Już w piątek mecz hokejowy!!! Gdy Craxa wygra, a tak będzie na 100% to będziemy w Ekstralidze hokejowej!!! A w trakcie meczu fajnie by było gdyby wszycy co nie pojechali (tak jak ja) poszli na czt
On Line na
Wiadomość zmieniona (19-03-04 19:53)
-
-
Sanok-Cracovia LIVE 3 : 3 (awns w karnych)
watpie zeby po ostatnim wyjezdzie jutro zawitaly tlumy na hokeju!! Malo kto marzy o stracie calego dnia by ujrzec jakas podsanocka wioche z jakims pajacem z 4 gwiazdkami na czele i do tego zostac zagazowanym bo kolo ma takie widzimisie!!
Jak to dobrze ze za rok hokej bedzie w cywilizowanych miastach a nie na ukrainie czy jak sie to tam nazywa!!
ty "paczek" jak chcesz jechac na Ukraine to jeszcze od Sanoka w h.. kilometrów !!!! i tam obrazaj ich !!!!! ja jestem z Sanoka a nie z Ukrainy !!
i co ty wiesz o cywilizacji ????? taki cwaniak jestes tylko na forum !!
nie cwaniak tylko cfaniak ...
naucz się pisać ...
i nie napinaj się tak bo Ci coś w pupie pier ... e (pęknie) ...
i będziesz miał problem ...
-Robert- zaglądnij lepiej do słownika - ale czy ty cokolwiek czytasz????
DO BOJU STS
dobrze ze już za kilka godzin nie bedzie tutaj na forum zadnych "gości" z sanoka uff.
ale wiecie ze i jak przegramy to i tak wygramy;)
Ekstraklasa już jest nasza...
Hokeiści Cracovii chcą wygrać w piątek w Sanoku
W sanockiej hali lodowej o g. 17 rozpocznie się trzeci finałowy mecz pomiędzy KH Sanok a Cracovią. Stawką jest awans do ekstraligi.
W sanockiej hali lodowej o g. 17 rozpocznie się trzeci finałowy mecz pomiędzy KH Sanok a Cracovią. Stawką jest awans do ekstraligi. "Pasy" wygrały dwa pierwsze mecze i jeśli dziś również zwyciężą - wrócą po pięciu latach przerwy do elity polskiego hokeja. Zespół gospodarzy potrafi walczyć do końca, co udowodnił w pierwszych spotkaniach finału, dlatego wynik jest sprawą otwartą. Poza tym jest to ostatnia szansa sanoczan i można oczekiwać, że zrobią wszystko, żeby przedłużyć nadzieje na awans. Zawodnicy "Pasów" wypowiadają się ostrożnie, ale są dobrej myśli. Karel Horny twierdzi: - Nie czujemy się pewni awansu, ale się cieszymy, że jesteśmy tak blisko. Chcemy po prostu wygrać trzeci mecz.
Jego kolega z pierwszego ataku "Pasów" Roman Steblecki dodaje: - Wierzę w to, że w Sanoku będzie ostateczne rozstrzygnięcie. Na pewno nie będzie łatwo, bo sanoczanie wyczuli naszą słabość w trzeciej tercji, kiedy trochę się rozluźniliśmy, a oni strzelali nam bramki. Mam nadzieję, że teraz do takiej sytuacji nie dojdzie.
Głos napastników uzupełnia bramkarz Marek Rączka: - Jesteśmy nastawieni bardzo bojowo, chcemy przesądzić o naszym awansie już w Sanoku, jeśli to tylko będzie możliwe. Na razie trzeba się skoncentrować i wszystko sobie przemyśleć.
źródło: gazeta.pl/Krzysztof Cepil 19-03-2004, ostatnia aktualizacja 19-03-2004 02:29
Hokejowe ostatki
Ekstraliga zakończyła rozgrywki. Po niesłychanie emocjonującym play off, mistrzem Polski ponownie zostali hokeiści Dworów Unii Oświęcim. Srebro dla nowotarskiego Wojasa Podhale, a ligę niestety pożegnać muszą hokeiści krynickiego KTH. Czy Małopolska zachowa w przyszłym sezonie stan posiadania w PLH zadecydują pojedynki Cracovii z KH Sanok?
W rywalizacji do trzech zwycięstw krakowianie prowadzą 2:0. Niby zaliczka pokaźna, ale... Dotychczasowe pojedynki były niesłychanie zacięte, a podopiecznych Mieczysława Nahuńki w obu, na kilka minut przed ich końcem, ogarniała trudna do wytłumaczenia dekoncentracja, z której skwapliwie korzystali rywale.
