Niech te pajacyki skończą tę żenadę , wstyd wstyd i kompromitacja, zdecydowanie boisko zweryfikowało której z drużyn zależy na utrzymaniu, krótko i na temat NIE CHCĘ SIĘ GRAĆ TO SPIERDALAĆ !
-
-
Górnik Łęczna - Cracovia 16.05.2017 godz. 18.00
Ja tylko ciekaw jestem na jakiej podstawie niektórzy opierali swój optymizm po tej bucówie w Płocku ?!
ale się z nami bawią.
[quote='rozrabiaka' pid='1242306' dateline='1494956336']
Zróbcie oprawę Zielińskiemu i Filipiakowi. I "jesteśmy z Wami" na meczu ze śmierdzielami.
[/quote]
Nawet niezly rym z tego wyszedl z tymi smierdzielami:)
Apeluję o ciepłe przywitanie piłkarzyn w Krakowie
Jadą z Cracovią jak z fura gnoju.... jest mi bardzo przykro.... mam łzy w oczach.....poważnie... upokorzenie straszne....
Aż ustawiłem sobie odpowiedni avatar do sytuacji.
Człowiek nie czuje,kiedy rymuje ;)
sędzia! kończ ten mecz! wstydu oszczędź!
Mam nadzieję, że Filipiak dotrzyma słowa i te chuje będą gnić w pierwszej lidze, a Stebleckiego to już nigdy nie pochwalę nawet jak gra w miarę przyzwoicie na tle innych to musi coś odjebać.
[quote='Matri' pid='1242313' dateline='1494956402']
[quote='Nesta' pid='1242286' dateline='1494956065']
steblecki ty frajerze!!!!!!!!!!! ty amatorze!!!!!!!!!!
[/quote]
Nesta chamuj. Połączenie tego nazwiska i wyzywisk to poziom na szczęście likwidowanej gimbazy.
Wg mnie zjeba to akcje ale wypracował nieodgwizdanego karnego a z asysty okradł do szczepaniak. Moim zdaniem o niebo lepiej od reszty pomocniko .
[/quote]
No właśnie Nesta. Zjebał jedną akcje. Zrobił dwie z których okradli go sędzia i kolega z drużyny. To nie Sebastian jest winny tej tragikomedii na boisku. Reszta pomocników gra jeszcze większą pytę.
Natomiast do spadku jeszcze daleko bo kilka paralityków w tej grupie jeszcze gra, walka o spadek dopiero się zacznie w weekend.
W przyszłym sezonie można iść na Sandecje w Ekstraklapie, może przynajmniej będzie co oglądać.
NIE CHCE SIE GRAĆ TO WYPIERDALAĆ!!!!!!!!
Już raz Sandomierski dołożył cegiełke do spadku Zawiszy, wygląda na to, że zmierza ku dubletowi ręcznik -_-
Taaaak napierdala.jcie na piłkarzy i trenera a te dwa cymbaly prezesy na samej górze sie wam w twarz śmieją.
Taki mecz jak dzisiejszy dobitnie pokazuje charakter drużyny ale trudno mówić o charakterze skoro my nawet namiastki samej drużyny nie mamy! Mimo ogromu comarchowskich środków i wszelkich dobrodziejstw. Kurwa żenada ,3-0 to i tak najniższy wymiar kary jaki dziś powinna ta zbieranina amatorów otrzymać! Wstyd
który to już taki ch...owy mecz w tym sezonie?
Steblecki też już raz spadł. I chyba nie tylko oni....
- Edytowany
A Vestenicky to gra, czy sobie gdzieś usiadł...
Tak na spokojnie, to chuj,ale przynajmniej beda emocje do konca, a nie mecze o pietruszke:)
[b]DNO, DNO, DNO[/b] az chce sie wyc, patrzac na to co sie dzieje ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)