"Zenjov nie ma lewej nogi"... oj ekspercie
-
-
Śląsk Wrocław - Cracovia 25.08 (piątek) godz. 20:30
Zenek piękną polszczyzną kur.wa [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ale nudy :-)
Te wrzutki dziś to jakaś paranoja. Każda kończy na aucie
straty, straty, błędy dużo błędów po obu stronach... chciałbym żeby wiecej gali srodkem po ziemi...
Oczy bolą...
Realizator położył mikrofon bardzo blisko trenera śląska. Słuchając tego początkowo wydawało mi się, że to jakieś pijaki za oknem krzyczą.
Piech nam strzela gola głową....
Piątek bardzo słabo. W sumie cała ofensywa dzisiaj szału nie robi.
Parafrazując - psy szczekają, budowanie trwa dalej.
Piech - 171 cm
Helik - 191 cm
Dityatev - 196 cm
Brawo Helik
To jest KURWA SKANDAL! Piech najniższy na boisku!!!!
Dwóch przy Madeju dwóch stoperów przy Piechu i gol....
Panie Probierz czy w 1 lidze będzie Pan kontynuował budowę zespołu???
dramat
Zaraz będzie druga.
Początek meczu ok a później kiszka.
- Edytowany
Jak to nam strzelają na początku kiedy nasza taktyka to zapieprzanie dopóki się nie zmęczymy to nie jest dobrze. Generalnie mam wrażenie jakby chłopaki ciągle do siebie mieli o coś pretensje na boisku, zamiast podbudować morale to chodzą tylko i wzruszają rękoma. Wdówka niestety od początku sezonu nie zachwyca, nawet jak wchodził z ławki to się nie wystawiał i nie walczył, tylko kto za niego..
35 letni Madej bawi się z dwoma naszymi i karzel Piech wali bramę z głowy. ..
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
- Edytowany
ktos kiedys pisal, ze moglibysmy grac ustawieniem 1-10... okazuje sie, ze moglibysmy, bo obrone ruchaja wszyscy, mali i duzi czyli bez roznicy czy ja mamy, a z przodu i w srodku nic sie nie dzieje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)