Koło Sympatyków i redakcja Teraz Pasy! zapraszają na "Wtorek w Enigmie"
Tym razem gośćmi specjalnymi będą:
[b]trener WOJCIECH STAWOWYi kapitan drużyny PIOTR BANIA[/b]
[url=http://www.teraz.pasy.net][img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2003/cracovia-blekitni/images/88.jpg[/img][/url]
Pytania do naszych gości przyjmujemy pod adresami: crac@poczta.fm lub ksc.info@wp.pl
Cafe Enigma, ul. Miodowa 43, wtorek 16 marca, godzina 20.
Zapraszamy!
Pozdrawiam
Crac
Wiadomość zmieniona (15-03-04 10:20)
-
-
"Wtorek w Enigmie" (16.03) - W. Stawowy i P. Bania!
Wiadomość zmieniona (15-03-04 10:21)
Witam...
Przypominam, że pytania naszym gościom można zadać osobiście lub za naszym pośrednictwem...
Wasze pytania kierujcie pod adresy: crac@poczta.fm lub ksc.info@wp.pl lub zamieszczajcie w tym wątku...
PS. Dzięki Michalski...
Pozdrawiam
Crac
Wiadomość zmieniona (15-03-04 10:30)
Stanisław
Nasza ekipa z pod monopolca jest zachwycona napewno stawimy się w komplecie i będziemy zadawać kąśliwe pytania racząc się tanimi trunkami!
Super! Już nie mogę się doczekać!
Ja miałbym takie pytanie: Ile jeszcze potrzeba w zespole ciężkich kontuzji aby trenera naszła jakaś refleksja?
my z QRDWANOWA tez bendziemy!!!!
DJ cat o jaką refleksje chodzi-kontuzje naszych zawodnikow to przypadek.Taki Piotrek Bania odniósł typowo pilkarską kontuzje nie wynikającą z przygotowania zespołu (złego).Ogromna rywalizacja w zespole powoduje treningi na 200% normy.
Wiadomość zmieniona (15-03-04 23:13)
Choć jutro wieczorem mam ciężki i napięty dzień to jednak może wpadne na chwile by spotkać się z byłym moim sąsiadem...
Witam...
Jeszcze przez godzinę przyjmujemy pytania do naszych gości...
Pozdrawiam
Crac
Sporo kibiców się pojawiło. Było tłoczno, duszno i... momentami nic nie było słychać bo inni przekrzykiwali... Z tego co zdążyłem uszłyszeć, to nie powiem, żeby trener tawowy głupio mówił, Piotrek mało miał do powiedzenia bo zdecydowana większość pytań była skierowana do trrenara Stawoego.
bardzo udane i ciekawe spotkanie! brawo szanowni Goscie i rownie szanowni Organizatorzy! :)
A co było mówione o zdrowiu Bani??????????????
Kiedy wróci na boisko?????
...no i musimy sie chyba na wentylacje do Enigmy zrzucic...:-)
BYŁO NAPRAWDE SUPER!!!! TYLKO COS MAŁO PYTAN DO BANI!!:) J WKURZAŁ MNIE TEN TYP NAJEBANY SZIEDZIAL KOŁO MNIE:p
No właśnie, czy widomo coś o zdrowiu naszego kapitana?
Witam...
Ania i Biś wykonali gigantyczną pracę przygotowując dla Was obszerną relację ze spotkania z Trenerem i Kapitanem.
Relację znajdziecie oczywiście w Biuletynie Teraz Pasy!...
Pozdrawiam
Crac
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)