Jaki czas czy ktoś wie ?
-
-
Sanok-Cracovia LIVE 3 : 3 (awns w karnych)
tylko, ze to wcale nie jest smieszne, kiedy wciaz gina ludzie, a niestety tak sie dzieje w Krakowie, ciagle kibice wisly i cracovii morduja sie miedzy soba, czyz nie???
u nas tego nie ma wiec gdzie jest bardzie cywilozowane spoleczenstwo?
Zreszta szkoda z Wami dyskutowac na te tematy, do uslyszenia w bardziej kulturalnej rozmowie.
jest gdzieś podgląd...podsłuch meczu ??
jeszcze jest czas zeby odrobic
SAGEM to nie kibice tylko mordercy
tylko nie wiadomo jak graja kto ma przewage:/
pewnie sedzia nawet czasu nie zatrzymuje...
co ma wisiec nie utonie...
do boooojuuuu Craaaaaacoooviiiaaa...
pozdro
Wojtek
sagem jestę bardziej żałosny niż ustawa przewiduje z tymi tkliwymi pseudo moralizującymi tekstami.
Co taki wspaniały kibic robi na czacie jak jego drużyna gra u siebie o taką stawkęę ???
wiadomo jaki czas ??
wątpię by cos się zmieniło w tym meczu - trzeba liczyć na niedzielę....
??
W Niedziele 6-0, Cracovia żegna frajera !!!?WRC
12 minuta 3 tercji
w naszym sektorze doping non stop
nie róbcie mi tego !!!!!!! musicie wygrac dzisiaj sa moje urodziny :) WALCZYC !
irecki - kiedy bylam w twoim wieku chodzilam i jezdzilam na wszystkie mecze nawet do Krakowa i zima kiedy jeszcze zadaszenia nad lodowiskiem nie bylo i w 30 stopniowy mroz. niestety teraz nie odpowiada mi ta atmosfera, ktora panuje na trybunach i zachowanie pseudo kibicow, wiec wole obserwowac mecz na czacie
wszystkiego najlepszego
HEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ HEEEEEEEEEEEEEJJJJ CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trzeba wierzyc do konca panowie co jest !!!!!
FORZA PASY !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)