i znowu wsrod komentarzy jezierski.
czy ten chlop tam gada bo jest ich kibicem czy o co chodzi ?
-
-
Śląsk Wrocław - Cracovia 27.05.2017 (sobota) godz. 18:00
no tak, Jezierski dużo czasu spędził na Oporowskiej.
kibicuje Śląskowi i tego nie ukrywa
Ruch wygrywa.
I poszło szybko. Wyłączyłem.
i 0:1 w dupe dostajemy, nie dziwie sie bo tak jak pisalem wczesniej, na wyjazdach gramy do dup*.
Spalony!
Biliński pozdrawia TWA i ekspertów ...
[quote='tomex' pid='1245607' dateline='1495901799']
Biliński pozdrawia TWA i ekspertów ...
[/quote]
Bo przy naszych obroncach to kazdy napastnik wyglada jak "swiatowej klasy" :D
Budzik nie moze grac na defensywnym pomocniku. Tylko i wyłącznie jako 10, to ile czasu miał morioka to ech...oczywiście to był tylko początek akcji.
Stream sam się wyłączył tuż po bramce, chyba los chciał oszczędzić myszkę przed naciśnięciem magicznego 'X'
Chyba polczak pozdrawia
- Edytowany
[quote='Vola1906' pid='1245613' dateline='1495902042']
Chyba polczak pozdrawia
[/quote]
chłop ma "szczęście" do Wrocławia ;)
a Łęczna już wygrywa
Arka 1-1. Robi się ciekawie..
Raczej nieciekawie.
[quote='tomix2012' pid='1245616' dateline='1495902369']
Arka 1-1. Robi się ciekawie..
[/quote]
Bramka strzelona ręką ...
gtsowiec musiał uznał gola strzelonego ręką
Dalej broncie decyzji Tabisza o olaniu Sandecji, to ekstraklase w telewizji sobie zobaczycie. Co do Bilinskiego, to przy takiej postawie obrony i bramkarza, to ja bym to w mojej gownianej formie sportowej strzelil. Co on takiego cudownego zrobil poza szczurem ze szpica. Bierna postawa obrony plus bramkarz rozkladajacy nogi jak kurtyzana w burdelu.
Lecimy w chuj, tu nigdy nie bedzie normalnie. Wójcicki kolejna kontuzja. To jest kurwa skandal, piłkarzy mamy ze szkła, wróć z drewna. 13 lat, kolejny sezon emocje do samego końca by pozostać. DOŚĆ. Mam to w dupie, czy będziemy grac z Proszowianka czy potoczanka jest mi to obojętne. Wazne ze jest ciepła woda w kranie.
Chory klub.
- Edytowany
Steblecki co porobil ... :cool:
0:2 w dupe - dobranoc
hehe
będą emocje w meczu z Piastem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)