Nie chcecie sobie postrzelać rakietnicami w zawodników Gieksy? Dziś na legalu. ;) :D
-
-
Play - Off 2018. To już jest koniec, nie ma już nic ..., ...i kamieni kupa ...
Proponuję obić im kaski ;)
- Edytowany
Czyli jednaj klub zareagował. Cofam więc i przepraszam za to co napisałem.
Zarzut poważny więc przestraszyli się i Kalus tylko dziś nie będzie grał. Dobre i to. :)
Ale gdyby do tego starcia doszło na lodowisku w Krakowie to byśmy nie uniknęli olbrzymich kar , więc jak dzisiaj taki wronka czy strzyżowski dostanie od widza w pałę to co ? Jednak można ? Organizator nie odpowiada ?
[quote='CHT' pid='1309030' dateline='1521122656']
Zarzut poważny więc przestraszyli się i Kalus tylko dziś nie będzie grał. Dobre i to. :)
[/quote]
W uzupełnieniu powyższego:
http://pzhl.org.pl/petr-kalus-zagra-jeszcze-w-polfinale-decyzja-ko-pzhl/
Hahaha, co jest po prostu komedia, tyle że niezbyt śmieszna, a bardziej żenująca.
Jednym słowem dziś liczymy na kibiców na balkonie na ławką gości.
- Edytowany
Nie jestem zwolennikiem rozgrywek poza lodem, ale w tej sytuacji zrobiliśmy to co powinniśmy. Aż miło czytać taką zmianę decyzji spowodowaną strachem przed sankcjami za to zdarzenie. Zmniejszyli karę żeby uspokoić nasz postulat bo wiedzieli, że jak się zacznie rozgrzebywać to zacznie śmierdzieć. Chcieli pozbyć się Petra do końca półfinałów ale im się to nie udało.
Już kij z tym złotem, ale dajcie z siebie wszystko żeby pupilki PZHL-u nie weszły do finału.
Czy jest dzisiaj gdzieś transmisja ?
Jeżeli nie ma na TVP Sport, a nie ma, to powinna być na YT na kanale CracoviaTV.
Spotkalem autokar Katowic na bramkach w Myslowicach...
[color=#ff3333]PANOWIE I PANIE!!! CZAS SIE ZBIERAC ZE SPIEWEM NA USTACH!!!!
DO BOJU CRACOVIA!!!
DO BOJU CRACOVIA!!!
MARSZ MARSZ MARSZ!!!
DO BOJU MARSZ!!!
ZWYCIESTWO CZEKA NAS!!!
DO BOJU CRACOVIA!!![/color]
[quote='CHT' pid='1309055' dateline='1521128110']
Jeżeli nie ma na TVP Sport, a nie ma, to powinna być na YT na kanale CracoviaTV.
[/quote]
Na oficjalnej nic nie pisza :(
Dla GKS Katowice szykujemy szubienice.
Wszystko przede wszystkim w głowach zawodników, trafnie zauważa ian thorp "jeżeli tylko odciążą głowę..." i revenator jeśli przestaną "rozdawać prezenty" to są w stanie przejść zakład energetyczny tak więc "Do boju Cracovia......"
do sterbiego : proszę napisz o co chodzi z tą miedzią ? aha jesteś niesprawiedliwy wobec mnie że tylko w jednym miałem rację tzn. że za dużo lokomotyw, co najmniej jeszcze w drugim miałem rację, pisałem że trzeba kupić bramkarza !!!
do diesela : poza epatowaniem forumowiczów moim nazwiskiem i wysyłaniem mnie do lekarza, napisz jeszcze coś ciekawszego wszak dużo wiesz o hokeju i Cracovii
Choć dziś wygrana ,to coraz gorzej widzę , nas awans do finału !
jedna dobra tercja to za mało!!
Gra obronna dramat, a drugi gol dla Katowic ( zaliczony Wronce) to jakieś kuriozum w naszym wykonaniu ??
Dawniej mieliśmy Radzika i to ogarniał ,dziś to fatalnie wygląda!
Ciekawe jak z kondycją będzie jutro. Tychy tez nie przyłożyły się do wczorajszego meczu. Dali się wyszumieć Podhalu a dzisiaj już zagrali na poziomie. Zobaczymy co będzie jutro. Sędziowie tez przywalili momentami w h.. .
Jeżeli po tym meczu miałem wejść pod stół i odszczekiwać to się chyba jeszcze z tym wstrzymam.
Tak, tak Łosiu, masz rację w prawie wszystkich z naciskiem na kupno nowego bramkarza, ale to już chyba temat na następne sezony.
Ktoś mi wyjaśni jakie założenia drużyna realizowała w trzeciej tercji?
Niby wygranych się nie sądzi, ale w tym przypadku to ponarzekać nawet trzeba. Zaczęło się rewelacyjnie, w pierwszej tercji Katowice nie istniały, by doprowadzić do takiej nerwówki. Mam nadzieję, że jutro wygramy cały mecz i nie będziemy musieli odstawiać takiej męczarni. Dziura progres w formie, jest determinacja, jest lepiej, ale to jeszcze nie to. Mimo wszystko dzięki za walkę i doceniam bo ciężko się gra przeciwko komitywie sędziowsko-katowickiej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)