- To już nie może się powtórzyć, byśmy tracili gole z ,niczego" - powiedział trener Mieczysław Nahuńko - I zamiast pewnego zwycięstwa, mamy w ostatnich minutach horror. Liczymy również na dobrą grą Marka Rączki w Sanoku. Co do ustawienia poszczególnych piątek, nie należy spodziewać się zmian.
Hokeiści Cracovii nie kalkulują, by ewentualny awans świętować w Krakowie.
- O czymś takim nawet nie może być mowy - powiedział prezes Cracovii, Adam Zięba. - Walka, a patrząc na wcześniejsze mecze, bój o awans jest sprawą zbyt poważną by kalkulować. Jedziemy do Sanoka by tam zakończyć rywalizację. Tak nastawieni są zawodnicy. A o świątowaniu pomyślimy później. Teraz trzeba jeszcze raz pokonać Sanok.
Z Sanoka dochodziły informacje, jakoby gospodarze mieli w zanadrzu jeszcze jakąś tajną broń. Faktycznie po zakończeniu okresu wypożyczenia, zawodnicy mogą wrócić do macierzystych klubów, nawet po zamknięciu sezonu transferowego. Ale Wawrzkiewicz, Michał Radwański i Marcin Ćwikła nie byli zgłoszenie w tym sezonie do gry w Sanoku, a wczoraj w PZHL nikt nic nie wiedział o ewentualnych kadrowych ruchach na linii Gdańsk, Nowy Targ - Sanok.
Kiedy wszystko zostanie już wyjaśnione, na placu boju pozostanie reprezentacja, przed którą udział w Mistrzostwach Świata I Dywizji w Gdańsku (12-18.04.2004) [...]
Program weekendu: O awans do PLH - Piątek: KH Sanok - Comarch Cracovia, godz. 17. Czwarte spotkanie ewentualnie w niedzielę, w Krakowie o godz. 18.
Żródło: Gazeta Krakowska
Wprawdzie w tym sezonie z Cracovii nie ma relacji hokejowych w Radiu Kraków, ale Marek Solecki z miłości do hokeja i Cracovii (!!!) pojechał do Sanoka i bedzie wchodził przez komórkę do serwisów o 17, 18 i 19 i pewnie do Sportu o 20:05
i podawał wspaniałe wieści - dla sanoczan :)
DO BOJU STS
" -Robert- zaglądnij lepiej do słownika - ale czy ty cokolwiek czytasz???? "
ale się ubawiłem ...
:D
i już mam dobry humor ...
a dzień zaczął się tak nieciekawie ...
:-)
rymy dla sanoczan:
Od Dąbrówki po Posade
Sanok dzisiaj bierze w zadek
do sanoczan
Od Cracovii mam przeslanie
dostaniecie dzsiaj lanie
rymów dla sanoczan cd.:
Sanok nie jest nasz klub bratni,
Więc dziś będzie mecz ostatni!
...z dedykacją dla tomuski.
dziękuję chłopaki - widzę,że sport pobudza móżdżki do pracy - brawo i dziękuję :)
rym dla cracoviaków - aktualny ( mam nadzieję po wtorkowym meczu ):
CRAXA TO DRYŻYNA NIEZŁA,
COŻ - W PLAY-OFFACH Z NAMI LEGŁA
Ród mój z Sanokiem mocno związany
Tam przodkowie żyli już przed wiekami
W Sanoku nawet urodził się mój brat
Tam żyje ojciec, a grób ma mój dziad
Dzisiaj jednak me serce bije dla Pasów
Dzisiaj brak miłości do ziemi antenatów
I tak mi się wydaje, że to się dziś stanie
Nasza Cracovia Wam zrobi wielkie lanie!
rymów dla cracovi-aków cd.:
CIESZY SIĘ NASZ SANOK CAŁY,
BO KRAKUSY DZIS PRZEGRAŁY :)
aaa tomuśka, widze,że w Twoim rymie nuta przyszłości zabrzmiała:). Chodzi ci pewnie o to, że za rok możliwe, że Sts Sanok będize grał z Legią Warszawa w play off-ach. Ale przecież jeszcze niewiadomo, czy wogóle Legia wystąpi w rozgrywkach:).
Ach Tomuśka, marzyciel jesteś:).
od podgórza aż do błoni,
sanok stapa z berłem w dłoni
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)