i w d.u.p.e 0-1
-
-
Cracovia - Wisła Płock, 25 września 2017 (poniedziałek) godz. 18:00
Hahahahahaha hahahahahaha
Szczerze ? jakos ta bramka na 0:1 nie zrobila na mnie wrazenia :sleepy:
Miro, Miro...
Hahahahahahhhahahahahahahahzhahahahahahahzhz
Tak pięknie żarło, że aż zdechło - gdzie jest lewy obrońca?
Mirek widzi w tym hełmofonie tyle co Gustlik w Rudym :(
Miro jest totalnie bez formy...Chłopa nie ma w tym sezonie..Zaczynam mieć już totalnie wyje.bane na to wszystko..
Jak teraz nie będą jeździć do końca meczu na dup.ach i walczyć, żeby to odrobić i wygrać ze słabszym przeciwnikiem to chyba czas będzie pokazać, że kibicom też wszystko już jedno.
Michał Probierz, to dziś więcej siedzi w budzie, aniżeli przy linii - będzie miał bliżej do wylotu!
Może ktoś nie dostanie licencji???
Zawsze jest nadzieja:)
Powiem tak szczerze, ze wizja probierz nie za bardzo do mnie przemawia. A może to jest wizja budowania drużyny i klubu dosłownie od podstaw poprzez coroczne spadki aż do b klasy. Po drodze jakubek odpadnie bo już mu się słupki nie będą zgadzały i będzie w końcu dobrze :)
Mecz wygląda jakby była 90min i 5:0 dla płocka.
Wyczuwam spadek w tym sezonie
Nie mam pojecia kto tych pilkarzy sciagal do nas ... z przyjeciem klopoty, strzal = podanie do bramkarza albo niecelny, klepa... w aut ... ja powoli mysle ze to jest jakis sabotaz .. bo to sie nie miesci w pale zeby profesjonalny pilkarz tak gral !
- Edytowany
Jeszcze nie wszystko stracone.Trzeba przeprosić Szatałowa i jakoś się utrzymamy.
Ciekawy szalik Dąbrowskiego...
A jakby tak Płock ściągnął bramkarza jak w hokeju...
Eeeee tez byśmy nie strzelili ;)
Łączony z Lechem
Cisniemy autostrada w strone 1 ligi, az milo ... :shy: jesli dalej podtrzymamy taka passe, to spadek zapewnimy juz sobie na kilka kolejek przed koncem sezonu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)