ano pewnie beda tym usprawiedliwiac opoznienie pociagu o 2 godziny i zawrocenie na trasie....
-
-
Ilu przyjezdnych w Chorzowie?
bedzie jazda samochodami dobra :)
Może zróbmy wspólny pociąg będzie taniej !!!! I szybciej czas nam minie na wspólnych... pogaduchach :)
1. A po co komu bilety:D?
2. z wisłą w jednym pociągu?? Ale przecież oni pierdzą, śmierdzą i w ogole...:D
Biankonero nie pojedziemy z <..........> w jednym pociagu bo my gramy o 14 (przelozyli nam)
kiedy przełozyli?? jak mogli ?? jasna cholera!! nieodwołalnie????????
A ja bym chciał zeby godziny meczów Ruch-Cracovia i Górnik-Wisła pozostały.Ciekaw jestem co by się działo na dworcu :)
Oczywiście nam przełożyli ? .... Podłość ludzka nie zna granic ...
czyli gramy 0 14?? ale kicha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*ASTER*
Po pierwsze - Bianconero
Po drugie - o ile jadę, to jak najbardziej z "<...>", czyli z Wisłą, bo ja od was nie jestem
Po trzecie - uprzedzając być może różne pytania - piszę o tym na waszym foruym, bo nie wiedziałem, czy wiecie o tym zbiegu okoliczności i chciałem zobaczyć reakcje sąsiednich ludków.
Zresztą widać, że niektórzy dzięki temu załapali, że wam godzinę przełożyli, więc będę mógł sobie wmawiać, że dobry uczynek zrobiłem.
Za wszelkie bluzgi z góry dziękuję.
witam:
ttak jak juz ktos tu napisal mecz jest w sobote o 14,jest to osatteczna decyzja i neistety nie da sie jej zmienic!!
a co do waszej ilsoci biletow!!
neistety nawet nie macie co myslec ze dostaniecie przynajmniej te 1000 biletow!!
nie zgodzi sie na to policja!!i tak juz dala warunek ze mecz mabyc o 14 winnym wypadku bylby bez udzialu kibicow gosci!!
tak wiec moim zdaniemmzoecie lcizyc tylko i wylacznie na ok 400-500 bileotw!
choc wg przepsiow przysluguje wam i tak mniej!!! bo jest bodajze 5 czy 6 % z pojemnosci stadionu,a ta u nas jest mniejsza niz jeszcze 2,3 lata temu!!
no to do 27!
wczesneij pisalem o tym z emozecie liczyc max ze wejdzie was ok 500
ale.................
na chwile obecna nie wejdzie nikt!!! dlaczego ????????? zapytajcie u was w klubie!!al mysle ze to nie jest zbyt duzy poroblem, da sie go zalatwic w 1 dzien, no ale....
a jak nas bendzie wiećej w chorzowie niz 500 to co wtedy zrobicie??
a co mamy zrobic! czuje z ejuz jazdy bedziecie meic u siebie zanim wyjedziecie z psiarnia!!
tylko pisze ze na chwile obecna nikt nie wejdzie!!z winy waszego klubu!!
poza tym watpie zebyscie weszli w wiekszej liczbie!!no ale nie ma co gdybac!!!
zobaczmy za tydzien!!!
r. nie siej fermentu, bo sprawy są w toku , znam je od podszewki. Trwają rozmowy z Ruchem i Policją. U was nie rozumieją niestety że niezależnie od tego ile nam dacie biletów 1000 osób pojedzie i tak. Sami sobie tworzycie problem, bo lepiej chyba jest mieć 800 przyjezdnych pod kontrolą niż 300 w klatce i 700 nawet nie wiecie gdzie. I nie opowiadaj pierdół o naszym lubie, bo akurat tą sprawę prowadzi kto inny.
skoro tak twierdzisz!nie bede cie wyprowadzac z bledu
Kochani, zaniżacie poziom naszego forum. Wyluzujcie. Drodzy przyjaciele ze Ślaska do zobaczenia za tydzień. Martwcie się tylko o wynik sportowy !
o wynik to sie nie martwie! 3-0 dla was! ale my sie wam odplacimy! za to u was! bedzie jazda!!!!! pozdro.....
ks ruch!!!
ej apropo to czy przypadkiem jak my jedziemy do Chorzowa to psy nie jadą do Zabrza ? i to moze nie jest ten sam dzień ? może jeszcze ta sama godzina i ten sam pociąg ?
No nie wiem czy my wogóle teraz pojedziemy do Chorzowa !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)