Mam pytanie czy kibice stasiaka-cesli-ostrowca-cos tam jeszcze ;) maja zamiar zaszczycic nas swoja obecnoscia?? Jesli ktos ma info,albo sami zainteresowani czytaja ten temat prosze o info...
Z gory dzieki :)
P.S.Do moderatorów:jesli uwazacie ze temat jest do HP to go przeniescie :)
Wiadomość zmieniona (17-03-04 15:53)
-
-
Kibice KSZO!!! Czy przyjadą?? :)
tez jestem ciekaw
gdzies slyszalem,ze maja zamiar jezdzic na wyjazdy wiosna,a biorac pod uwage ich zgode z Lechem moga przyjechac
zreszta na Wisle w 1szej lidze jezdzili wiec kto wie?
Beda beda
heheheheh zobaczymy w niedziele:)))))))))))))))
Dokładnie zobaczymy w niedzielę! Pytanie do KSZOe:Ilu was ma zamiar byc??
P.S.Uwazam,ze jak na meczu sa obecni kibice druzyny gosci,to znacznie podnosi poziom emocji i atrakcyjnosci widowiska :)
Ja teraz jestem w Krakowie i z tego co wiem to kilka no moze kilkanascie osob stad tez sie wybiera na ten mecz, a co z ludzmi z Ostrowca to niestety nie wiem.
Czyżby ten gościu z Ostrowca studiował ceramikę na AGH?
Ech życie ....
No wlasnie chodzi mi o grupe zorganizowana a nie kilka osob ktore incognito wejda normalnie i wmieszaja sie w tlum...Wiadomo cos na ten temat??
przypominam - nie ma klubu o nazwie Stasiak KSZO Celsa Ostrowiec Świętokrzyski ... ale w sumie to doszło do paranoicznej sytuacji.drużynę OFICJALNIE Z MIASTA OPOCZNA (gdzie ma siedzibę) wspomagają kibice z MIASTA OSTROWCA (gdzie tylko i to warunkowo rozgrywa mecze) :):):)
Mentny no jakoś tak wyszlo... :) i nie gościu a... :)
Jest organizowany z Ostrowca wyjazd więc na bank ktoś będzie i nie incognito tylko w sektorze dla przyjezdnych.
to fajnie że ktoś wreszcie wpadnie :-)
No bo my sie Was nie boimy:-)
przekonamy się ;]
hehe zapraszamy:>zobaczymy czy ktos wrescie nas odwiedzi:)he he:>
nie pamięta ktoś ze starszych forumowiczów osoby która się tutaj podpisywała jako: półkszok/półpasiec ??
KSZOe zabierzcie ze sobą środki opatrunkowe i lekkie buty do biegania (tzn. uciekania) . W sumie jesteśmy bardzo gościnni i nie damy się nudzić przyjezdnym .
Dementor ja pamietam;-)
Spoko spoko już sie o nas nie martwcie:)
Dementor Półkszok/Półpasiec na pewno zaszczyci swoją obecnością Ziemię Świętą w niedzielę i raczej będzie stacjonował w sektorze gospodarzy. Już raz w tym sezonie przeżył ciężkie chwile.... ;)
tak w ogóle to półkszoków-półpaśców w Krakowie jest co najmniej paru (jeśli liczyć z dziewczynami, żonami i dziećmi to dałoby się drużynę piłkarską zebrać;)
Ludzie KSZOE to kobieta ,więc z całym szacunkiem;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)