial zatrzymał sie na trzeciej serii odcinek 10:)))
Polecam "Day Break". Świetny serial, podobno w USA go ściągneli z antenty..debile ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)