[quote='szuwarek' pid='1202256' dateline='1480350095']
Rozwiązanie zagadki w Belfrze niecodzienne. Kompleksy, zawiść niepowodzenia, mogą doprowadzić do zabójstwa w "białych rękawiczkach" - choć sprawczyni twierdzi, że na plotkarstwo nie ma paragrafu. Fajnie, bo będzie druga część.
[/quote]
Jak dla mnie przewidywalny. Po 3 odcinku napisałem kumplowi który mnie namówił, kogo podejrzewam o zbrodnie i zgadłem :P był w szoku. Ale serial warty obejrzenia solidny średniak 6/10!
Wikingowie już niestety trochę ciągnięte teraz na siłę, ale serial bomba.
Nadal polecam "w garniturach", jeśli ktoś lubi różne haczyki prawnicze i walki o stołki w kancelariach, korporacjach!
-
-
SERIALE !!!
9 dni później
[quote='mzilikazi' pid='1210729' dateline='1484136125']
Tabu z Tomem Hardym..zapowiada się niezle
[/quote]
bardzo fajny serial
41 dni później
Na "1" leci premierowy odcinek "wojenne dziewczyny" całkiem nieźle się zapowiada
5 dni później
Na Netflixie wkrótce premiera [b]Iron Fist[/b] :)
Jestem w trakcie sezonu nr 7, [b]The Walking Dead[/b], mój ulubiony serial zombiacko-apokaliptyczny, trzyma równy wysoki poziom pomimo paru czkawek kiedys tam. Jeszcze nie zrównałem sie z emisja tv, ale powiem wam ze ostro mnie ten sezon męczy, chyba jestem za soft na taki poziom przemocy/gwałtu psychicznego&fizycznego he he, no i chyba chapeau bas dla scanarzystów, bo nie często zdarza mi sie tak reagować ;)
a jakie polskie seriale polecacie?
Ojciec Mateusz
[quote='Diabel' pid='1226629' dateline='1489509234']
Ojciec Mateusz
[/quote]
Polecam ::)
Oprócz tego polecam: "Czas Hooru", "Wojenne Dziewczyny"..i to by było chyba na tyle..
Zawsze będę powtarzał,że liczą się tylko:Alternatywy 4,Czterdziestolatek(bez Czterdziestolatka 20 lat później)i ewentualnie Zmiennicy.Z zagranicznych to chyba tylko -Arabela,Szpital na peryferiach,Niewolnica Isaura,no i...Dynastia.Nic więcej nie jest warte obejrzenia.
- Edytowany
[quote='ronnie79' pid='1226656' dateline='1489516909']
Zawsze będę powtarzał,że liczą się tylko:Alternatywy 4,Czterdziestolatek(bez Czterdziestolatka 20 lat później)i ewentualnie Zmiennicy.Z zagranicznych to chyba tylko -Arabela,Szpital na peryferiach,Niewolnica Isaura,no i...Dynastia.Nic więcej nie jest warte obejrzenia.
[/quote]
z zagranicznych dodałbym jeszcze: Pod jednym dachem (po czesku: Chalupari) :)
https://www.youtube.com/watch?v=y74GenqdP5U
A powrot do Edenu?
15 dni później
jak kogos interesuje to humblebundle.com ma teraz softwarowy bundle, za 12 usd roczny abo na hotspot shield vpn , netflix dziala dla roznych krajow, wiec za 1 usd na miesiac rozszerzenie bazy filmow konkretne ;)
12 dni później
- Edytowany
3% - na szczęście to nie piwo tylko serial. Niezbyt długi więc polecam. Ocena 6/10 ;)
[quote='Blizzy' pid='1208762' dateline='1483302777']
Polecam Człowieka z wysokiego zamku, na podstawie powieści o tym samym tytule Philipa K. Dicka.
Pierwszy sezon był całkiem spoko, ale drugi dopiero palce lizać.
[/quote]
Człowiek z wysokiego zamku 7/10 - 2 sezon. Potwierdzam, choć zakończenie drugiego sezonu już nie tak dobre jak w pierwszym sezonie. Oczywiście chodzi o typowe dla Dicka zakończenia ;).
Dark Matter 6/10 - 2 sezon lepszy od pierwszego (a to już coś), dla fanów s-f jak najbardziej.
Legion 7/10 - 1 sezon, spodziewałem się cudów, dostałem dobry serial z trochę rozczarowującą końcówką, nie tylko dla fanów komiksu, choć zakładam że końcówka sezonu trochę zniechęci niekomiksowych oglądaczy.
Westworld 8/10 - 1 sezon - pewnie już było serial świetny, z dużym potencjałem na drugi sezon, choć akurat mnie zakończenie nie porwało.
Homeland 8/10 - 6 sezon. Polecam bo sezon zaskakuje na duży plus, choć zaczyna się wręcz standardowo. Główna bohaterka jakby mniej męczyła, Quinn genialny, Dar Adal świetny, zdecydowanie poziom poszedł w górę no i zakończenie z pytaniem kto tu jest wrogiem ;).
oglądam serial "Wojenne dziewczyny" - dla mnie porażka. Taki dla ... gimnazjalistów. Czasem mam wrażenie oglądając pewne sceny, że wojna to była zabawa. Jakieś takie śmieszne sceny kobiet, które latają z pistoletem po mieście, zabijają w szpitalu itd. Nawet te sceny z ćwiczeń, jak lekcja wf-u i to dla dzieciarni.
Czas Honoru, był pod względem wykonania, akcji, aktorów na poziomie który bije na łeb Wojenne dziewczyny. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że taki stary serial jak Stawka większa niż życie, to był "Hollywood" wykonania, a jakie mamy obecnie możliwości techniczne.
[quote='quentin' pid='1234547' dateline='1492201603']
Homeland 8/10 - 6 sezon. Polecam bo sezon zaskakuje na duży plus, choć zaczyna się wręcz standardowo. Główna bohaterka jakby mniej męczyła, Quinn genialny, Dar Adal świetny, zdecydowanie poziom poszedł w górę no i zakończenie z pytaniem kto tu jest wrogiem ;).
[/quote]
dobry sezon, ale mi się śmiać chce jak gość z takim wyglądem w dodatku nazywający się Dar Adal jest szefem CIA :D
Fakt idealnie go dobrali :D
20 dni później
Ktoś widział American Gods 1 odcinek?
Killjoy 5/10 - sezon 1 i 2 - typowa s-f, tylko i wyłącznie dla fanów gatunku, pierwszy sezon odstrasza, drugi na szczęście już lepszy, ale bez szału
Mr Robot 7/10 - sezon 2 - jak dla mnie jest zdecydowanie ciekawiej niż w pierwszym sezonie
Nową serię Prison Break ktoś z Was ogląda?
Przed laty pamiętam, że pierwsza i druga seria były naprawdę konkret pomimo jednej miny aktora grającego brata tego wytatuowanego.
Kolejne serie to już jednak była kicha...
58 dni później
Polecam Strzelca. Serial na podstawie filmu, zdarzają się dość fantastyczne sceny (typu jeden zabija dziesięciu), ale ogólnie fabuła bardzo w porządku.
[quote='kkk_84' pid='1234558' dateline='1492203220']
[quote='quentin' pid='1234547' dateline='1492201603']
[/quote]
dobry sezon, ale mi się śmiać chce jak gość z takim wyglądem w dodatku nazywający się Dar Adal jest szefem CIA :D
[/quote]
Homeland jestem w 2 sezonie i całkiem fajny! Mogę polecić!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)